Jay Kay Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Ma to Xenony nebo Cocky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 len halogeny...Ibiza aj Polo maju natacaci bi-xenon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_ul Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Nazdar! Nepátral jste nekdo po tom, jak je mozny, ze normalni dlouha Fabie ma po faceliftu zavazadelník 505l a RSko má pořád "jenom" 480l (oba udaje od Skodovky)? Docela by me zajimalo, jak při identických rozměrech kufru vyhrabali 25l navíc. Tak akorát mě napadá, jestli to u jednoho počítaj s tema bočníma přihrádkama a u druhýho bez nic, ale to se mi nejak nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 A není to tím, že by u vRS bylo v "základu" i náhradní kolo, přičemž by u klas. FIIf byl připočítán i prostor pro rezervu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 suhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_ul Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Sorry za pitomou otazku a děkuji za pregnantní odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Vše o fabii RS na http://www.skodahome.cz/clanek/1266-skoda-auto-predstavuje-vozy-fabia-rs-a-fabia-combi-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 páni, kluci, takže už můžu schánět díly z FIICRS? půjde ten předek vůbec překopat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Shanim a nemuzu najit zive fotky kombiku, nevite jestli nekde uz nejsou? Jinak musim rict, ze tomu nemuzu prijit na chut, na zivo to snad bude lepsi. Celkove velkej nezvyk jsou pro me svetla pri primem pohledu zepredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 páni, kluci, takže už můžu schánět díly z FIICRS? půjde ten předek vůbec překopat? potrebujes kapotu, masku, naraznik a svetla a mozno nejaku vystuhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 jj motor bude asi problém ale ty LEDky a sedačky se budou moc hezky vyjímat v FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) Vše o fabii RS na http://www.skodahome.cz/clanek/1266-skoda-auto-predstavuje-vozy-fabia-rs-a-fabia-combi-rs Docela slabota.. dat novy motor, vetsi brzdy tuzssi podvozek a jiny predni naraznik.. takhle to vypada jako trosku lepsi verze Sport kdovi jestli ma RS vubec lepsi podvozek jak priplatkovy sport... aspon sedacky jsem cekal jiny.. zadni naraznik me prijde seriovy pouze s nalepenym difusorem taky dost slabe .. to nejdulezitejsi co tahle vysoka a uzka koza potrebuje a to rozsirit tu neni.. skoda... nejblissi konkurence Polo GTI / Ibiza FR / Cupra bude mit vtomhle bohuzel vyrazne navrch.. Editováno: 2. Březen 2010, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 live foto Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Chystá sa tento rok niekto do Ženevy? Ak áno, prosím ozvite sa mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Já to letos kašlu, ale jestli něco potřebuješ, tak dej vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ja jedine Essen Ale ak chces, kopa cestoviek v BA robi 3-4 dnove zajazdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 mě se teda RS v kombajnu líbí a uvidíme, jak dopadnou testy motorů, jestli budou i motory dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 mě osobně kombík RS velmi překvapil :-) něříkám že už nemá chyby, furt je to vysoká koza ale rozhodně kola, nárazníček a světla z maskou prospěli když k tomu připočtu ten motůrek, DSG a razeni pod volantem ty jo nezlobil bych se mít ji v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Co ma osobitne zarazilo je, ze ma len pripravu na radio so 4 reproduktormi. Swing alebo Amundsen su len volitelna vybava... Podobne aj textilne koberceky su volitelna vybava, alebo aj centralne s dialkovym... BTW: o kolko je znizena - 13 mm? Editováno: 3. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 amogh: tak kozu poladíš podvozkem a je skoro bez chyb i když osobně bych raději měl manuál a 6-7 stup.převodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Co ma osobitne zarazilo je, ze ma len pripravu na radio so 4 reproduktormi. Swing alebo Amundsen su len volitelna vybava... Podobne aj textilne koberceky su volitelna vybava, alebo aj centralne s dialkovym... To budou jsou minimální výbavy, s reálem to nebude mít nic společnýho. I u FII/R teď prezentovali zase minimální výbavu a na webu a v ostatních materiálech je úplně něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 @standis - právě i tak vo 8 cm čísel sražená FII bude furt koza oproti FI ci jinejm malejm autum no můj ideál by asi byla FI combi s technikou FII RS :-),i interiér FI me hoví víc, ale kdyz uz to kombinuju tak by me vlastne stacilo 1,4TSI/92, čert vem kompésor :-) jinak 6kv manuál by me taky stacil, DSG by me ale urcite nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to sice bude, ale už to bude lepší než v serii a kdyby byla malinko širší, bylo by to taky bylo jen ke prospěchu auta a Tvůj ideál F kombi RS je suprovej, ideální auto i pro mě velmi dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Docela slabota.. dat novy motor, vetsi brzdy tuzssi podvozek a jiny predni naraznik.. takhle to vypada jako trosku lepsi verze Sport kdovi jestli ma RS vubec lepsi podvozek jak priplatkovy sport... aspon sedacky jsem cekal jiny.. zadni naraznik me prijde seriovy pouze s nalepenym difusorem taky dost slabe .. to nejdulezitejsi co tahle vysoka a uzka koza potrebuje a to rozsirit tu neni.. skoda... nejblissi konkurence Polo GTI / Ibiza FR / Cupra bude mit vtomhle bohuzel vyrazne navrch.. Hlavně ti z toho nelítak žádný saze co .... a fakt myslíš že bude FII RS TDI? To je jen zbožné přání chrochtavců. Editováno: 4. Březen 2010, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Zatím píšou všude jen málo info..za mě: -na 180PS jsou ty brzdy dost malý... -pouze automat -proč ne volitelá barva střechy,kol.. u combi..? -nastavení podvozku na takovej výkon a max. rychlost+brzdy.???sem zvědavej na testy.. -pouze benzín verze... +výkon +17" +disign +hatch/combi +výbava Editováno: 4. Březen 2010, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.