Březen 2, 201015 r Nazdar! Nepátral jste nekdo po tom, jak je mozny, ze normalni dlouha Fabie ma po faceliftu zavazadelník 505l a RSko má pořád "jenom" 480l (oba udaje od Skodovky)? Docela by me zajimalo, jak při identických rozměrech kufru vyhrabali 25l navíc. Tak akorát mě napadá, jestli to u jednoho počítaj s tema bočníma přihrádkama a u druhýho bez nic, ale to se mi nejak nezdá...
Březen 2, 201015 r A není to tím, že by u vRS bylo v "základu" i náhradní kolo, přičemž by u klas. FIIf byl připočítán i prostor pro rezervu?
Březen 2, 201015 r Vše o fabii RS na http://www.skodahome.cz/clanek/1266-skoda-auto-predstavuje-vozy-fabia-rs-a-fabia-combi-rs
Březen 2, 201015 r páni, kluci, takže už můžu schánět díly z FIICRS? půjde ten předek vůbec překopat?
Březen 2, 201015 r Shanim a nemuzu najit zive fotky kombiku, nevite jestli nekde uz nejsou? Jinak musim rict, ze tomu nemuzu prijit na chut, na zivo to snad bude lepsi. Celkove velkej nezvyk jsou pro me svetla pri primem pohledu zepredu...
Březen 2, 201015 r páni, kluci, takže už můžu schánět díly z FIICRS? půjde ten předek vůbec překopat? potrebujes kapotu, masku, naraznik a svetla a mozno nejaku vystuhu...
Březen 2, 201015 r Vše o fabii RS na http://www.skodahome.cz/clanek/1266-skoda-auto-predstavuje-vozy-fabia-rs-a-fabia-combi-rs Docela slabota.. dat novy motor, vetsi brzdy tuzssi podvozek a jiny predni naraznik.. takhle to vypada jako trosku lepsi verze Sport kdovi jestli ma RS vubec lepsi podvozek jak priplatkovy sport... aspon sedacky jsem cekal jiny.. zadni naraznik me prijde seriovy pouze s nalepenym difusorem taky dost slabe .. to nejdulezitejsi co tahle vysoka a uzka koza potrebuje a to rozsirit tu neni.. skoda... nejblissi konkurence Polo GTI / Ibiza FR / Cupra bude mit vtomhle bohuzel vyrazne navrch.. Upraveno Březen 2, 201015 r od JasteR
Březen 3, 201015 r mě se teda RS v kombajnu líbí a uvidíme, jak dopadnou testy motorů, jestli budou i motory dobrý
Březen 3, 201015 r mě osobně kombík RS velmi překvapil :-) něříkám že už nemá chyby, furt je to vysoká koza ale rozhodně kola, nárazníček a světla z maskou prospěli když k tomu připočtu ten motůrek, DSG a razeni pod volantem ty jo nezlobil bych se mít ji v garáži
Březen 3, 201015 r Co ma osobitne zarazilo je, ze ma len pripravu na radio so 4 reproduktormi. Swing alebo Amundsen su len volitelna vybava... Podobne aj textilne koberceky su volitelna vybava, alebo aj centralne s dialkovym... BTW: o kolko je znizena - 13 mm? Upraveno Březen 3, 201015 r od Cjoctavian
Březen 3, 201015 r amogh: tak kozu poladíš podvozkem a je skoro bez chyb i když osobně bych raději měl manuál a 6-7 stup.převodovku
Březen 3, 201015 r Co ma osobitne zarazilo je, ze ma len pripravu na radio so 4 reproduktormi. Swing alebo Amundsen su len volitelna vybava... Podobne aj textilne koberceky su volitelna vybava, alebo aj centralne s dialkovym... To budou jsou minimální výbavy, s reálem to nebude mít nic společnýho. I u FII/R teď prezentovali zase minimální výbavu a na webu a v ostatních materiálech je úplně něco jinýho.
Březen 3, 201015 r @standis - právě i tak vo 8 cm čísel sražená FII bude furt koza oproti FI ci jinejm malejm autum no můj ideál by asi byla FI combi s technikou FII RS :-),i interiér FI me hoví víc, ale kdyz uz to kombinuju tak by me vlastne stacilo 1,4TSI/92, čert vem kompésor :-) jinak 6kv manuál by me taky stacil, DSG by me ale urcite nevadilo
Březen 3, 201015 r to sice bude, ale už to bude lepší než v serii a kdyby byla malinko širší, bylo by to taky bylo jen ke prospěchu auta a Tvůj ideál F kombi RS je suprovej, ideální auto i pro mě velmi dostačující
Březen 4, 201015 r Docela slabota.. dat novy motor, vetsi brzdy tuzssi podvozek a jiny predni naraznik.. takhle to vypada jako trosku lepsi verze Sport kdovi jestli ma RS vubec lepsi podvozek jak priplatkovy sport... aspon sedacky jsem cekal jiny.. zadni naraznik me prijde seriovy pouze s nalepenym difusorem taky dost slabe .. to nejdulezitejsi co tahle vysoka a uzka koza potrebuje a to rozsirit tu neni.. skoda... nejblissi konkurence Polo GTI / Ibiza FR / Cupra bude mit vtomhle bohuzel vyrazne navrch.. Hlavně ti z toho nelítak žádný saze co .... a fakt myslíš že bude FII RS TDI? To je jen zbožné přání chrochtavců. Upraveno Březen 4, 201015 r od Mates_XIV
Březen 4, 201015 r Zatím píšou všude jen málo info..za mě: -na 180PS jsou ty brzdy dost malý... -pouze automat -proč ne volitelá barva střechy,kol.. u combi..? -nastavení podvozku na takovej výkon a max. rychlost+brzdy.???sem zvědavej na testy.. -pouze benzín verze... +výkon +17" +disign +hatch/combi +výbava Upraveno Březen 4, 201015 r od najmis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.