ADLERos Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Slušná sbírka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Skoro po 10-ti letech zkusím toto téma oživit. Sbíráte někdo modely automobilů Škoda ? A můžete se pochlubit nějakou fotkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Tak tady je má sbírka Škodovek od Abrexu. Nic světoborného v ní není, takové unikátní modely, jako je 1203 v barvách Pošty, která je dnes ceněna cca na 25.000,- Kč nemám a pokud bych měl, tak se asi s tím moc chlubit nebudu. Lidi jsou schopni kvůli takovým unikátům vám vykrást byt. Jinak sháním od Abrexu model Škoda Superb 1. řady v měřítku 1:43, takže pokud by někdo mohl nabídnout, tak se můžem domluvit na ceně. Editováno: 1. Únor 2022, autor: DušanV 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 To je pěkný. Já jich mám jen 5 ve vitríně a 10 má vystavených syn. Limitku mám teď jednu - Rapid, ale těch by mělo být dohromady 300 ks, takže až taková rarita to nebude. Jinak mám ještě pár modelů od De Agostini - ty nejsou provedením zas tak hrozné a mají slušnou cenu. Bohužel mají docela odfláklé překrytí modelu pouze silnější průhlednou plast. fólií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 @stanmarNo ten Rapid s logem SM by mohl mít šanci na pozdější větší sběratelskou hodnotu. Ten se dával i za nové roční předplatné časopisu Svět motorů ne? Nebo jsi ho sehnal v běžném předprodeji nebo na webu výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Ano je za předplatné SM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.