Igor Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Obávam sa, že zas sa tešíme predčasne - Roomster 1:18 bol predstavený v Norimbergu minulý rok! A v predaji nie je dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak RS moc pěkný, mám ve sbírce zatím jen RC plasťáka. Na výše uvedeném odkazu jsem nalezl i toto. Není vůbec špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Já chcu Joystera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak to je bomba..jinak pod tím Joysterem vidím i Scouta..už aby to všechno bylo na trhu..1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak to je bomba..jinak pod tím Joysterem vidím i Scouta..už aby to všechno bylo na trhu..1:43 Tak to si ještě chvilku počkáme než budou v prodeji. Ale kdo si počká ten se dočká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Nezbývá než jen čekat. Sehnal jsem teď 110R,staré modely od Kadenu. Kvalitka fotek nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 OCTAVIA RS 1:18 ABREX Ja ju chcu!!! :feve: a jo a jo a jo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ja ju chcu!!! :feve: a jo a jo a jo!! To všichni, proto stále není v obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 To všichni, proto stále není v obchodech Jsem zvědavej, kdo jí bude mít jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jsem zvědavej, kdo jí bude mít jako první Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 já bych moc chtěl Oktu1 sedan... to sehnat je taky pecka... sem tam narayim na 0nějaký WRC, ale já bch rád tu samou vobič starou voktu co mám v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) já bych moc chtěl Oktu1 sedan... to sehnat je taky pecka... sem tam narayim na 0nějaký WRC, ale já bch rád tu samou vobič starou voktu co mám v garáži Jestli myslíš v 1:43, tak v Brně v Olympii je mají, dole u země ve vitrínce kde jsou škodovky, doma mám dvě, jednu hodně starou a druhou co jsem si objednával tak dva roky zpět. edit: http://shop.svetmodelu.cz/DetailPage.asp?DPG=38524 Editováno: 22. Únor 2008, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Dnešní ulovek modelů: Fabia 2 s bílou střechou a Fabia combi 2 obojí v měřítku 1.43. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Dnešní ulovek modelů:Fabia 2 s bílou střechou a Fabia combi 2 obojí v měřítku 1.43. Takže Joyster a Scoutík v měřítku 1:43...........jupíííí už se těším až je budu mít doma oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Kde? Z netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 No ja si brousim zuby na Felicii a Favo (a Joyster by se taky siknul), ale vzhledem k tomu, ze plan uvedeni na trh prvne jmenovanych byl puvodne uz 08/2007 a ted Abrex rika "budou k dispozici v r.2008", necham si zatim zajit chut. Treba me prijemne prekvapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 No ja si brousim zuby na Felicii a Favo (a Joyster by se taky siknul), ale vzhledem k tomu, ze plan uvedeni na trh prvne jmenovanych byl puvodne uz 08/2007 a ted Abrex rika "budou k dispozici v r.2008", necham si zatim zajit chut. Treba me prijemne prekvapi. Asi tak, možná naše děti si s nima budou hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 kde seženu model Fabia I RS ? černá pokud možno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Mohu nabídnout Škodovky za velkoobchodní ceny ,ale pouze následující. 1/43 FABIA II - bílá, modrá, červená ..... cca 12 až 14 barev ----------- 178 FELICIA - červená, žlutá, modrá ------------------ 220 OCTAVIA OLD - červená, zelená, modrá, černá ---------------------------- 220 ŠKODA 120 - bílá, zelená, bordó, petrolej, šedá, ---------------------------- 220 YETI - modrá, červená ---------------------------------------------------------------- 220 L and K 110 COMBI - slonová kost, hnědočervená---------------------- 500 VOITURETTE - bílá, modrá--------------------- 480 ŠKODA 1203 - červená, bílá, oranžová, světle modrá, žlutá -------------- 210 ŠKODA 1203 - HASIČI, POHŘEBÁK, SANITA -------------------------------- 280 OCTAVIA COMBI I a II - tmavší barvy ----------------------------------------- 190 ŠKODA 120 ---- VB -------------------- 270 ŠKODA SUPERB 1938 - modrá,černá,zlatá,stříbrná,červená,zelená------- 240 OCTAVIA COMBI - POLICIE ------------------- 220 OCTAVIA COMBI - MESTSKÁ POLICIE ------------------------ 220 Kdo bude mít zájem , prosím o SZ . Pozor , pouze do vyprodání zásob . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Mohu nabídnout Škodovky za velkoobchodní ceny ,ale pouze následující. 1/43 FABIA II - bílá, modrá, červená ..... cca 12 až 14 barev ----------- 178 FELICIA - červená, žlutá, modrá ------------------ 220 OCTAVIA OLD - červená, zelená, modrá, černá ---------------------------- 220 ŠKODA 120 - bílá, zelená, bordó, petrolej, šedá, ---------------------------- 220 YETI - modrá, červená ---------------------------------------------------------------- 220 L and K 110 COMBI - slonová kost, hnědočervená---------------------- 500 VOITURETTE - bílá, modrá--------------------- 480 ŠKODA 1203 - červená, bílá, oranžová, světle modrá, žlutá -------------- 210 ŠKODA 1203 - HASIČI, POHŘEBÁK, SANITA -------------------------------- 280 OCTAVIA COMBI I a II - tmavší barvy ----------------------------------------- 190 ŠKODA 120 ---- VB -------------------- 270 ŠKODA SUPERB 1938 - modrá,černá,zlatá,stříbrná,červená,zelená------- 240 OCTAVIA COMBI - POLICIE ------------------- 220 OCTAVIA COMBI - MESTSKÁ POLICIE ------------------------ 220 Kdo bude mít zájem , prosím o SZ . Pozor , pouze do vyprodání zásob . Abrex nebo Kaden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Abrex nebo Kaden? Abrex . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Abrex . Sem se spíš měl zeptat jestli to je burago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Sem se spíš měl zeptat jestli to je burago Ty vtipálku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) Tak na Aukru začaly s JOYSTRAMA http://www.aukro.cz/search.php?string=joyster Editováno: 10. Březen 2008, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Abrex nebo Kaden? Je tva nabidka stale aktualni? Poslal jsem ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.