sakin Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Zdar chlapi,neviete načo je tento kolík na dverách a tá diera v karosérii???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 a ešte foto tej diery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Myslím že bezpečnostní prvek pro případ havarie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 a ešte foto tej diery Taky myslím bezpečnost. Je to zacvaklé do sebe a tím drží dveře při nehodě ne jen zámek, ale i tenhle kolík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Přesně tak, je to bezpečnostní prvek, když by při nehodě šla energie i do A sloupku, tak by pokračovala přes dveře dál do B sloupku a jediná vztyčná plocha mezi A a B sloupek je zámek, toto má energii rozložit i do prahu vozidla. Nechci dělat chytrýho, ale bylo to ve světě motorů před 10 lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Mno já si teda myslím, že je to pouze odskok dveří... nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 a já myslel ,že to je čidlo dovřených dveří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 a já myslel ,že to je čidlo dovřených dveří! Tak to určitě ne, na to jsou tam mikrospínače v zámku není to jako na š120, ale chvíli jsem si to taky myslel, ale nejdou od toho žádný dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Je to opravdu bezpečnostní prvek. Má to za úkol zabránit velkému promáčknutí dveří při bočním nárazu a při čelním nárazu to má bránit skřížení a zablokování dveří, aby šli otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.