peto105L Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Zdravim . Neviete mi poradit, ktore piny na svorkovnici T32a , su pre kontrolky otvorenych dveri a kontrolku 5tych dveri ? V popise DP to neni su tam len nejake neobsadene. Dorobil som si do klasika stit s MFA a chcel by som mat tie kontrolky aktivne. Dufam ze tam su? Koto hlada najde ale ja som hladal 5 hodin na fore a verte ci nie nepodarilo sa mi nic naist. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 čus taky jsem nad tím uvažoval a tady jsem se ptal(sekce maxi-dotu) .Prej to tam nejde po pinech na T32a ,ale přes Can-bus z BSG. Tím Mfa myslíš s pal poč.?Protože na maxíku by se to mělo zobrazovat (jestli más ve dveřích mikrospínače--popř.centrál). Ty kontrolky maj pozici i na normálních budíkach!? jen tam naletovat odpory a ledky --si myslím. Dej vědět jak si pochodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Zdar. Ved prave. Zohnal som si budiky s pal. PC (t.j. to MFA ) a ten od ktorych som ich kupil to mal asi comfortu lebo spominal ze svietili. Ja mam klasika central je tam dorabany nie orig v zamkoch ale len motorceky. Dverne spinace na zadnych dverach su tiez dorabanea central tiez so spinacom piatych dveri je tam tiez. Preto som sa pytal, lebo obcas su zle zavrete dvera a zistis len ked vbehnes do jamy a rupne to. Ked uz nic ine aspon by ta kontrolka upozornila vodica. No ale pokial to ide po datovke tak potom fakt neviem. Jedine ze by mal niekto nejaky napad. Ma niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Takže.info o otevřených dveřích jde po Canu.Musíte mít originál centrál,žádne dodělávky.Pokud nemáte originál,budou se po správném nakódování budíku zobrazovat pouze přední dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 peto105L bude mať 6Q2 BSG takže ani dodatočné dotiahnutie dverných spínačov asi nepomôže, nie Cosby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 No tak to ste ma potesili. Taskze v podstate mne aj napriek tomu ze mam spinace na vsetkych 5tich dverach --kvoli montazi alarmu---nepomoze v podstate nic.Tak to je zaujimave, ale aspon diki za info nemusim sa nad tym aspon zamyslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 pokud nemá origo centrál a BSG 6Q2 tak je to mrtvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 No tak to ste ma potesili. Taskze v podstate mne aj napriek tomu ze mam spinace na vsetkych 5tich dverach --kvoli montazi alarmu---nepomoze v podstate nic.Tak to je zaujimave, ale aspon diki za info nemusim sa nad tym aspon zamyslat. No, já mam neorigo centrál a ve svý Fabce (2001) mam budíky (2005) a kontrolky otevřených dveří mi fungujou. Samozřejmě jen předních dveří, protože na zadních nemam spínače. Ale přemejšlim, že v létě je tam dodělam, a když je připojim paralelně k těm v předních dveřích, tak by to mělo fungovat i na zadní bez problému. Jedinej problém je v 5tých dveřích. Jejich kontrolku bez originálu asi fakt nerozchodíš. Jediná drastická metoda je otevřít budíky, u diodky pro kontrolku 5tých dveří odškrabat přívody, napájet drátek a přes odpůrek připojit přímo . Takže nejde říct, že by to nešlo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dvere se zobrazuji diky ukostreni BSG. Meloby to zvladat snad kazde BSG.. XS4: T18a/3 PZ dvere T18a/4 PP dvere T18a/6 LP dvere T18a/13 LZ dvere XS5: T6k/6 Viko 5.dveri.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekHK Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 pokud nemá origo centrál a BSG 6Q2 tak je to mrtvola Zdravím, mám originál central v Fab 1,2 2003 a taky by se mi libilo mít zprovoznit kontrolky otevřených dveří na palubce. Co potřebuji k zprovoznění ? Stačí nakódovat budíky ? Co to je BSG (číslo ve VAG). Dík všem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Musíš mať budíky ktoré to podporujú, písal som to tu už keď som dával MAXIDOT že keď sme nakopírovali obsah EEPROM z mojich pôvodných budíkov bez kontroliek na dvere do maxíku tak ani maxík neukazoval dvere... pokud nemá origo centrál a BSG 6Q2 tak je to mrtvola Zdravím, mám originál central v Fab 1,2 2003 a taky by se mi libilo mít zprovoznit kontrolky otevřených dveří na palubce. Co potřebuji k zprovoznění ? Stačí nakódovat budíky ? Co to je BSG (číslo ve VAG). Dík všem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.