kasko Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Měnil jsem elektrické stahování oken za manuální a z důvodu, že mám vytlumen tapec, nechal jsem původní. Nyní bych chtěl zadělat nějakýma záslepkama díru po té hřídelce, na kterou se nasazovala klička. Neví někdo, zda je to v originál příslušenství, popř. jaké je č. dílu, nebo kde se dá něco podobného sehnat? Sháním béžovou barvu díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 neříkejte, že nikdo neví, resp. nikdo neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Já to vždycky řešil zaslepkou pro anténu.Jenže já měl černé plasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 teoreticky by sa dal použiť aj ten "štuplík" čo drží plast pod stieračmi - sú tam tri a je to dosť široké, len zas čierne... originál príslušenstvo to bude ťažko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 no musím něco vymyslet, ale zatím díky za tipy. Jak se nakonec naseru, tak vyměním tapeci a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No vidíš to je ono no musím něco vymyslet, ale zatím díky za tipy. Jak se nakonec naseru, tak vyměním tapeci a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 S béžovými bude problém. Pokiaľ dobre viem, aj v sade pre dodatočnú montáž el. okien sú tie zaslepovacie špunty čierne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Je to tak. Originál náhradní díl takový neexistuje. Jediné co se na to vyrábí jsou ty špuntíky v montážních sadách. Já to vždy řeším nějakým špuntem, co dílna dá a popřípadě ho nastříkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 řešil jsem stejný provlém u zadních stahovaček, nakonec jsem sehnal šedivý s feldy. Jenže děti už je vydloubaly :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ja bych menil tapecy, me by tam ty zaslepky rozcilovaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.