Publikováno Květen 14, 200718 r Měnil jsem elektrické stahování oken za manuální a z důvodu, že mám vytlumen tapec, nechal jsem původní. Nyní bych chtěl zadělat nějakýma záslepkama díru po té hřídelce, na kterou se nasazovala klička. Neví někdo, zda je to v originál příslušenství, popř. jaké je č. dílu, nebo kde se dá něco podobného sehnat? Sháním béžovou barvu díky moc
Květen 14, 200718 r teoreticky by sa dal použiť aj ten "štuplík" čo drží plast pod stieračmi - sú tam tri a je to dosť široké, len zas čierne... originál príslušenstvo to bude ťažko...
Květen 14, 200718 r Autor no musím něco vymyslet, ale zatím díky za tipy. Jak se nakonec naseru, tak vyměním tapeci a bude klid
Květen 14, 200718 r No vidíš to je ono no musím něco vymyslet, ale zatím díky za tipy. Jak se nakonec naseru, tak vyměním tapeci a bude klid
Květen 14, 200718 r S béžovými bude problém. Pokiaľ dobre viem, aj v sade pre dodatočnú montáž el. okien sú tie zaslepovacie špunty čierne...
Květen 15, 200718 r Je to tak. Originál náhradní díl takový neexistuje. Jediné co se na to vyrábí jsou ty špuntíky v montážních sadách. Já to vždy řeším nějakým špuntem, co dílna dá a popřípadě ho nastříkam
Květen 17, 200718 r řešil jsem stejný provlém u zadních stahovaček, nakonec jsem sehnal šedivý s feldy. Jenže děti už je vydloubaly :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.