Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Měnil jsem elektrické stahování oken za manuální a z důvodu, že mám vytlumen tapec, nechal jsem původní. Nyní bych chtěl zadělat nějakýma záslepkama díru po té hřídelce, na kterou se nasazovala klička. Neví někdo, zda je to v originál příslušenství, popř. jaké je č. dílu, nebo kde se dá něco podobného sehnat? Sháním béžovou barvu :)

díky moc :)

• Autor

neříkejte, že nikdo neví, resp. nikdo neporadí :(

Já to vždycky řešil zaslepkou pro anténu.Jenže já měl černé plasty.

teoreticky by sa dal použiť aj ten "štuplík" čo drží plast pod stieračmi - sú tam tri a je to dosť široké, len zas čierne...

originál príslušenstvo to bude ťažko...

• Autor

no musím něco vymyslet, ale zatím díky za tipy. Jak se nakonec naseru, tak vyměním tapeci a bude klid

No vidíš to je ono :palec2::palec2::palec2:

lol

no musím něco vymyslet, ale zatím díky za tipy. Jak se nakonec naseru, tak vyměním tapeci a bude klid

S béžovými bude problém. Pokiaľ dobre viem, aj v sade pre dodatočnú montáž el. okien sú tie zaslepovacie špunty čierne...

Je to tak. Originál náhradní díl takový neexistuje. Jediné co se na to vyrábí jsou ty špuntíky v montážních sadách. Já to vždy řeším nějakým špuntem, co dílna dá a popřípadě ho nastříkam ;)

řešil jsem stejný provlém u zadních stahovaček, nakonec jsem sehnal šedivý s feldy. Jenže děti už je vydloubaly :-(

Ja bych menil tapecy, me by tam ty zaslepky rozcilovaly... :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.