mysiax Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pokusim sa ozivit tuto temu - ako ste povolili tu maticu, resp. cim ste zachytili to celo pri povolovani, aby sa nepretacalo? Predpokladam, ze "origo Skoda" pripravok doma nemate. Inak k zavade - nieco mi v tej remenici skrta, iba sem-tam, ked zhodim remen, nieje citit ziaden odpor, skor mam pocit, ze by to mohla byt necistota nejaka, chcel by som sa nato kuknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) Mohl by to někdo lepší nafotit?Asi mě to čeká také...Jak zachytit tu řemenici-rukou asi nééé?? Editováno: 23. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) no je několik možnoctí: 1- siky a "secvaknout" čelo s řemenicí- asi to moc nepůjde 2- montpáka+dřevěný (nebo jiný) špalíček-- montpákou odšprajcovat čelo k řemenici (opřít montpáku o kastli přes dřevo kvůli poškození laku)- to funguje odzkoučeno 3-sepnout spojku elektricky-rozpojit konektor na vodiči spojky a do spojky kompresoru pustit 12V, spojka sepne a bude to držet řemen Editováno: 23. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzet Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) No straci zebrat kleste sykovky,stahnout celo s remenici a jeto ale ja mam jiny problem,chtel sem matku povolit a spojku vycistit a zjistil sem ze se mi protaci osa kompresoru vuci spojce,takze je asi ten tisicihran v prdeli coz znamena novy kompresor.Jedine to nacas skusit nejak zavarit ci jinak zafixovat.Nevite nekdo kde a za kolik sehnat komplet klimakompresor? Diky Editováno: 23. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 menili ste niekto to lozisko v spojke? je to lozisko bezne zohnatelne a da sa to v domacich podmienkach vylisovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdravim, dá se sehnat samotné čelo spojky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 jde, ale bacha- uložení na hřídeli- tisícihran nebo klínek- viděl jsem už oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Aha, dík za odpověď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myrec Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 A ako je to s výmenou ložiska na klime? Mám ho zrejme vybité, niekto povie vymenit len lozisko, iný to neodporuca a radi vymenit cely kompresor. Do čoho sa pustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 to je jednoduchá odpověď - základní rozdíl je cena- máš li moooc peněz vyměň auto, máš li moc peněz vyměň kompresor, máš li nějaký peníze rozdělej spojku a mrkni na ložisko..... Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myrec Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No ved jasne, v style nie sme taki bohati aby sme si mohli kupovat lacne veci. Ide mi o to, aby som nemusel o pol roka, ak by som dal repasovat len spojku, menit cely kompresor. Jeden typek mi dokaze vymenit lozisko za 4500,- Sk komplet. Dalsi to zas neodporuca. Tak neviem. Samozrejme chcem do toho invenstovat co najmenej, tak aby to fungovalo ako ma. Ak by som kupil novy kompresor za 5000,- Kc a dal ho vymenit tak by ma to asi vyslo na cca 8000,- Sk. Ak by ale stacilo vymenit len spojku a zas by to slo ako ma, nevidim dovod menit cely kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 to je jednoduchá odpověď - základní rozdíl je cena- máš li moooc peněz vyměň auto, máš li moc peněz vyměň kompresor, máš li nějaký peníze rozdělej spojku a mrkni na ložisko.....Sorry na jakej je to klic? ta matka? 13 mi tam nejde.. taky mi to boucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak sem to dnes dotach ale nepomohlo to... rany dou z kompresoru je to jak rachtacka... lidi se az otacej.. takze asi novej kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri26 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Zdravim Vas vraciam sa k tejto teme...pri nastartovani mi zacne pistat vrzgat jemne pravdepodobne lozisko vo volnobezke na klime cerpadle.Chcel by som to na druhy vikend vymenit,teda asi celu tu volnobezku a chcel by som vediet,ci to vymenim aj na mieste,plast vedla kompresora dam dole to je jasne,len ci to pojde lahko stiahnut ta remenica,ked dam von tu zavlacku ako som to tu videl na obrazku.Ci treba nato nejaky stahovak,alebo to klepnutim spadne dole z tej hriadelky.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.