MUSA Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 čau, nevíte někdo jestli pasuje z R do F1???. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 To jako z Rapidu do Formule ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 na večeři byla asi vtipná kaše co????? R-Roomster F1-Fábia předfacelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 No to né, já jsem pořád v dobré náladě. Ale teď vážně, viděl jsem tunel i v reále a myslím že to asi nepůjde, nemám sice přehled o přesných rozměrech. Ale je širší a i vyšší. Teda podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Taky se mi to zdá hodně nepravděpodobné, že by byly zaměnitelné díly mezi jednotlivými modely, když nejsou kolikrát ani v jednom modelu v různých verzích. Bych to viděl že když si s tím dáš moc práce, tak ho tam nějak napasuješ, ale jinak asi těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jednoducha vymena kus za kus samozrejme nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.