Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravicko, ako dam dole predny naraznik? Tie dva sruby, co su na nosnej casti, pred chladicom, tie som nasiel, ale dalsie su kde?

Dakujem za odpoved.

v podbehu asi 4 na kazde strane a zespoda tusim 2 plus 4 plastove cepy

• Autor

No, tie vo vnutornych blatnikoch som nasiel je ich 5 na obidvoch stranach. A kde je ten zvysok? Odspodu?

Ty další by měli být zespodu

• Autor

Na spodku su tri?

ja mam na starsim modelu zespodu dva srouby a tri nebo ctyri umelohmotne nyty, stejne tak na RS narazniku.

Je to jednoduche, staci kdyz obhlidnes vsechny hrany narazniku a na nic nemuzes zapomenout :-)

Chlapci díky to jsem taky potřeboval swtejně to forum je bezva to se člověk doví věcí

ja mam na starsim modelu zespodu dva srouby a tri nebo ctyri umelohmotne nyty, stejne tak na RS narazniku.

Je to jednoduche, staci kdyz obhlidnes vsechny hrany narazniku a na nic nemuzes zapomenout :-)

Kacere kolik pak te stal ten lak na RS naraznik??

2500,-

• 3 týdny později...

Jak sundám lišty z předního nárazníku jeden kolec lišty vede do nárazníku a druhý pod plest s SPZ

vydloubnout a vytrhnout!! pod dou deskou s SPZ je to jen tak kousíček, na to vydloubávání bacha ať si nevokur.iš nárazník v servise sem koukal maj na to takoví udělátko(z plastu)

• 1 rok později...

to kacer: A kdes ho kupil? Pres skodovku nb. jetej? -_-

to kacer: A kdes ho kupil? Pres skodovku nb. jetej? -_-

co vim, tak kačer sem už moc(možná i vubec) nechodí ;) , pokud sháníš přední nár. z FRS tak mrkni do bazaru ;) (tam občas bejvaj)

Hmmm... Díkes! ;)

• 3 týdny později...

Abych nezakládal nové téma: mám faceliftovany naraznik a koupil jsem si drzaky -levy pravy- na predni naraznik a kdyz pridelam oba drzaky ani za boha nemohu ten naraznik dostat do te drazky v drzaku a aby mi souvisle sedel naraznik a blatnik proste to do toho edrzaku nejde dostat.

A nebo se vyrabelo vice drzaku???Diky vsem.

dělá se na přední starej a přední facelift(fejslift je shodnej s RS)

Hm...tak ja ji rekl,ze chci na rok vyroby 05..coz je facelift a ten mam a vubec mi to tam nejde nacvaknout... :disgust:

• 2 měsíce později...

Upravujem toto téma a zovšeobecňujem názov, čiže bude to o nárazníkoch :)

RS nárazník, předělávka

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9841

a ešte trochu OT ale predsa je tam RS zadný nárazník

Zadní RS nárazník, vešel by se pod něj můj výfuk??

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9607

ešte topic ohladom mierne utrhnutého predného nárazníku - téma vodiace lišty

Prosim o pomoc s prednim naraznikem

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3824

RS/normalni naraznik, Prosim o pomoc!

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2671

Zadni naraznik pred a po faceliftu, ....

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18333

Zadni RS prekryt narazniku na kombi, ....ma to byt novinka

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17824

Upraveno od profor

• 1 měsíc později...

chcem poradit ako demontujem z naraznikov tie umele vypukle listy?

chcem poradit ako demontujem z naraznikov tie umele vypukle listy?

jestli myslíš otěr. lišty, tak je lepší sundat nárazník a zezadu těch lišt jsou takový zobáčky a do nich zapadaj zobáčky z nárazníku a ty se musej odehnout a pak to jde vycvaklout

• 2 měsíce později...

Potřeboval bych přesný popis kde všude hledat šrouby na zadním nárazniku před f. přední tak nějak vím o víkendu musim oba sundat tak abych se s nima zbytečně nas..l..

• 1 měsíc později...

Tak sem měnil vodící profily předního předfaceliftovýho nárazníku a co mě zaskočilo. Naprosto totožná čísla, ale ty nový byly na konci směrem k podběhu o centimetr delší. Nijak to nevadilo, jen se ta lištička co je na nárazníku a šroubuje se u podběhu k tomu profilu musela trošku natáhnout, naštěstí je dostatečně pružná ;)

• 2 měsíce později...

Chtěl bych se zeptat na jednu věc, dnes jsem koukal na přední nárazník a ten je zespodu přidělán 4 šrouby + 3x umělohmotné potvory. Jak tyto umělé držáky sundat, šroubovákem to teda za boha nešlo. Díky

Je to takovej jakoby nejtek, bohužel ho nemam poruce ani fotku a přesně už si to nepamatuju. Ale je to takovej styl, že jeden je dutej a ten druhej protikus se do něj zatlačí z druhý strany a tim se ten dutej roztahne. Rozebrat jdou tim způsobem, že z jedný strany, kde to vypadá prostě jako dva plastový kroužky v sobě ten prostřední vytlačíš. A myslim že je to tam tak, že je jako od země vytlačuješ směrem nahoru do motorovýho prostoru..Když to vytlačíš a ten protikus ti nikam nezaskočí, tak je můžeš zas použít..

• 2 týdny později...

Chlapci mam jeden velky problem ak to mozem nazvat problemom :( tak mi prosim pomozte :( kupil som RS naraznik vsetko bez problemou ale chybaju mi driaky na nom na dve srubky :( co teraz mam to vymenit zo sttraeho narazniku alebo sa to da kupit? Profor pouzil som tvoje foto tak prepac :)kol119 dakujem :rip::help:

post-6141-1192194755_thumb.jpg

post-6141-1192194791_thumb.jpg

Upraveno od Reso

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.