gaza01 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Mám v autě na zkoušku subwoofer Sony XS-AW81P5 http://www.xplod.cz/katalog/subwoofery/xs-...cka-specifikace Je to jetej kousek a nehraje špatně, ale vážně nevím jestli do toho mám jít - stál by mě 4000 i s kabelama. Moc se v hifi nevyznám, takže mě nekamenujte. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip? Editováno: 21. Květen 2007, autor: gaza01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip? Ale jo, vzhledem k porizovaci cene noveho je ta cena slusna, zalezi jak je hrany, ale nikdy nedostanes z aktivniho to, co z pasivniho se zesikem ve stejne, ci podobne hladine.... pral jsem se s myslenkou pri porizovani, zda aktivni bez umistovani "nekam" zesilovace, ci pasivni a proste ho nekam umistit. Vyhral to pasivni se zesikem... Ale samozrejme te nijak neodrazuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 ja bych radeji poridil zesik a pasivniho proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 ja bych radeji poridil zesik a pasivniho proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru právě! Mám ten samej pocit, mám ho v autě jen na zkoušku. Pořád se mi to nezdá, protože jsem už pár aut s pasivem + zesík slyšel hrát . . . je to opravdu hodně velkej rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění. Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění.Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL.... jj. tohle je pěknej setík, už jsem na něj koukal, ale bohužel mám omezenej rozpočet. Ten sonáč nebasuje špatně, ale na JBL to určitě nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ja bych radsi setril a koupil neco poradnyho nez se mrcasit pak s necim co neni ono.. ja cekal a popucoval si a ma vse od RF a sem spokojen co naplat ze mam dluh jeste 8 tisic, hlavni je ze sem spokojen a kdybych dal neco polovicatyho taxem akorat nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.