Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jake mate zkusenosti z vyfukama na octe tdi jen zadni koncovy dil jedno jaka znacka cena taktez ale ne drahej a jesi mate nekdo video tak kome 22.00 byvym na icq 237914143

laďákem u TDI lepší zvuk neuděláš. je to prostě traktor, sám mám Soietu a zvuk je úplně stejný. Kupoval jsem ho hlavně kvůli vzhledu. Jo na benzínu to by byla jiná.

stejne ho budes porad cistit od cernoty,mel jsem ho na fabce........

Tak jak se píše výš, u nafty se zvukem nic neuděláš, jediný že bys pomoh turbu trochu líp dejchat, když bude ten koncovej díl otevřenější než origo...

Upraveno od Wojnar

Dle mého názoru nemá smysl. ;)

• 3 roky později...

Zdravím mám Octu 1,9 TDi 81 kW...zajímalo by mě jestli ma někdo zkušenost s laděným výfukem u tohoto motoru...nechci mu dat lepší zvuk...spíš jenom kvuli designu a zajímalo by me jak to ovlivní chod motoru či jeho spotřebu...na této stránce jsem si vyhlédl kterej by jí nejvíc slušel http://www.aaavyfuky.cz/ ;) díky za odpověď :)

Mno,dle mě hovadina,cpát na TDI celej výfuk a pracně to tam ladit. Ten origo je kvalitní,vydrží mnoho let a krásně tam sedí. Stačí uříznout roury,vyříznout nárazník a navařit koncovku. Takhle mám sám koncovku z RSa,jsem zastáncem origo dílů a příslušenství... Všechno osatní je prasečina a auto s takhle domontovaným výfukem bych už jen kvůli tomu nekoupil. Jo a ty laděný mě vydrželi tak 2-4 roky a čau..

Jinak ten výfuk Ti neovlivní spotřebu ani zvuk,max to bude hnusný,zvlášť když to čouhá pod nárazníkem,tak to když vidím tak bych kol9

Upraveno od juke.box

Téma spíš do sekce motor než do ostaní, takže přesouvám

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.