djvlada Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 jake mate zkusenosti z vyfukama na octe tdi jen zadni koncovy dil jedno jaka znacka cena taktez ale ne drahej a jesi mate nekdo video tak kome 22.00 byvym na icq 237914143 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 laďákem u TDI lepší zvuk neuděláš. je to prostě traktor, sám mám Soietu a zvuk je úplně stejný. Kupoval jsem ho hlavně kvůli vzhledu. Jo na benzínu to by byla jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 stejne ho budes porad cistit od cernoty,mel jsem ho na fabce........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) Tak jak se píše výš, u nafty se zvukem nic neuděláš, jediný že bys pomoh turbu trochu líp dejchat, když bude ten koncovej díl otevřenější než origo... Editováno: 3. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Dle mého názoru nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazdak2 Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Zdravím mám Octu 1,9 TDi 81 kW...zajímalo by mě jestli ma někdo zkušenost s laděným výfukem u tohoto motoru...nechci mu dat lepší zvuk...spíš jenom kvuli designu a zajímalo by me jak to ovlivní chod motoru či jeho spotřebu...na této stránce jsem si vyhlédl kterej by jí nejvíc slušel http://www.aaavyfuky.cz/ díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 (editace) Mno,dle mě hovadina,cpát na TDI celej výfuk a pracně to tam ladit. Ten origo je kvalitní,vydrží mnoho let a krásně tam sedí. Stačí uříznout roury,vyříznout nárazník a navařit koncovku. Takhle mám sám koncovku z RSa,jsem zastáncem origo dílů a příslušenství... Všechno osatní je prasečina a auto s takhle domontovaným výfukem bych už jen kvůli tomu nekoupil. Jo a ty laděný mě vydrželi tak 2-4 roky a čau.. Jinak ten výfuk Ti neovlivní spotřebu ani zvuk,max to bude hnusný,zvlášť když to čouhá pod nárazníkem,tak to když vidím tak bych Editováno: 3. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Téma spíš do sekce motor než do ostaní, takže přesouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.