Přejít na obsah

Dolévám vodu do chladiče

martkawa

Doporučené příspěvky

Čus lidi,

potřebuju poradit,mám doma octávku 2.0 r.v.02 naj.120tis km a už po druhé(asi po 2-3000km) jsem dolejval vodu do chladiče.Vždycky jen trošku,když na mě zasvítí kontrolka.Koukal jsem na víčko a měrku od voleje a tam to vypadá vpohodě.Služební fabie(1.4) mi to dělá normálně a v servisu tvrděj,že nikde nic neutíká,ale ta má nalítáno 200 000km????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus lidi,

potřebuju poradit,mám doma octávku 2.0 r.v.02 naj.120tis km a už po druhé(asi po 2-3000km) jsem dolejval vodu do chladiče.Vždycky jen trošku,když na mě zasvítí kontrolka.Koukal jsem na víčko a měrku od voleje a tam to vypadá vpohodě.Služební fabie(1.4) mi to dělá normálně a v servisu tvrděj,že nikde nic neutíká,ale ta má nalítáno 200 000km????????

Nech někde udělat tlakovou zkoušku a uvidíš, voda by neměla mizet v žádným případě, protože na octě je okruh uzavřenej.

Odkaz ke komentáři

A neteče ti třeba vodní pumpa? To je taky u Oktávek klasika.

tipuju prolinajici chladic?????

Jak to poznám a co s tim???

pokud máš jako chladivo G12 - červenou, tak běž po červené, někde to musí vytékat, typické jsou spodky chladiče, to chladivo za sebou nechává červené až růžové stopy.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Pozor na to chlapi, brácha měl podobný problém. Pořád doléval chladící kapalinu. Pod autem ani kapka, chladič, hadice vše OK.

Nakonec to bylo fouklý těsnění pod hlavou. Ze začátku se to na oleji vůbec neprojevovalo a potom to bylo jasný, trvalo to cca rok než se to provalilo víc.

Takže já tipuji to těsnění pod hlavou.

Editováno: , autor: DENINOS
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...