Přejít na obsah

Dálkové zavírání dveří...

bercom

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, mám DO zavírání dveří, ale poslední dobou mně to připadá,že by se to mělo nazývat BO, blízké ovládání. Dřív jsem auto odemkl i zamkl na dálku i kolem pěti metrů, bohatě stačilo, ale dnes musím přijít téměř až ke dveřím. Myslel jsem, že je to slabá baterka v DO, tak jsem ji vyměnil. Nepomohlo. Druhý ovladač to samé, tak nevím, čím to je. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat?

( AEV 4203 )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej se do servisní dokumentace někde jsem tam viděl kde je umístěn snímač DO a že je před ním malá dírka kterou prostrčíš šroubovák a seřizuješ citlivost a tím dosah toho čidla. Je to někde za popelníkem nebo za rádiem - topením liší se to umístění před a po faceliftu

Odkaz ke komentáři

Podívej se do servisní dokumentace někde jsem tam viděl kde je umístěn snímač DO a že je před ním malá dírka kterou prostrčíš šroubovák a seřizuješ citlivost a tím dosah toho čidla. Je to někde za popelníkem nebo za rádiem - topením liší se to umístění před a po faceliftu

Nevim o tom, ze by se DO dalo nejak serizovat, mozna ano.. Z meho zkoumani vim, ze za topenim (panelem climatronicu) je umisteno mikrovlne cidlo hlidani vnitrniho prostoru, na kterem je pristupny potenciometr, kterym se da serizovat prave citlivost alarmu. Pokud se v techto mistech da nejak seridit citlivost DO nevim, ale taky by mne zajimalo, zda to nejak jde..

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

zdravim, mam taky jeden problem. Mam oct1 r.v. 98 1,8 20V ale to je myslim nepodstatne....nefunguje mi DO....vubec nereaguje, z zadne vzdalenosti, baterky to nejsou! Ale napr. kdyz nastartuji a zmacknu ho, tak se mi rozblikaji vystrazny....to je vsak vse, vic to neudela! Myslel jsem si ze to je o synchronizaci, ale pokud chytne signal po nastartovani, tak je to spis nekde nejakym relatkem, nevite nekdo kde se neco podobneho nachazi?!?

diky...

P.S.: Pojistky to taky nejsou...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
zdravim, mam taky jeden problem. Mam oct1 r.v. 98 1,8 20V ale to je myslim nepodstatne....nefunguje mi DO....vubec nereaguje, z zadne vzdalenosti, baterky to nejsou! Ale napr. kdyz nastartuji a zmacknu ho, tak se mi rozblikaji vystrazny....to je vsak vse, vic to neudela! Myslel jsem si ze to je o synchronizaci, ale pokud chytne signal po nastartovani, tak je to spis nekde nejakym relatkem, nevite nekdo kde se neco podobneho nachazi?!?

diky...

P.S.: Pojistky to taky nejsou...

Závada to není,je třeba synchronizovat znovu DO s klíčkem v zapalování v poloze 1,tedy přístroje svítí.Na DO stisknout oba mikrospínače a čekat až začne trvale svítit LED DO.Vše v blízkosti klíčku v zapalování,pak stisknout (držet malou chvíli)otvírání/zavírání na DO až zablikají varovné světla třikrát, a je to.Když to nejde napoprvé tak celou proceduru opakovat,včetně uzamčení vozu klíčem a otevření ručně opět klíčem.Lze takto aktivovat obě DO i oba klíče,jedná se o plovoucí kód.Pozor až opravdu zablikají varovná světla! Zdraví 1774

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...