Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj kluci, mám DO zavírání dveří, ale poslední dobou mně to připadá,že by se to mělo nazývat BO, blízké ovládání. Dřív jsem auto odemkl i zamkl na dálku i kolem pěti metrů, bohatě stačilo, ale dnes musím přijít téměř až ke dveřím. Myslel jsem, že je to slabá baterka v DO, tak jsem ji vyměnil. Nepomohlo. Druhý ovladač to samé, tak nevím, čím to je. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat?

( AEV 4203 )

Vloženo

Podívej se do servisní dokumentace někde jsem tam viděl kde je umístěn snímač DO a že je před ním malá dírka kterou prostrčíš šroubovák a seřizuješ citlivost a tím dosah toho čidla. Je to někde za popelníkem nebo za rádiem - topením liší se to umístění před a po faceliftu

Vloženo
Podívej se do servisní dokumentace někde jsem tam viděl kde je umístěn snímač DO a že je před ním malá dírka kterou prostrčíš šroubovák a seřizuješ citlivost a tím dosah toho čidla. Je to někde za popelníkem nebo za rádiem - topením liší se to umístění před a po faceliftu

Nevim o tom, ze by se DO dalo nejak serizovat, mozna ano.. Z meho zkoumani vim, ze za topenim (panelem climatronicu) je umisteno mikrovlne cidlo hlidani vnitrniho prostoru, na kterem je pristupny potenciometr, kterym se da serizovat prave citlivost alarmu. Pokud se v techto mistech da nejak seridit citlivost DO nevim, ale taky by mne zajimalo, zda to nejak jde..

• o 3 týdny později...
Vloženo

zdravim, mam taky jeden problem. Mam oct1 r.v. 98 1,8 20V ale to je myslim nepodstatne....nefunguje mi DO....vubec nereaguje, z zadne vzdalenosti, baterky to nejsou! Ale napr. kdyz nastartuji a zmacknu ho, tak se mi rozblikaji vystrazny....to je vsak vse, vic to neudela! Myslel jsem si ze to je o synchronizaci, ale pokud chytne signal po nastartovani, tak je to spis nekde nejakym relatkem, nevite nekdo kde se neco podobneho nachazi?!?

diky...

P.S.: Pojistky to taky nejsou...

• o 2 týdny později...
Vloženo
zdravim, mam taky jeden problem. Mam oct1 r.v. 98 1,8 20V ale to je myslim nepodstatne....nefunguje mi DO....vubec nereaguje, z zadne vzdalenosti, baterky to nejsou! Ale napr. kdyz nastartuji a zmacknu ho, tak se mi rozblikaji vystrazny....to je vsak vse, vic to neudela! Myslel jsem si ze to je o synchronizaci, ale pokud chytne signal po nastartovani, tak je to spis nekde nejakym relatkem, nevite nekdo kde se neco podobneho nachazi?!?

diky...

P.S.: Pojistky to taky nejsou...

Závada to není,je třeba synchronizovat znovu DO s klíčkem v zapalování v poloze 1,tedy přístroje svítí.Na DO stisknout oba mikrospínače a čekat až začne trvale svítit LED DO.Vše v blízkosti klíčku v zapalování,pak stisknout (držet malou chvíli)otvírání/zavírání na DO až zablikají varovné světla třikrát, a je to.Když to nejde napoprvé tak celou proceduru opakovat,včetně uzamčení vozu klíčem a otevření ručně opět klíčem.Lze takto aktivovat obě DO i oba klíče,jedná se o plovoucí kód.Pozor až opravdu zablikají varovná světla! Zdraví 1774

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...