Mikoho Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravim Vas.Za 2 messiace sa stanem majitelom Skody Romster typ STYLE chcem sa spytat na pneumatiky,davaju mi tam pnematiky 195/55/R15 neviem ci na motor 1,2 HTP 51 kW to nie je moc siroke ci si radsej zobrat 175/70/R14 co by ste mi poradili?Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 V pohodě, mám to taky tak nazutý na motorizaci 1,2 a nevidím v tom problém. ALe je to věc názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja to berem len som mal strach ci sa o nebude zle spravat na ceste,pripadne ci nestrati vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 ked to dava automobilka ako standard, tak nie je co riesit... ...tiez som nad tym romyslal, ze su dost velke a siroke na ten motor, ale je to v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravim Vas.Za 2 messiace sa stanem majitelom Skody Romster typ STYLE chcem sa spytat na pneumatiky,davaju mi tam pnematiky 195/55/R15 neviem ci na motor 1,2 HTP 51 kW to nie je moc siroke ci si radsej zobrat 175/70/R14 co by ste mi poradili?Dakujem. zapomen na 175/70/14 to bylo mozna na favoritu. fuj navic ani nejsou pro rumika povoleny. nech si ty 195 ty jsou moc prima. jako zimaky ti stacej 185., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Casom som sa chcel aj opytat na tie zimne gumy ale mozno ich nebude treba ked je aj v zime teplo ze ? Tieto gumz 175/70/14 su povolena u nas v SR urcite ved mam ich katalog kde su vzobrazene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Casom som sa chcel aj opytat na tie zimne gumy ale mozno ich nebude treba ked je aj v zime teplo ze ? Tieto gumz 175/70/14 su povolena u nas v SR urcite ved mam ich katalog kde su vzobrazene. to pochybuju. podivej se do velkyho technicaku. tam mas vypsany rozmery. 175 tam rozhodne neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ked to auto budem mat tak napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imri Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Když projíždím rychleji zatáčkou slyším nějaké hučení, asi od kol. Pneumatiky mám ty Dunlop 195/55. Pozorujete to někdo také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Když projíždím rychleji zatáčkou slyším nějaké hučení, asi od kol. Pneumatiky mám ty Dunlop 195/55. Pozorujete to někdo také. no co to znamena rychleji, a huceni? kdyz krouhnu zatacku, tak se gumy kapku odvalujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imri Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak 70-90 km/h v serpentýnách - ne velkých. To je možné, že by to bylo odvalováním gum. Na vlhké vozovce se mi to zdálo výraznější. Spíše mám strach jestli to není třeba ložisko, nebo vadná geometrie. Od té doby co jsem přejel levým předním kolem velkou dlažební kostku pozoruju auto a hledám chyby. Ale možná, že to dělalo i předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 To bude asi tym nadmernym pozorovanim. 195-ky gumy to uz je pekny valivy odpor. Takze aj hlucnost pneu bude vacsi. Ja by som to nevidel nijak tragicky a ani ako zavadu. Moze byt aj tym, ze gumy nie su este zabehane. Kolko mas na nich najazdene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Když projíždím rychleji zatáčkou slyším nějaké hučení, asi od kol. Pneumatiky mám ty Dunlop 195/55. Pozorujete to někdo také. Zrovna dneska jsem si hučení v zatáčce všiml taky. Pneu mám taky Dunlopy. Ozývá se to jen na některém povrchu vozovky. Prostě na některém povrchu je odvalování gum slyšet víc, na jiném míň.......někdy vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imri Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Najeto mám necelé 4000 km. Všem děkuji za odpovědi, jsem teď klidnejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Dnes mi doviezli moje nove zimne pneu http://www.matador.sk/index.cfm?Module=Act...Page&s=MP59 o rozmere 185 55 R15 boly za velmi dobru cenu tak som neodolal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 kde si kupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 ani mi este nemame zimne...ani disky (rodina nehcce elektrony kvoli kradeziam)...takze ma to tiez zaujima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Taky jsem si je objednával teď v létě měl jsem 48% slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) http://www.pneueshop.sk/ 1646 Sk index T nemaju ich ale tusim este na stranke nakolko nemaju sezonu objednaval som to emailom a este obtelefonovaval museli mi ich objednat.Cakal som presne tyzden Editováno: 1. Srpen 2007, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 To je teda zlava Pitt...ale ked si ich kupoval u predajcu kde jedna stala 5tis, tak je to na prd. Tak radsej ako zlava by potesila vysledna suma s DPH. To len pre buducnost ked sa chvalis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) To je teda zlava Pitt...ale ked si ich kupoval u predajcu kde jedna stala 5tis, tak je to na prd. Tak radsej ako zlava by potesila vysledna suma s DPH. To len pre buducnost ked sa chvalis. A este by som dodal z akeho roku boli?Ak mali viac ako rok tak to bola fakt dobra akcia! Editováno: 1. Srpen 2007, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 PRESNE TAK MIKOHO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Rok výroby 11/2006 a cena po slevě s DPH byla 1480 Kč objednávka přes internet www.dobrepneu.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) to je lepsia info...to uz je vypovedna hodnota tvojich slov. Ale myslim ze Mikoho mal lepsiu ponuku. Jeho vysla ponuka v prepocte na Sk este asi o 130sk na pneu menej a daum vytoby je 06/2007. Aj ked na pneu je to tusim tyzden a nie mesiac, nemylim sa? Ale blahozelam...aj tak to bola asi vyhodna kupa. A su to tie iste pneu? Editováno: 1. Srpen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.