Píďa Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jaký používáte vosk? Z vapky na benzině nebo něco z obchodu? turtle wax s ptfe.... super a dlouhá výdrž na laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Lak ošetřuji Sonaxem, napřed to přeleštím a pak no to vrazím vosk, 2 x ročně a ty potvory jdou docela dobře dolů. Jinak meju autíko silonkama, je to fakt suprová věc. A když potřebuju v průběhu jízd umýt okna, tak používám Sheron na hmyz, napřed setřu párkrát stěračemi s ostřikovačem, pak postříkám Sheronem, nechám tak 5 minut a zase to pořádně spláchnu ostřikovačemi a většina potvor je dole. Já v tomhle můžu Sheron jen doporučit. Je taky samozřejmé, že mám v ostřikovačích letní směs, taky Sheron, já jsem s touhle značkou spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Lak ošetřuji Sonaxem, napřed to přeleštím a pak no to vrazím vosk, 2 x ročně a ty potvory jdou docela dobře dolů. Jinak meju autíko silonkama, je to fakt suprová věc. A když potřebuju v průběhu jízd umýt okna, tak používám Sheron na hmyz, napřed setřu párkrát stěračemi s ostřikovačem, pak postříkám Sheronem, nechám tak 5 minut a zase to pořádně spláchnu ostřikovačemi a většina potvor je dole. Já v tomhle můžu Sheron jen doporučit. Je taky samozřejmé, že mám v ostřikovačích letní směs, taky Sheron, já jsem s touhle značkou spokojenej. Už tady psalo hodně lidí co používají silonky. Mám metalízu tak na to asi silonky nebrat,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 To že máš metalízu vůbec nevadí, je to jedno, silonka není drátěnej kartáč. Hlavní věc je jedna, a je jedno jestli to bereš silonkou nebo houbou, pořádně to namáčej a nedři to na sucho. Pořád tam mít hodně vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i.basso Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!! A kolik jich musím vypít aby to šlo dolů.Včera jsem tak seděl u toho předku a ládoval jsem tam jedno za druhým a nic ...mušky tam pořád jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!! A kolik jich musím vypít aby to šlo dolů.Včera jsem tak seděl u toho předku a ládoval jsem tam jedno za druhým a nic ...mušky tam pořád jsou chlape, 3 piva budu asi na teba malo. pridaj a mozno tam po nejakej dobe ziadne musky neuvidis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 No od svagra bracha trefil ve 240 km/h srnku!Jel ale passatem tak prolitla prenim sklem,utrhla sedlo spolujezdce a totalne se robila o zadni sedacky!Typkovi nic ale brutalni stesti,ze s nim nikdo nejel! Auto umyval na 3x! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.