Červen 18, 200718 r Jaký používáte vosk? Z vapky na benzině nebo něco z obchodu? turtle wax s ptfe.... super a dlouhá výdrž na laku
Červen 19, 200718 r Lak ošetřuji Sonaxem, napřed to přeleštím a pak no to vrazím vosk, 2 x ročně a ty potvory jdou docela dobře dolů. Jinak meju autíko silonkama, je to fakt suprová věc. A když potřebuju v průběhu jízd umýt okna, tak používám Sheron na hmyz, napřed setřu párkrát stěračemi s ostřikovačem, pak postříkám Sheronem, nechám tak 5 minut a zase to pořádně spláchnu ostřikovačemi a většina potvor je dole. Já v tomhle můžu Sheron jen doporučit. Je taky samozřejmé, že mám v ostřikovačích letní směs, taky Sheron, já jsem s touhle značkou spokojenej.
Červen 19, 200718 r Autor Lak ošetřuji Sonaxem, napřed to přeleštím a pak no to vrazím vosk, 2 x ročně a ty potvory jdou docela dobře dolů. Jinak meju autíko silonkama, je to fakt suprová věc. A když potřebuju v průběhu jízd umýt okna, tak používám Sheron na hmyz, napřed setřu párkrát stěračemi s ostřikovačem, pak postříkám Sheronem, nechám tak 5 minut a zase to pořádně spláchnu ostřikovačemi a většina potvor je dole. Já v tomhle můžu Sheron jen doporučit. Je taky samozřejmé, že mám v ostřikovačích letní směs, taky Sheron, já jsem s touhle značkou spokojenej. Už tady psalo hodně lidí co používají silonky. Mám metalízu tak na to asi silonky nebrat,ne?
Červen 20, 200718 r To že máš metalízu vůbec nevadí, je to jedno, silonka není drátěnej kartáč. Hlavní věc je jedna, a je jedno jestli to bereš silonkou nebo houbou, pořádně to namáčej a nedři to na sucho. Pořád tam mít hodně vody.
Červen 20, 200718 r Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!!
Červen 21, 200718 r Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!! A kolik jich musím vypít aby to šlo dolů.Včera jsem tak seděl u toho předku a ládoval jsem tam jedno za druhým a nic ...mušky tam pořád jsou
Červen 21, 200718 r Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!! A kolik jich musím vypít aby to šlo dolů.Včera jsem tak seděl u toho předku a ládoval jsem tam jedno za druhým a nic ...mušky tam pořád jsou chlape, 3 piva budu asi na teba malo. pridaj a mozno tam po nejakej dobe ziadne musky neuvidis ...
Červen 25, 200718 r No od svagra bracha trefil ve 240 km/h srnku!Jel ale passatem tak prolitla prenim sklem,utrhla sedlo spolujezdce a totalne se robila o zadni sedacky!Typkovi nic ale brutalni stesti,ze s nim nikdo nejel! Auto umyval na 3x! :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.