Přejít na obsah

Něco spešl na mušky a hmyz

Rocky

Doporučené příspěvky

Lak ošetřuji Sonaxem, napřed to přeleštím a pak no to vrazím vosk, 2 x ročně a ty potvory jdou docela dobře dolů. Jinak meju autíko silonkama, je to fakt suprová věc. A když potřebuju v průběhu jízd umýt okna, tak používám Sheron na hmyz, napřed setřu párkrát stěračemi s ostřikovačem, pak postříkám Sheronem, nechám tak 5 minut a zase to pořádně spláchnu ostřikovačemi a většina potvor je dole. Já v tomhle můžu Sheron jen doporučit. Je taky samozřejmé, že mám v ostřikovačích letní směs, taky Sheron, já jsem s touhle značkou spokojenej. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lak ošetřuji Sonaxem, napřed to přeleštím a pak no to vrazím vosk, 2 x ročně a ty potvory jdou docela dobře dolů. Jinak meju autíko silonkama, je to fakt suprová věc. A když potřebuju v průběhu jízd umýt okna, tak používám Sheron na hmyz, napřed setřu párkrát stěračemi s ostřikovačem, pak postříkám Sheronem, nechám tak 5 minut a zase to pořádně spláchnu ostřikovačemi a většina potvor je dole. Já v tomhle můžu Sheron jen doporučit. Je taky samozřejmé, že mám v ostřikovačích letní směs, taky Sheron, já jsem s touhle značkou spokojenej. :palec2:

Už tady psalo hodně lidí co používají silonky. Mám metalízu tak na to asi silonky nebrat,ne?

Odkaz ke komentáři

Velmi účinné je pánové dobré české pivečko.Jde to dobře ze skla i z nárazníku a světel!!!

A kolik jich musím vypít aby to šlo dolů.Včera jsem tak seděl u toho předku a ládoval jsem tam jedno za druhým a nic ...mušky tam pořád jsou :smich:

chlape, 3 piva budu asi na teba malo. pridaj a mozno tam po nejakej dobe ziadne musky neuvidis ... :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...