century Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdary chlapy. Můj táta chce koupit nějakou telku. Něco říkal o LCD. Má někdo. myslel jsem něco tak kolem sta centimetrů úhlopříčku.... doporučte. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdary chlapy. Můj táta chce koupit nějakou telku. Něco říkal o LCD. Má někdo. myslel jsem něco tak kolem sta centimetrů úhlopříčku.... doporučte. díky No LCD kolem 100cm úhlopříčka to už něco stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 tak má třeba vybranýho samsunga úhlopříčka 94 cma za 27 tisíc ale zajímalo mě jestli třeba někdo nemá jiný typy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 tak má třeba vybranýho samsunga úhlopříčka 94 cma za 27 tisíc ale zajímalo mě jestli třeba někdo nemá jiný typy atd. Samsung není špatný ale jaký má konktrétně kontrast? 1200:1, 3000:1 atd......to je docela důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 samsung cca 28-30tisíc o pár korun dražší absolutní špička, ale horší dostupnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 ta měla kontrast jak má vybráno otec 7000:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 samsung cca 28-30tisíc o pár korun dražší absolutní špička, ale horší dostupnost Tak přesně tu první měl vypbránou táta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 samsung cca 28-30tisíc o pár korun dražší absolutní špička, ale horší dostupnost Tak přesně tu první měl vypbránou táta Je to výborná TV bez dvb-t tuneru. Obraz je fakt nádhernej, navíc v češtině a fajnovým designem a ta druhá má navíc dvb-t tuner a mrdozní obraz i design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ten DVB-tuner už to chce mít... koukla jsem na net.. cca 31 tisíc. snad se někde sežene pod těch 30 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ten DVB-tuner už to chce mít... koukla jsem na net.. cca 31 tisíc. snad se někde sežene pod těch 30 litrů No je to novinka kterou Samsung nestačí zavážet a cena pod 30 asi zatím nebude, ale držím palce. Je to můj favorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 kdyžtak chvilku počkáme a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) Asi kdyz uz bych sel ted do nove LCD Tv tak uz s FULL HD rozlisenim, to je pak nadhera koukat na FULL HD film a je to vazne znat !!! Sam ted resim problem jakou koupit videokameru, vybral sem si Canon HV10 http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...v10/?kampan=165 ... takze nema nekdo zkusennosti pripadne vyzna se nekdo v kamerach ?? Editováno: 31. Květen 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 kdyžtak chvilku počkáme a uvidíme Ahoj, jestli mas zajem, tak tehle samsung jsem schopnej ti sehnat za 30499,- s DPH a dostupnost od objednani bude cca 1-2 dny u nas v Praze na provozovne a pokud to chces nekam poslat, tak +1 den. Jinak z osobni zkusenosti je nyni samsung asi to nejlepsi, co muzes koupit. Do ceniku ji budu davat tento vikend, tak se muzes mrknout na www.videotech.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Asi kdyz uz bych sel ted do nove LCD Tv tak uz s FULL HD rozlisenim, to je pak nadhera koukat na FULL HD film a je to vazne znat !!! Sam ted resim problem jakou koupit videokameru, vybral sem si Canon HV10 http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...v10/?kampan=165 ... takze nema nekdo zkusennosti pripadne vyzna se nekdo v kamerach ?? Dobra volba. Je to momentalne asi nejlevnejsi a nejmensi HD kamera, ktera je na trhu. Pro domaci pouziti plne postacuje. Jako alternativu muzes uvazovat SONY HDR-UX3E nebo PANASONIC HDC-DX1EP-S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Asi kdyz uz bych sel ted do nove LCD Tv tak uz s FULL HD rozlisenim, to je pak nadhera koukat na FULL HD film a je to vazne znat !!! Sam ted resim problem jakou koupit videokameru, vybral sem si Canon HV10 http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...v10/?kampan=165 ... takze nema nekdo zkusennosti pripadne vyzna se nekdo v kamerach ?? HDV1080i - není full HD - i = interfaced neříkám, že na to není krásnej pohled (teda z HD-DVD, ne z Digital TV s masakr kompresí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) ja sme si poridil tuhle (mam ji asi pul roku) naprosta spokojenost a ten obraz vypda dokolane i na klasicke TV! http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=43898 Editováno: 5. Červen 2007, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ReWegar:krasny ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.