LUKY-007 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tyy jo a to co je .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak pokus s modelovanim reflektora zo Superba vysiel nasledovne. Je to fakt velmi priblizne, urobene len podla fotiek, ktore nie su najlepsie kvoli perspektive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Sranki: Napiš všechny formáty které ti vyhovujou, Cinema totiž toho moc vyexportovat neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Ochutnávka faceliftu octavie....ale nebýt uživatele jménem George Couser tak to nezvládnu.....díky moc ) Editováno: 14. Červen 2008, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ty octavku trošku větší?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ochutnávka faceliftu octavie....ale nebýt uživatele jménem George Couser tak to nezvládnu.....díky moc ) Mám z toho rozpačitý dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mám z toho rozpačitý dojem Hořičáku neměj! Prostě prodáš svou starou octávii a koupiš facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mám z toho rozpačitý dojem Během víkendu udělám novou páč takhle vypadat nebude, tak přes tyden to sem hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Hořičáku neměj! Prostě prodáš svou starou octávii a koupiš facelift Si tak akorat koupim koloběžku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Během víkendu udělám novou páč takhle vypadat nebude, tak přes tyden to sem hodím Tak teď to nechápu. Měl jsem pocit, že ten obrázek, co jsi sem vložil vychází z věrohodných info a teď zase píšeš, že to tak vypadat nebude a dáš sem nový....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Je to tak že bylo zjištěno že nahoře nebudou ty světla useknuty jako u supika, takže se to musí pozměnit Editováno: 14. Červen 2008, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 hele, jeden dotaz: ty ochrannné lišty tam zůstanou, nebo jsi to jen neudělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 skúste niekto dat na octaviu tieto svetla z tohto planovaneho vanu, tipujem to na tieto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) hm? Editováno: 22. Červen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) tak...řekl bych, že tento vzhled je ten správný (trošku zklamání ze ztráty spodní vlnky), trošku jsem to upravil, zostřil, udělal reálnější (změny oproti předchozí montáži vyniknout "přiložením" obou montáží vedle sebe) Editováno: 23. Červen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 to Deny.Kr: Doufám, že takto to vypadat nebude - hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skrymi Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 a mně se to teda líbí jako hafec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 to Deny.Kr: Doufám, že takto to vypadat nebude - hrůza. Asi tak...taky se mi to nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 to Deny.Kr: Doufám, že takto to vypadat nebude - hrůza. nechci ti brát iluze,ale dělal jsem to pod dohledem člověka,který o tom něco ví..světla budou takováto 100%, nárazník nevím-ale možná taky bude tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Jdu zvracet panstvo pokud to takhle bude, facelift se bude spíš přestavovat na předfacelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Jo hoši neostáva nám nič iné, len veriť že to páni zo Škodovky nezbabrú! Ale tiež mám obavy, keď vidím akým smerom sa dizajn Škodoviek v poslednom čase uberá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 no,taky nejsem 2x nadšen..tuto montáž jsem dělal pod dohledem "zkušenějších", jak jsem již psal, a dle všeho tam budou tato světla na 99%..současná Octavia už se mi značně okoukala, je až příliš hranatá a předek je posazený moc vysoko (o nárazníku se radši nebavím, neb ten byl nepovedený hned od počátku)..Ale kdyby tomu dali níže položenou masku na styl např. SII, nárazník podobný stylu SII a pár detailů, bohatě by to stačilo k tomu, aby auto vypadalo pěkně..nejvíc mě na tom štve fakt, že předchozí škodovky měly světla hravá, a když konečně přišel design světel, jenž je srovnatelný s Audi a spol., zase ho chtějí zprznit na styl hravé a nevyspělé FII.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Deny opět další šíření: http://www.autoblog.nl/archive/2008/06/25/...e-skoda-octavia He škodovka to nakonec bude muset udělat podle tebe to to tak bude očekávat celý svět Editováno: 25. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Deny opět další šíření: http://www.autoblog.nl/archive/2008/06/25/...e-skoda-octavia He škodovka to nakonec bude muset udělat podle tebe to to tak bude očekávat celý svět heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jinak, co se týče světel apod., může nás trošku uklidňovat fakt, že montáže z časopisu, jenž je aspoň rok starý (obrázky viz. str. 9) jsou velmi podobné tomu, co jsem udělal já, jen mají trošku pěknější tvary (včetně vlnky světel)..Berme v úvahu to, že tuto montáž dělali dle toho, co ve škodovce sami pozjišťovali (viz. článek) a že tenkrát se o tvarech novéhu Superbu nevědělo ještě vůbec nic, proto si to nemohli domýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.