O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ono by to slo ale je to vic prace-vic vymen- je tam myslim o jednu klapku vic-nebo tak nejak mi to vysvetlovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No mě se taky nelíbí Co tam máš dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 PS- a hlavne tuneri, pujde to jednoduse predelat myslim ze od 11/05 no problemo Ježíšmarjá, tos neměl psát, už vidím ten zahlcenej bazar tady na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No mě se taky nelíbí Co tam máš dál? mam ale nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Bude na facliftu O2 RS DSG i na benzínu, třeba s pádly pod volantem? Nebo jen u toho naftožrouta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 mam ale nemuzu Nedělej otočenýho a napiš a nahraj fotky, zítra Tě jako doměnu uvidíme ve zprávách...a v klepetech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 hehe dam je za 100papirku blesku a zaroven s pripravou 3 generace octy a treba za 100dalsich papirku i hotovyho yetiho a pak me strhaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 JJ, za 300 se vyplatí přijít o práci, to máš tak kolik, 6 výplat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ovidius: Nedělej zagorku a šoupni sem něco! Mě strašně zajimá ten facelift O2 RS!! Budou změny aji co se motoru týče? myslím teda hlavně 2.0 TFSI jestli ho trošku nepoladí na větší výkon (audi má tu samou jednotku polaďenou na 215 k a 320Nm se mi zda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 3. generacia octy? To bude co za delo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ovidius: Nedělej zagorku a šoupni sem něco! Mě strašně zajimá ten facelift O2 RS!! Budou změny aji co se motoru týče? myslím teda hlavně 2.0 TFSI jestli ho trošku nepoladí na větší výkon (audi má tu samou jednotku polaďenou na 215 k a 320Nm se mi zda) Nevím, jak Audi, ale Seat ho má v Cupře s 240 koňmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Už se tu o tom píše jinde v Novinkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jen by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi motorem v Seatu Cupra (177 kW) a Golfu 30 Edition ("jen" 169 kW). Obojí by O2 RS-ce pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Nejspíš politika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Kdyz uz jste nakousli ty zmeny interieru, neplanuje se pro RS neco takovyho ?? Nebo aspon (PROSIM) nejaky inteligentni potahy, misto ty zkurveny sitky co je tam ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ta kůže moc inteligentní taky není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) pohledem na sedačky soudím, že tam půjdou nakopat bez problémů AD ovládání climatronicu u faceliftu, překopávat to půjde až od MR07, do MR06 se ještě dávalo 6ks servomotorků, od MR07 je jich už jen 5ks. Ale i ty do MR06 jdou překopat na 5 serv. Kdo to chce, může si to tam dát bez problémů ze SupII, jen musí oželet rámeček, dokud to nevyjede z linky, tak nebude. A samo musí udělat základní nastavení, jinak to blbne. Dle mě je ten face panel trošku nepřehlednej, vyplatí se až když je origo navigace RNS510 Editováno: 16. Červenec 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ty sedačky si taky myslím, že není problém, podle mě půjdou jen kus za kus A s tím panelem souhlasím, taky se mi nepozdává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ta kůže moc inteligentní taky není Co máž proty kůšy?? Kdyš je clymatronyc, mušý to bít bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Kuzycku bich bral vsema 10... ale uplne by stacilo, aby sedacky mely tvar jako ve F RS 1, z tedlech me bolej zada, a tu sitku nahradil nejakej normalni material, nebo alcantara, nebo kuze. Ta moje sedacka je po 10000 km uz na vyhozeni, vcera jsem ji vzteky malem vykopal z auta skrz zavreny dvere. No jestli bude facelift na salone v Londyne, tak to uz zbejva jenom necelej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Středový panel bude asi vypadat nějak takhle - je to z nového pasata cc. Foto Ovidiusovo O2 tomu napovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 chystá se G6 a O3 má z něho vycházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Kuzycku bich bral vsema 10... ale uplne by stacilo, aby sedacky mely tvar jako ve F RS 1, z tedlech me bolej zada, a tu sitku nahradil nejakej normalni material, nebo alcantara, nebo kuze. Ta moje sedacka je po 10000 km uz na vyhozeni, vcera jsem ji vzteky malem vykopal z auta skrz zavreny dvere. Ti je vyměním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 pohledem na sedačky soudím, že tam půjdou nakopat bez problémů AD ovládání climatronicu u faceliftu, překopávat to půjde až od MR07, do MR06 se ještě dávalo 6ks servomotorků, od MR07 je jich už jen 5ks. Ale i ty do MR06 jdou překopat na 5 serv. Kdo to chce, může si to tam dát bez problémů ze SupII, jen musí oželet rámeček, dokud to nevyjede z linky, tak nebude. A samo musí udělat základní nastavení, jinak to blbne. Dle mě je ten face panel trošku nepřehlednej, vyplatí se až když je origo navigace RNS510 aa pan tomu taky hovi taktak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Středový panel bude asi vypadat nějak takhle - je to z nového pasata cc.Foto Ovidiusovo O2 tomu napovídá. stred. panel bude stejnej jen bude jinej ramecek - zatim je rozdelenej protoze se na tom pracovalo ale bude to jeden kus jako nyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.