zabiak Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 nějak mrtvo,náhle... Už to nemá cenu řešit počkáme jak to bude doopravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Už to nemá cenu řešit počkáme jak to bude doopravdy Přesně tak...ty "tajný" informace už jsou venku, ale kdo je má, tak si je z pochopitelných důvodů nechá pro sebe a kdo je nemá, tak může akorát spekulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Křišťálová koule babce kořenářce ukázala jakési formy na lisování předních blátolapačů...a taky prajela, že stejně jako má Roomster Scout ty zadní dveře z jakési plastické hmoty (Semtex), tak prý možná nakazí aji ostatní sourozence z rodu Laurinklementů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Křišťálová koule babce kořenářce ukázala jakési formy na lisování předních blátolapačů...a taky prajela, že stejně jako má Roomster Scout ty zadní dveře z jakési plastické hmoty (Semtex), tak prý možná nakazí aji ostatní sourozence z rodu Laurinklementů... jo křišťálová koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A křišťálová koule nic neříkala o motorech? 1,2TFSI (70 Kw), 1,4 TFSI (90 Kw), 1,6 CRTDI (77Kw). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A křišťálová koule nic neříkala o motorech? 1,2TFSI (70 Kw), 1,4 TFSI (90 Kw), 1,6 CRTDI (77Kw).s tím nepočítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 s tím nepočítej Já s tím počítám, protože ty motory tam doopravdy budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já s tím počítám, protože ty motory tam doopravdy budou. Snad az na ten 1,2 - to uz by byl vysmech vseho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Snad az na ten 1,2 - to uz by byl vysmech vseho. Soudě dle parametrů a zkušeností s 1.4TSI by ta 1.2ka byla adekvátní náhradou za současnou 1.6ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Soudě dle parametrů a zkušeností s 1.4TSI by ta 1.2ka byla adekvátní náhradou za současnou 1.6ku Ano, vykon to asi mit bude. Ale znas to, OBJEM nicim nenahradis?!! Ale je to Superb a ne Fabia. Takze hmotnost bude docela vysoka. A kdyz si vemes cim ten vykon na takovym pidi motoru bude nahnanej, tak bude asi konstrukcne slozitej=poruchovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ...Ale je to Superb... Já myslel, že řeč je o OII - facelift. Superb by měl samozřejmě začínat na 1.4TSI, to souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Jen tak pro informace... Kdy přijde ten facelift OII??? díky Editováno: 13. leden 2008, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jen tak pro informace... Kdy přijde ten facelift OII??? díky 45 KT/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 vsadím 5000 na to že budou nový přední světla a blatníky kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 vsadím 5000 na to že budou nový přední světla a blatníky kdo se přidá? Nemyslíš spíš nárazníky? Pokud se budou měnit blatníky, tak jenom kvůli světlům a jenom lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Světla a blatníky zustanou .. změna nárazníků bude 100 % ... podle toho co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 vsadím 5000 na to že budou nový přední světla a blatníky kdo se přidá? Já se přidám. Nějaké fotky jsem už viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Já se přidám. Nějaké fotky jsem už viděl. konečně rozumné slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Já se přidám. Nějaké fotky jsem už viděl. Tak hod sem nejake to foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 45 KT/2008 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 facelift bude v roce 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ano 2009, ale co takhle nějake fotografie. Je mi divné, že se neobjevily nějake fota s testování či co. Nebo se snad Škodovka po Superbu už poučila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nebudou taky ve faceliftové octavii natáčecí světlomety, něco jako SUP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 To fakt nema nikto nejake "spy" fotky z nove OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Foto, foto, foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.