Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Osobně bych stejně změny v plechařině viděl až od nové OIII, na které se už stopro nějaký čas pracuje..

No musím říct, že ty fotomontáže vůbec nevypadají špatně. A skutečnost bude jistě ještě lepší. Máme se na co těšit.

Osobně bych stejně změny v plechařině viděl až od nové OIII, na které se už stopro nějaký čas pracuje..

Jo jo, to myslím říkal už i někdo z vedení, že pracujou na designu Octavie 3.

Jo jo, to myslím říkal už i někdo z vedení, že pracujou na designu Octavie 3.

na Octavii III se začalo pracovat v době uvedení Octavie II - tak je to vždy, u každého modelu každé automobilky ;)

Právě přesně to myslím..třeba už někdo viděl nějaké návrhy a přikládá to změnám na OII. Pořád si totiž myslím, že půjde jen o změny plastů, tzn. nárazníky, popř. maska, svetla, interiér, motory a prvky výbavy.. No ale třeba mně škodovka překvapí. Podle mně je oII pořád designově velice povedené auto, aby se nějak razantně měnil jeho vzhled a image

Právě přesně to myslím..třeba už někdo viděl nějaké návrhy a přikládá to změnám na OII. Pořád si totiž myslím, že půjde jen o změny plastů, tzn. nárazníky, popř. maska, svetla, interiér, motory a prvky výbavy.. No ale třeba mně škodovka překvapí. Podle mně je oII pořád designově velice povedené auto, aby se nějak razantně měnil jeho vzhled a image

myslím si úplně totéž..proto jako hlavní předkládám můj návrh č. 1 s pozměněnou spodní linkou světel..ale pokud by byla pravda,co jsem slyšel, není špatné to vidět.. ;)

Má smysl se k tomuto mému dalšímu návrhu vůbec vyjadřovat?..prostě a jednoduše jsem dostal zjeba :D ,že je to špatné, tak jsem to zase musel předělat.. :)

Upraveno od Deny.Kr

Narýchlo som niečo splácal. Ľavá strana má pôvodné svetlo a zrkadlo, na pravej som to trochu upravil. Maska je už napevno spojená s nárazníkom a upravil som aj spodný nasávací otvor. Bohužiaľ som mal poruke len okrúhle hmlovky, tak sú tam také :D

Tak sa na to pozerajte vždy tak, že si polku auta zakryjete. Nechcelo sa mi robiť 2 extra obrázky. Blatníky ostali nezmenené.

Keby to takto vyzeralo, bolo by to podla mna najlepsie. :palec2:

Keby to takto vyzeralo, bolo by to podla mna najlepsie. :palec2:

Nedalo tam fotku, ktora sa su uz raz objavila, tak ju pridam.

post-13615-1203175234_thumb.jpg

na Octavii III se začalo pracovat v době uvedení Octavie II - tak je to vždy, u každého modelu každé automobilky ;)

Takže to se teda už pracuje na Fabii 3? Tak to jsem zvědavej, jestli bude jednou mít nástupce i Roomster.

Nedalo tam fotku, ktora sa su uz raz objavila, tak ju pridam.

Tohle je teda hnus to bych radši chtěl předface RS.

Ale ty fotomontáže vypadají opravdu vyvedeně. V první chvíli jsem si myslel, že škoda opravdu zveřejnila foto :palec2:

Tohle je teda hnus to bych radši chtěl předface RS.

Ale ty fotomontáže vypadají opravdu vyvedeně. V první chvíli jsem si myslel, že škoda opravdu zveřejnila foto :palec2:

:D:)

Deny.Kr : No fakt hned jak jsem to uviděl jsem mazal na stránky škoda auto a tam prd. Tak jsem si pročet diskuzi a zjistil že je to montáž :palec2:

Někdo řikal že budou jiný mlhovky. Tak jsem zkusil narychlo změnit. Nechceš to tak zkusit Deny?

Takovýhle by se mi líbili, kdyby to mělo mlhovky:

post-873-1203182906_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

Deny.Kr : No fakt hned jak jsem to uviděl jsem mazal na stránky škoda auto a tam prd. Tak jsem si pročet diskuzi a zjistil že je to montáž :palec2:

Jsem zkusil.

:) jsem rád,že to vypadá důvěryhodně..přitom jsem to dělal narychlo :)

Někdo řikal že budou jiný mlhovky. Tak jsem zkusil narychlo změnit. Nechceš to tak zkusit Deny?

RE mlhovky: líbilo-nelíbilo,takové mít zcela určitě nebude :D

docela povedená montáž si hodně blízko,že by to bylo tím že jsem z Boleslavi :D

...vymažte prosím tento příspěvek.. :D

Upraveno od Deny.Kr

docela povedená montáž si hodně blízko,že by to bylo tím že jsem z Boleslavi :D

jo? jestli by to vážně takhle nějak vypadalo,bylo by to supr! :)

TO Zabiak: nový nápis, ztmavené odrazky v nárazníku(vypadají reálněji), RZ stejná, jako vepředu :)

PS: promaž si schránku, nedají se ti už poslat vzkazy ;)

...vymažte prosím tento příspěvek.. :D

předek bych řekl žes trefil :palec2:

předek bych řekl žes trefil :palec2:

jo?..super :)

jinak v pátek už jsem ji tady potkal v provozu trošku olepenou a v protisměru dokonce s vozejkem škoda že jsem spěchal určitě bych přinesl foto

jinak v pátek už jsem ji tady potkal v provozu trošku olepenou a v protisměru dokonce s vozejkem škoda že jsem spěchal určitě bych přinesl foto

a bylo z toho něco málo vidět? :)

od začátku tvrdím že budou nová přední světla protože to prostě vím a nikdo mi to nevěřil,uvidíte sami.To co bylo v provozu bylo určitě to o čem jsem na začátku hovořil

teď jeden experiment(spíše něco pro tunery):

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.