Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Osobně bych stejně změny v plechařině viděl až od nové OIII, na které se už stopro nějaký čas pracuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 No musím říct, že ty fotomontáže vůbec nevypadají špatně. A skutečnost bude jistě ještě lepší. Máme se na co těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Osobně bych stejně změny v plechařině viděl až od nové OIII, na které se už stopro nějaký čas pracuje.. Jo jo, to myslím říkal už i někdo z vedení, že pracujou na designu Octavie 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jo jo, to myslím říkal už i někdo z vedení, že pracujou na designu Octavie 3. na Octavii III se začalo pracovat v době uvedení Octavie II - tak je to vždy, u každého modelu každé automobilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Právě přesně to myslím..třeba už někdo viděl nějaké návrhy a přikládá to změnám na OII. Pořád si totiž myslím, že půjde jen o změny plastů, tzn. nárazníky, popř. maska, svetla, interiér, motory a prvky výbavy.. No ale třeba mně škodovka překvapí. Podle mně je oII pořád designově velice povedené auto, aby se nějak razantně měnil jeho vzhled a image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Právě přesně to myslím..třeba už někdo viděl nějaké návrhy a přikládá to změnám na OII. Pořád si totiž myslím, že půjde jen o změny plastů, tzn. nárazníky, popř. maska, svetla, interiér, motory a prvky výbavy.. No ale třeba mně škodovka překvapí. Podle mně je oII pořád designově velice povedené auto, aby se nějak razantně měnil jeho vzhled a image myslím si úplně totéž..proto jako hlavní předkládám můj návrh č. 1 s pozměněnou spodní linkou světel..ale pokud by byla pravda,co jsem slyšel, není špatné to vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Má smysl se k tomuto mému dalšímu návrhu vůbec vyjadřovat?..prostě a jednoduše jsem dostal zjeba ,že je to špatné, tak jsem to zase musel předělat.. Editováno: 16. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Narýchlo som niečo splácal. Ľavá strana má pôvodné svetlo a zrkadlo, na pravej som to trochu upravil. Maska je už napevno spojená s nárazníkom a upravil som aj spodný nasávací otvor. Bohužiaľ som mal poruke len okrúhle hmlovky, tak sú tam také Tak sa na to pozerajte vždy tak, že si polku auta zakryjete. Nechcelo sa mi robiť 2 extra obrázky. Blatníky ostali nezmenené. Keby to takto vyzeralo, bolo by to podla mna najlepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Keby to takto vyzeralo, bolo by to podla mna najlepsie. Nedalo tam fotku, ktora sa su uz raz objavila, tak ju pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 na Octavii III se začalo pracovat v době uvedení Octavie II - tak je to vždy, u každého modelu každé automobilky Takže to se teda už pracuje na Fabii 3? Tak to jsem zvědavej, jestli bude jednou mít nástupce i Roomster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Nedalo tam fotku, ktora sa su uz raz objavila, tak ju pridam. Tohle je teda hnus to bych radši chtěl předface RS. Ale ty fotomontáže vypadají opravdu vyvedeně. V první chvíli jsem si myslel, že škoda opravdu zveřejnila foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tohle je teda hnus to bych radši chtěl předface RS. Ale ty fotomontáže vypadají opravdu vyvedeně. V první chvíli jsem si myslel, že škoda opravdu zveřejnila foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Deny.Kr : No fakt hned jak jsem to uviděl jsem mazal na stránky škoda auto a tam prd. Tak jsem si pročet diskuzi a zjistil že je to montáž Někdo řikal že budou jiný mlhovky. Tak jsem zkusil narychlo změnit. Nechceš to tak zkusit Deny? Takovýhle by se mi líbili, kdyby to mělo mlhovky: Editováno: 16. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Deny.Kr : No fakt hned jak jsem to uviděl jsem mazal na stránky škoda auto a tam prd. Tak jsem si pročet diskuzi a zjistil že je to montáž Jsem zkusil. Takovýhle by se mi líbili, kdyby to mělo mlhovky: jsem rád,že to vypadá důvěryhodně..přitom jsem to dělal narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Deny.Kr : No fakt hned jak jsem to uviděl jsem mazal na stránky škoda auto a tam prd. Tak jsem si pročet diskuzi a zjistil že je to montáž Někdo řikal že budou jiný mlhovky. Tak jsem zkusil narychlo změnit. Nechceš to tak zkusit Deny? Takovýhle by se mi líbili, kdyby to mělo mlhovky: RE mlhovky: líbilo-nelíbilo,takové mít zcela určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 docela povedená montáž si hodně blízko,že by to bylo tím že jsem z Boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) ...vymažte prosím tento příspěvek.. Editováno: 16. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 docela povedená montáž si hodně blízko,že by to bylo tím že jsem z Boleslavi jo? jestli by to vážně takhle nějak vypadalo,bylo by to supr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 TO Zabiak: nový nápis, ztmavené odrazky v nárazníku(vypadají reálněji), RZ stejná, jako vepředu PS: promaž si schránku, nedají se ti už poslat vzkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ...vymažte prosím tento příspěvek.. předek bych řekl žes trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 předek bych řekl žes trefil jo?..super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jinak v pátek už jsem ji tady potkal v provozu trošku olepenou a v protisměru dokonce s vozejkem škoda že jsem spěchal určitě bych přinesl foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jinak v pátek už jsem ji tady potkal v provozu trošku olepenou a v protisměru dokonce s vozejkem škoda že jsem spěchal určitě bych přinesl foto a bylo z toho něco málo vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 od začátku tvrdím že budou nová přední světla protože to prostě vím a nikdo mi to nevěřil,uvidíte sami.To co bylo v provozu bylo určitě to o čem jsem na začátku hovořil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 teď jeden experiment(spíše něco pro tunery): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.