Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No, asi hej. To znemena, ze ked pojde do O2, bude pasovat aj do O1 :prc:

Podle mně jsou volanty v OII a OI různé, tedy pokud jde o montáž ;)

Podle mně jsou volanty v OII a OI různé, tedy pokud jde o montáž ;)

Uchytenie je to iste, len airbag treba prepinovat. Ma to tu uz dost ludi v O1, ale hlavne v F1

Uchytenie je to iste, len airbag treba prepinovat. Ma to tu uz dost ludi v O1, ale hlavne v F1

jj,přesně tak!

jj,přesně tak!

Nj, asi jo..jen říkám, co jsem tady tak porůznu četl..a co snímače otáček volantu a tak.. Jinak do přepinování bagu bych se rozhodně pouštěl ;)

Nj, asi jo..jen říkám, co jsem tady tak porůznu četl..a co snímače otáček volantu a tak.. Jinak do přepinování bagu bych se rozhodně pouštěl ;)

airbag bude asi složitější,no...co se týče otáček, jsou stejné,nemýlím-li se..

Já nemyslel počet otáček, ale ten kroužek snímače..

Zkusil jsem na rychle fotomontáž pro představu..

oiifaceliftvolantvo9.jpg

Mně se ten volant celkem líbí, ale současný 4ramenný je nej.

Upraveno od ViktorMPI

Mně tam tvarově nějak nesedí..prostě je jinak řešený než ostatní palubka, takže pro mně nic moc kombinace

Navíc ten chrom :feve: Taky bych ho nechtěl :(

měl jsem možnost to už vidět naživo v octě a vypadá to suprově obrázek nic moc ale realita jiná dokonce byly funkční pádla pod volantem

měl jsem možnost to už vidět naživo v octě a vypadá to suprově obrázek nic moc ale realita jiná dokonce byly funkční pádla pod volantem

ty už jsi viděl facelift,či co?!

Na žádost ještě jedna montáž.. bez ofic. fotky to vypadá ale blbě..

oiirssbiivolantuc1.jpg

Upraveno od ViktorMPI

Luxus!

Jen myslim ze je to na te fotce porad velky! Urcite bude mensi...

ty chromy jsou super, interiéru by to určitě hodně pomohlo! :palec2:

PS: jsem rád,že se debata ubírá konečně jiným směrem,než názory 50/50 změna světel/stávající světla..je to zajímavější :)

No jsem na to hodně zvědavej, co vymyslej, kolik toho půjde dát bez většího zásahu do našich Octavek a jestli mě z toho něco bude lákat :).

nechci být škodolibý,ale snad se nám podaří vyfasovat auto už po faceliftu,tak se těším i na to,co na předfac. nepůjde :p:D

Luxus!

Jen myslim ze je to na te fotce porad velky! Urcite bude mensi...

Máš pravdu, je pořád velký, ale taky se mě pořád nelíbí. Prostě chrom nemusím a ani ten tvar mě nebere.

Máš pravdu, je pořád velký, ale taky se mě pořád nelíbí. Prostě chrom nemusím a ani ten tvar mě nebere.

Asi máte pravdu, ale předělávat už to nebudu, musí vám to pro představu stačit :).

Když jsem seděl v SII, tak se mi ten volant moc líbil, ale v OII mi rozhodně nejvíc pasuje klasický kožený, popř. multifunkční čtyřramenný :palec2:

ty už jsi viděl facelift,či co?!

jen pár částí ale to už jsem tu psal a pak autí doplněné facelift. věcmi v interiéru

jen pár částí ale to už jsem tu psal a pak autí doplněné facelift. věcmi v interiéru

jo?..já už se v tom neorientuju..jsou toho tady tuny a pořád to samé.. :feve: úsměv na tváři mi ale začíná zamrzávat,neb se ke mě dostala zpráva,že je čistá procentuální možnost polepení našeho služebáka nálepkami Castrol..jestli je to tak,tak už je mi všechno jedno a o to auto už se ani neotřu fuck:help:

Upraveno od Deny.Kr

jo?..já už se v tom neorientuju..jsou toho tady tuny a pořád to samé.. :feve: úsměv na tváři mi ale začíná zamrzávat,neb se ke mě dostala zpráva,že je čistá procentuální možnost polepení našeho služebáka nálepkami Castrol..jestli je to tak,tak už je mi všechno jedno a o to auto už se ani neotřu fuck:help:

Jak bylo dneska v Opavě? lol

Jak bylo dneska v Opavě? lol

jsi viděl?..taťka tam jel.. :) - hold nenápadné auto :D Dle mého názoru nevypadá špatně-ale pokud dostane ty polepy,fakt to bude děs.. :ble

Upraveno od Deny.Kr

jsi viděl?..taťka tam jel.. :) - hold nenápadné auto :D Dle mého názoru nevypadá špatně-ale pokud dostane ty polepy,fakt to bude děs.. :ble

uff-tak jsem se zeptal a : nálepky naše auto sice vážně neminou,nic-méně má to být zviditelnění firmy kvůli euro 2008..-čili tam budou "jen" do konce června...aspoň tak,no..

2662807,DSC03140.jpg

No ještě že jsem tam nečekal a nevybafl na něj: Čau Deny, jak je... lol

2662807,DSC03140.jpg

No ještě že jsem tam nečekal a nevybafl na něj: Čau Deny, jak je... lol

:smich: jé,to auto od někud znám! :D tos klidně mohl,on by to pochopil :)

Upraveno od Deny.Kr

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.