Jirik.DC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No, asi hej. To znemena, ze ked pojde do O2, bude pasovat aj do O1 Podle mně jsou volanty v OII a OI různé, tedy pokud jde o montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Podle mně jsou volanty v OII a OI různé, tedy pokud jde o montáž Uchytenie je to iste, len airbag treba prepinovat. Ma to tu uz dost ludi v O1, ale hlavne v F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Uchytenie je to iste, len airbag treba prepinovat. Ma to tu uz dost ludi v O1, ale hlavne v F1 jj,přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jj,přesně tak! Nj, asi jo..jen říkám, co jsem tady tak porůznu četl..a co snímače otáček volantu a tak.. Jinak do přepinování bagu bych se rozhodně pouštěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Nj, asi jo..jen říkám, co jsem tady tak porůznu četl..a co snímače otáček volantu a tak.. Jinak do přepinování bagu bych se rozhodně pouštěl airbag bude asi složitější,no...co se týče otáček, jsou stejné,nemýlím-li se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já nemyslel počet otáček, ale ten kroužek snímače.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Zkusil jsem na rychle fotomontáž pro představu.. Mně se ten volant celkem líbí, ale současný 4ramenný je nej. Editováno: 7. Duben 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Mně tam tvarově nějak nesedí..prostě je jinak řešený než ostatní palubka, takže pro mně nic moc kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Navíc ten chrom Taky bych ho nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 měl jsem možnost to už vidět naživo v octě a vypadá to suprově obrázek nic moc ale realita jiná dokonce byly funkční pádla pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 měl jsem možnost to už vidět naživo v octě a vypadá to suprově obrázek nic moc ale realita jiná dokonce byly funkční pádla pod volantem ty už jsi viděl facelift,či co?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Na žádost ještě jedna montáž.. bez ofic. fotky to vypadá ale blbě.. Editováno: 8. Duben 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Luxus! Jen myslim ze je to na te fotce porad velky! Urcite bude mensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ty chromy jsou super, interiéru by to určitě hodně pomohlo! PS: jsem rád,že se debata ubírá konečně jiným směrem,než názory 50/50 změna světel/stávající světla..je to zajímavější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No jsem na to hodně zvědavej, co vymyslej, kolik toho půjde dát bez většího zásahu do našich Octavek a jestli mě z toho něco bude lákat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 nechci být škodolibý,ale snad se nám podaří vyfasovat auto už po faceliftu,tak se těším i na to,co na předfac. nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Luxus! Jen myslim ze je to na te fotce porad velky! Urcite bude mensi... Máš pravdu, je pořád velký, ale taky se mě pořád nelíbí. Prostě chrom nemusím a ani ten tvar mě nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Máš pravdu, je pořád velký, ale taky se mě pořád nelíbí. Prostě chrom nemusím a ani ten tvar mě nebere. Asi máte pravdu, ale předělávat už to nebudu, musí vám to pro představu stačit . Když jsem seděl v SII, tak se mi ten volant moc líbil, ale v OII mi rozhodně nejvíc pasuje klasický kožený, popř. multifunkční čtyřramenný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 ty už jsi viděl facelift,či co?! jen pár částí ale to už jsem tu psal a pak autí doplněné facelift. věcmi v interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) jen pár částí ale to už jsem tu psal a pak autí doplněné facelift. věcmi v interiéru jo?..já už se v tom neorientuju..jsou toho tady tuny a pořád to samé.. úsměv na tváři mi ale začíná zamrzávat,neb se ke mě dostala zpráva,že je čistá procentuální možnost polepení našeho služebáka nálepkami Castrol..jestli je to tak,tak už je mi všechno jedno a o to auto už se ani neotřu Editováno: 10. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 jo?..já už se v tom neorientuju..jsou toho tady tuny a pořád to samé.. úsměv na tváři mi ale začíná zamrzávat,neb se ke mě dostala zpráva,že je čistá procentuální možnost polepení našeho služebáka nálepkami Castrol..jestli je to tak,tak už je mi všechno jedno a o to auto už se ani neotřu Jak bylo dneska v Opavě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Jak bylo dneska v Opavě? jsi viděl?..taťka tam jel.. - hold nenápadné auto Dle mého názoru nevypadá špatně-ale pokud dostane ty polepy,fakt to bude děs.. Editováno: 10. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 jsi viděl?..taťka tam jel.. - hold nenápadné auto Dle mého názoru nevypadá špatně-ale pokud dostane ty polepy,fakt to bude děs.. uff-tak jsem se zeptal a : nálepky naše auto sice vážně neminou,nic-méně má to být zviditelnění firmy kvůli euro 2008..-čili tam budou "jen" do konce června...aspoň tak,no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 jsi viděl?..taťka tam jel.. - hold nenápadné auto Dle mého názoru nevypadá špatně-ale pokud dostane ty polepy,fakt to bude děs.. No ještě že jsem tam nečekal a nevybafl na něj: Čau Deny, jak je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) No ještě že jsem tam nečekal a nevybafl na něj: Čau Deny, jak je... jé,to auto od někud znám! tos klidně mohl,on by to pochopil Editováno: 10. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.