Srpen 9, 200817 r Deny: To si nemyslím, že by u FL šla škodovka z výbavou dolů... Spíš výbava bude větší a cena nižší.
Srpen 9, 200817 r Deny: To si nemyslím, že by u FL šla škodovka z výbavou dolů... Spíš výbava bude větší a cena nižší. Souhlasím s tebou.Byla by blbost aby byla dražší...kdo by si ji koupil
Srpen 9, 200817 r nevím, no, necháme se překvapit...spíše si říkám, že se budou chtít zbavit skladových předface, proto bude-li face očesaný, lidi nejprve koupí ty skladové a až dojdou, koupí nové, dražší facelifty..ale nevím, možná to bude úplně jinak TO Black: asi nikdo nic..já už to moc neřeším, do oficiálního představení už je to jen chvilička Upraveno Srpen 9, 200817 r od Deny.Kr
Srpen 10, 200817 r 45. má být - to je 9 týdnů, což není zrovna málo.. Upraveno Srpen 10, 200817 r od Deny.Kr
Srpen 10, 200817 r No dnes končí celozávodka a od zítřka by se měly začít bouchat zkušebně facelifty ne? Takže ofiko fotky budou venku možná už zítra, ale to jen spekuluju...
Srpen 10, 200817 r teď už je to docela jedno a asi to zní blbě, nic-méně lituju, že se v případě OII facelift neobjevil stejně "podrazácký" zaměstnanec škodovky, jako v případě SII... Upraveno Srpen 10, 200817 r od Deny.Kr
Srpen 11, 200817 r hele chlapi, tak mě napadlo: poněvadž OII Facelift přijde o klasická kolečka na ovládání výhřevu sedadel a dostane Superbovská tlačítka, jak to bude s výhřevem zadních sedadel?..Je blbost, aby vpředu byla tlačítka a vzadu kolečka, o žádném autu z koncernu, používající takové řešení, zatím nevím a škodovka je moc šetřivá, než aby vyrobila pro octavii nový díl jen s tlačítky - nedostane dozadu náhodou display tak,jako SII?
Srpen 11, 200817 r ja mám skôr strach, aby tam bolo vôbec niečo zo SII. Počul som, že budíky ostávajú rovnaké, zelené podsvietenie. Možno vymenia ovládanie klímy + rádio Bolero. Vraj inak žiadna zmena v ineriéri. A exterier, zmenia iba predok, aby to bolo ala SII, FII,Roomster. Dúfam, že to nebude pravda, lebo tiež čakám na objednanie novej OII facelift, a rád by som privítal väčšie zmeny.
Srpen 11, 200817 r budíky možná stejné zůstanou, nic-méně budou mít bílé podsvícení..pokud jsi slyšel, že zelené, asi tam těch fám bude víc
Srpen 13, 200817 r aspon prozradte, chci si koupit novy 16" kola, nebudou s faceliftem nove typy? Ze bych jeste chvili pockal...
Srpen 13, 200817 r niektoré kolesá boli inovované minulý rok, a nejaké by mali byť aj nové Co ještě víš?
Srpen 13, 200817 r Ty ale s tim faceliftem OII dělaj tajnosti ....dokonce takovej novej Golf,Audi A6 facelift apod.jsou už dávno představené a u OII ani po 4,5letech výroby nikde ani písmeno.....a to se má přitom začít prodávat skoro stejně jako ten facelift A6...
Srpen 13, 200817 r aspon prozradte, chci si koupit novy 16" kola, nebudou s faceliftem nove typy? Ze bych jeste chvili pockal... dle mého nezůstane ani jeden typ liťásků stejný (max. v origo příslušenství, kde jsou i teď odlišné designy), proto bych určitě počkal - navíc dle vzhledu nových liťásků např. na SII, či FII myslím, že budou výrazně zajímavější
Srpen 13, 200817 r třeba taková kola bych si nechal docela líbit - k luxusní kombinaci auta by to bylo super - možná něco podobného facelift dostane Upraveno Srpen 13, 200817 r od Deny.Kr
Srpen 13, 200817 r Nemaj být i mlhovky jiný? ala S II.. (ani bych se nedivil, když si to Š prosadila, bude to cpát všude..)
Srpen 14, 200817 r bóže, píšu,že jsem teprve začal a píšu "SVĚTLO"! jediné, co jsem tam změnil, je světlo a trošičku maska (nedokončená)..nárazníku jsem se zatím ani nedotkl..
Srpen 14, 200817 r Promin promin už jsem byl v noci asi ne moc ready tak jsem reagoval pouze na fotku, promin
Srpen 16, 200817 r Tak pro nedočkavé zájemce mám další sousto, neříkám, že je vzhled 100% přesný, ale zase krůček blíž k realitě..navíc jsem OII obdařil tak očekávanou vínovou, ze SII..strávil jsem nad tím celý den, tak doufám, že to aspoň někdo ocení...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.