Marios Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Deny: To si nemyslím, že by u FL šla škodovka z výbavou dolů... Spíš výbava bude větší a cena nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Deny: To si nemyslím, že by u FL šla škodovka z výbavou dolů... Spíš výbava bude větší a cena nižší. Souhlasím s tebou.Byla by blbost aby byla dražší...kdo by si ji koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) nevím, no, necháme se překvapit...spíše si říkám, že se budou chtít zbavit skladových předface, proto bude-li face očesaný, lidi nejprve koupí ty skladové a až dojdou, koupí nové, dražší facelifty..ale nevím, možná to bude úplně jinak TO Black: asi nikdo nic..já už to moc neřeším, do oficiálního představení už je to jen chvilička Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 No nevím, ale podle mě 36 KT bude už face... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) 45. má být - to je 9 týdnů, což není zrovna málo.. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 No dnes končí celozávodka a od zítřka by se měly začít bouchat zkušebně facelifty ne? Takže ofiko fotky budou venku možná už zítra, ale to jen spekuluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) teď už je to docela jedno a asi to zní blbě, nic-méně lituju, že se v případě OII facelift neobjevil stejně "podrazácký" zaměstnanec škodovky, jako v případě SII... Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 hele chlapi, tak mě napadlo: poněvadž OII Facelift přijde o klasická kolečka na ovládání výhřevu sedadel a dostane Superbovská tlačítka, jak to bude s výhřevem zadních sedadel?..Je blbost, aby vpředu byla tlačítka a vzadu kolečka, o žádném autu z koncernu, používající takové řešení, zatím nevím a škodovka je moc šetřivá, než aby vyrobila pro octavii nový díl jen s tlačítky - nedostane dozadu náhodou display tak,jako SII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ja mám skôr strach, aby tam bolo vôbec niečo zo SII. Počul som, že budíky ostávajú rovnaké, zelené podsvietenie. Možno vymenia ovládanie klímy + rádio Bolero. Vraj inak žiadna zmena v ineriéri. A exterier, zmenia iba predok, aby to bolo ala SII, FII,Roomster. Dúfam, že to nebude pravda, lebo tiež čakám na objednanie novej OII facelift, a rád by som privítal väčšie zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 budíky možná stejné zůstanou, nic-méně budou mít bílé podsvícení..pokud jsi slyšel, že zelené, asi tam těch fám bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 aspon prozradte, chci si koupit novy 16" kola, nebudou s faceliftem nove typy? Ze bych jeste chvili pockal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 niektoré kolesá boli inovované minulý rok, a nejaké by mali byť aj nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 niektoré kolesá boli inovované minulý rok, a nejaké by mali byť aj nové Co ještě víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ty ale s tim faceliftem OII dělaj tajnosti ....dokonce takovej novej Golf,Audi A6 facelift apod.jsou už dávno představené a u OII ani po 4,5letech výroby nikde ani písmeno.....a to se má přitom začít prodávat skoro stejně jako ten facelift A6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 aspon prozradte, chci si koupit novy 16" kola, nebudou s faceliftem nove typy? Ze bych jeste chvili pockal... dle mého nezůstane ani jeden typ liťásků stejný (max. v origo příslušenství, kde jsou i teď odlišné designy), proto bych určitě počkal - navíc dle vzhledu nových liťásků např. na SII, či FII myslím, že budou výrazně zajímavější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) třeba taková kola bych si nechal docela líbit - k luxusní kombinaci auta by to bylo super - možná něco podobného facelift dostane Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 hele,zatím jsem jen začal, ale nemá to světlo vypadat takhle nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Nemaj být i mlhovky jiný? ala S II.. (ani bych se nedivil, když si to Š prosadila, bude to cpát všude..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 bóže, píšu,že jsem teprve začal a píšu "SVĚTLO"! jediné, co jsem tam změnil, je světlo a trošičku maska (nedokončená)..nárazníku jsem se zatím ani nedotkl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Promin promin už jsem byl v noci asi ne moc ready tak jsem reagoval pouze na fotku, promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 nevadí i já se omlouvám, byl jsem ráno podrážděný kvůli jednoho blbečka z aukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Tak pro nedočkavé zájemce mám další sousto, neříkám, že je vzhled 100% přesný, ale zase krůček blíž k realitě..navíc jsem OII obdařil tak očekávanou vínovou, ze SII..strávil jsem nad tím celý den, tak doufám, že to aspoň někdo ocení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 GOOD JOB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Kdyz si nad tim stravil cely den, tak proc z toho delas takovou kozu vysokou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) dorá, verze special for Doli: Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.