Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

7x airbag možná bude...ale poněvadž 90% Octavií tvoří N1 verze, u níž nejsou schopny dát třeba jen přední hlavové arbagy, či upravit tvar přepážky, bezpečnost se nějak nezvýší...

Jen upozorňuju, že bez záruky a možná že tam je i nějaká záměrná chyba, aby to zas neokopčilo několik horlivých novinářů. :palec2:

A ještě jednu kouzelnou formulku, po jejímž vyslovení se mnohým může změnit život:" AVANTGARDA, GASPRA - DEIMOS, CEPEUS - PYXIS, CRATERIS, DRACONIS :kol-95: "

tak si pockam az to tu nekdo rozkoduje holt no :unsure:

Ol@f: Co tam chceš dekódovat? lol

To jsou podle me nazvy novych litych kol...

to me taky napadlo, ale :unsure:

No myslím že nejen kol, ale i poklic. Když alu budou až od Elegance ;)

A ta vyfocená Octa RS tak má ty světla s čirým prostředkem co by měl mít facelift že jo?

je to jen zamaskované. Když se podíváte na okraj tak je to tam jiné

post-873-1220533262_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

no nevím, to se mi tedy nezdá...na té RS vypadá ta červená odrazka dost reálně, navíc se mi zdá, že končí stejně - jen tam vadí moucha ;)

Bych řekl, že RS bude mít normální světlo i nadále... a nové (a zase jiné než teď dostane FL) dostane až příští rok... lol

To je docela škoda.

Ten co si koupí RSo za takovou cenu a bude mít starší model :feve:

A bude si muset počkat rok.

I když si prohlédnete tu fotku pořádně tak se mi to vážně zdá trošku jiné. Nemůže to být jen malá úprava?

Upraveno od zabiak

To máš jako face u FRS, oproti obyč Fabulím se mimo žebrování masky a zadních lamp nic zvenku viditelnýho nedělo...

Tak face RS bude později, teď to dostane jen ty věci, které budou i potom shodné se standardní OII FL - tzn. zrcátka, volanty (ty musí být už jen kvůli pádlům), budíky... no a "plný" facelift příjde později....však IMHO je se na co těšit....

vzorkovnikleddiodef6.th.jpg

Upraveno od George Couser

čo znamená ten priložený obrázok :help:

No jmenuje se něco ve stylu "vzorkovnikleddiod", takže asi tak ;)

to viem, ale naznačuje nám ním niečo? Budú LED? :feve:

dobře Skaja... :D

jo jinak já jsem se servisem domluvenej, že mi auťák rovnou opraví (předělají) na new face... :kol-98:

tak to jsi neměl ničit haubnu, ta je stejná lol

Ty jo bile RS ... chvilku ve mě hrklo :D ..... kluci retušujte ty značky ;)

tak sem ve středu potkal 1 OII po facu, bohužel sem nestihl fotit, akorát zajížděla k bráně :feve: mno, třeba se zadaří v pondělí :)

tak sem ve středu potkal 1 OII po facu, bohužel sem nestihl fotit, akorát zajížděla k bráně :feve: mno, třeba se zadaří v pondělí :)

Drzim palce :palec2:

Je to napínavý :D

dobře Skaja... :D

jo jinak já jsem se servisem domluvenej, že mi auťák rovnou opraví (předělají) na new face... :kol-98:

Ty jsi boural? Jestli jo, tak to se ti chce čekat až někdy do června, až bude mít F/L i skaut? lol Ale zas na druhou stranu - kdy to máš vyrobeno? Třeba tam už něco, co mělo spíš být až u F/L, už máš... :palec2:

Tak face RS bude později, teď to dostane jen ty věci, které budou i potom shodné se standardní OII FL - tzn. zrcátka, volanty (ty musí být už jen kvůli pádlům), budíky... no a "plný" facelift příjde později....však IMHO je se na co těšit....

Že by konečně zadní LED-lampy nebo přední denní svícení? No jo, ale von to ještě nemá novej Superb :kol-48:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.