Deny.Kr Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 7x airbag možná bude...ale poněvadž 90% Octavií tvoří N1 verze, u níž nejsou schopny dát třeba jen přední hlavové arbagy, či upravit tvar přepážky, bezpečnost se nějak nezvýší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Jen upozorňuju, že bez záruky a možná že tam je i nějaká záměrná chyba, aby to zas neokopčilo několik horlivých novinářů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 A ještě jednu kouzelnou formulku, po jejímž vyslovení se mnohým může změnit život:" AVANTGARDA, GASPRA - DEIMOS, CEPEUS - PYXIS, CRATERIS, DRACONIS " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 tak si pockam az to tu nekdo rozkoduje holt no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Ol@f: Co tam chceš dekódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 To jsou podle me nazvy novych litych kol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 to me taky napadlo, ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 No myslím že nejen kol, ale i poklic. Když alu budou až od Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) A ta vyfocená Octa RS tak má ty světla s čirým prostředkem co by měl mít facelift že jo? je to jen zamaskované. Když se podíváte na okraj tak je to tam jiné Editováno: 4. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 no nevím, to se mi tedy nezdá...na té RS vypadá ta červená odrazka dost reálně, navíc se mi zdá, že končí stejně - jen tam vadí moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Bych řekl, že RS bude mít normální světlo i nadále... a nové (a zase jiné než teď dostane FL) dostane až příští rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) To je docela škoda. Ten co si koupí RSo za takovou cenu a bude mít starší model A bude si muset počkat rok. I když si prohlédnete tu fotku pořádně tak se mi to vážně zdá trošku jiné. Nemůže to být jen malá úprava? Editováno: 4. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 To máš jako face u FRS, oproti obyč Fabulím se mimo žebrování masky a zadních lamp nic zvenku viditelnýho nedělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Tak face RS bude později, teď to dostane jen ty věci, které budou i potom shodné se standardní OII FL - tzn. zrcátka, volanty (ty musí být už jen kvůli pádlům), budíky... no a "plný" facelift příjde později....však IMHO je se na co těšit.... Editováno: 4. Září 2008, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 čo znamená ten priložený obrázok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 No jmenuje se něco ve stylu "vzorkovnikleddiod", takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 to viem, ale naznačuje nám ním niečo? Budú LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 dobře Skaja... jo jinak já jsem se servisem domluvenej, že mi auťák rovnou opraví (předělají) na new face... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tak to jsi neměl ničit haubnu, ta je stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Ty jo bile RS ... chvilku ve mě hrklo ..... kluci retušujte ty značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tak sem ve středu potkal 1 OII po facu, bohužel sem nestihl fotit, akorát zajížděla k bráně mno, třeba se zadaří v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tak sem ve středu potkal 1 OII po facu, bohužel sem nestihl fotit, akorát zajížděla k bráně mno, třeba se zadaří v pondělí Drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Je to napínavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 dobře Skaja... jo jinak já jsem se servisem domluvenej, že mi auťák rovnou opraví (předělají) na new face... Ty jsi boural? Jestli jo, tak to se ti chce čekat až někdy do června, až bude mít F/L i skaut? Ale zas na druhou stranu - kdy to máš vyrobeno? Třeba tam už něco, co mělo spíš být až u F/L, už máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tak face RS bude později, teď to dostane jen ty věci, které budou i potom shodné se standardní OII FL - tzn. zrcátka, volanty (ty musí být už jen kvůli pádlům), budíky... no a "plný" facelift příjde později....však IMHO je se na co těšit.... Že by konečně zadní LED-lampy nebo přední denní svícení? No jo, ale von to ještě nemá novej Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.