Září 27, 200816 r tak jsem si dnes zase trošku pohrál, s tou zelenou arctic by to mohlo vypadat asi takhle nějak...Navíc jsem se mimo jiné dozvěděl, že facelift dostane (asi za příplatek) chrom. masku chladiče - proto tak světlá žebra..
Září 27, 200816 r tak jsem si dnes zase trošku pohrál, s tou zelenou arctic by to mohlo vypadat asi takhle nějak...Navíc jsem se mimo jiné dozvěděl, že facelift dostane (asi za příplatek) chrom. masku chladiče - proto tak světlá žebra.. Celkom zaujimave, len tvar prednych svetiel posobi az prilis mierumilovne
Září 27, 200816 r coto?..jediný komponent s LED mají být ty přední blinkry..pokud vím, zadní světla možná dostanou ty světlené pásy..
Září 27, 200816 r coto?..jediný komponent s LED mají být ty přední blinkry..pokud vím, zadní světla možná dostanou ty světlené pásy.. Akoze tie cervene "C" budu LED?
Září 27, 200816 r né..píšu, že to červené "C" bude "možná" tvořeno světelnými pásy = nebude to výrazně svítící, "tečkované" jako LED, ale bude to svítit intenzivně asi jako žárovka, souvislý světelný pás..ale to jistě nevím, možná nic podobného nebude
Září 27, 200816 r né..píšu, že to červené "C" bude "možná" tvořeno světelnými pásy = nebude to výrazně svítící, "tečkované" jako LED, ale bude to svítit intenzivně asi jako žárovka, souvislý světelný pás..ale to jistě nevím, možná nic podobného nebude ax, keby nieco take ako ma A3 cabrio
Září 28, 200816 r příště si to radši pořadně přečti tam odkud si to vzal, co se k tomu píše, to co si sem dal jsem vyfotil já a je to jen O2 RS pro MR 2009!
Září 28, 200816 r No tak jsem se zase ujistl ze blesku se neda verit vic nez tak 1% informaci co napisou
Září 28, 200816 r Tak co, už se těšíte? Jistá adresa na webu ŠA už nehodí hlášku 404 Not found, ale 403 Forbidden.
Září 28, 200816 r No sakra že už se těšim... Škůdka z toho FL dělá, jak kdyby to byl model, kterej má smahnout BMW X6 No po tom faux pas s SII si myslim, že nám všem chtěj ukázat, jak dovedou být tajný
Září 28, 200816 r Tak co, už se těšíte? Jistá adresa na webu ŠA už nehodí hlášku 404 Not found, ale 403 Forbidden. A to jaká?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.