Deny.Kr Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 tak jsem si dnes zase trošku pohrál, s tou zelenou arctic by to mohlo vypadat asi takhle nějak...Navíc jsem se mimo jiné dozvěděl, že facelift dostane (asi za příplatek) chrom. masku chladiče - proto tak světlá žebra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 tak jsem si dnes zase trošku pohrál, s tou zelenou arctic by to mohlo vypadat asi takhle nějak...Navíc jsem se mimo jiné dozvěděl, že facelift dostane (asi za příplatek) chrom. masku chladiče - proto tak světlá žebra.. Celkom zaujimave, len tvar prednych svetiel posobi az prilis mierumilovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Ještě tam "naintegruj" tyto mlhovky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 dej pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 hele lidi - ti, co viděli tuhle zelenou "live", není náhodou "shodná" s touto?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Ještě tam "naintegruj" tyto mlhovky: Takze LED TFL sa nekona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 coto?..jediný komponent s LED mají být ty přední blinkry..pokud vím, zadní světla možná dostanou ty světlené pásy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 coto?..jediný komponent s LED mají být ty přední blinkry..pokud vím, zadní světla možná dostanou ty světlené pásy.. Akoze tie cervene "C" budu LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 né..píšu, že to červené "C" bude "možná" tvořeno světelnými pásy = nebude to výrazně svítící, "tečkované" jako LED, ale bude to svítit intenzivně asi jako žárovka, souvislý světelný pás..ale to jistě nevím, možná nic podobného nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 né..píšu, že to červené "C" bude "možná" tvořeno světelnými pásy = nebude to výrazně svítící, "tečkované" jako LED, ale bude to svítit intenzivně asi jako žárovka, souvislý světelný pás..ale to jistě nevím, možná nic podobného nebude ax, keby nieco take ako ma A3 cabrio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 jj, přesně tak ale jak píšu: jisté to není..tak 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Tak tohle by mela byt udajne OII Facelift ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 příště si to radši pořadně přečti tam odkud si to vzal, co se k tomu píše, to co si sem dal jsem vyfotil já a je to jen O2 RS pro MR 2009! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nexus: Jestli je to tak tak to promin ... Ja to bral z Blesk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 f poho, by mě zajimalo, kdo psal ten popis tam prej za deště přitom všude sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 No tak jsem se zase ujistl ze blesku se neda verit vic nez tak 1% informaci co napisou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Tak co, už se těšíte? Jistá adresa na webu ŠA už nehodí hlášku 404 Not found, ale 403 Forbidden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 at uz me neserou kuaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Jo,jsem na to zvědavý.Jak to bude podobné se SII. Takže čekat do půlnoci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 coto, to se má odtajnit už zítra, či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 No sakra že už se těšim... Škůdka z toho FL dělá, jak kdyby to byl model, kterej má smahnout BMW X6 No po tom faux pas s SII si myslim, že nám všem chtěj ukázat, jak dovedou být tajný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Tak co, už se těšíte? Jistá adresa na webu ŠA už nehodí hlášku 404 Not found, ale 403 Forbidden. A to jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Já myslím, že Škodovka nic nedělá...to dělají nadrženci na škodafóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 coto, to se má odtajnit už zítra, či co? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 OK, jsem tedy taky zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.