Dix1 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nevím,jestli to už bylo,tak než budou oficiální fotky,tak další info k FL: Nárazníky a přední blatník v novém designu Chromovaná mřížka chladiče Zadní skupinová svítilna v novém designu Označení motorizace a zadní nápis v novém provedení Nové vnější barvy (Zelená Arctic KW45/08, Modrá Aqua KW 2/09, Rosso Brunello KW 25/09) Kryt kola AVANTGARDA pro Classic Nový velkoplošný kryt kola GASPRA Nové Al-kolo DEIMOS 15" Nové Al-kolo CEPEUS 17" Nové Al-kolo PYXIS 15" Nové Al-kolo CRATERIS 16" Nové Al-kolo DRACONIS 16" Boční lišty v barvě vozu Nový interiér TWINKLE Nový interiér VARIETY Nový interiér SHADOW Nový odstín interiéru "Active Grau" Nový štít přístrojů Nové ovládání klimatizace Volanty v novém designu Nové dekorační interiérové lišty, design dle výbavy Dekorační rámeček okolo rádia (navigace) a klimatizace - Dřevěný dekor Bezpečnost Přední opěrky hlavy WOKS Halogenové světlomety s DE-modulem a integrovaným blinkrem Přední mlhovky s deaktivací denního svícení Xenonové světlomety s natáčecím modulem Odrazky v zadním nárazníku Funkčnost a komfort Zrcátko automaticky sklopné ke karoserii Síťka na střední konzole (jen LŘ) Odkládací prostor v zadní loketní opěře - Elektrická zrcátka již od verze Classic Nové rádio Blues Nové rádio Swing Nové rádio Bolero Nová navigace Amundsen (náběh později) - MDI Příprava pro telefon Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 máš z Garáž Autorevue, co? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) No je to z tama,ale mě to poslal známej ze salonu. Tam jsem to dávál já. Editováno: 28. Září 2008, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Tak zasa jedna drobná novinka - mala by pribudnúť výbava "Sport" aj u OII, podobne ako je to u FII a R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 No je to z tama,ale mě to poslal známej ze salonu. Tam jsem to dávál já. ahá tak tebe tam sleduju, ale nepřispívám..sleduju reakce na mé fotomontáže,apod jj..dozvím se, jak vypadá facelift...a už tu budu přebytečný - tato místnost (většinou) fajn lidí zanikne, jinam kvůli "nejmenovaným" nejdu - proč, viz. 3D ikonka pod avantarem..více se vyjadřovat enchci, zasvěcení chápou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak už jsem hoďte fotku.Ty keci jsou k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Podle mě žádnej facelift nebude a Džordž a spol si tu jen honí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak on bude v Pařížii na autosaloně,akorát nevím,jestli ho ukáží dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak kde to máme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To já nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Nevím jak vy, ale já to mám pořád při sobě Editováno: 29. Září 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pokud máš fotky,tak sem s nimi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já ho mám taky u sebe a fakt ti ho neukážu, pač ty nám taky nechceš nic ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Me po vikendu docela boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Dix1: Nemám fotky, ale jestil chceš, tak můžu něco nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 SKAJA:Ne,já myslel fotky FL OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Ale nedělej všichni víme co jsi chtěl ty uchylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Ale houby,čekám na facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Dejte sem raději nějaky fotky...to jsou samy řeči a žádny fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zřejmě ještě nikde nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 já jsem docela počítal s tím, že se dnes nic nedozvíme..dle mého se podobu faceliftu dozvím až z Paříže, či tak den, dva, před.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Stránka, která u současné prezentace Octavie chybí, po faceliftu asi bude. Nehází to 404, ale 403 http://new.skoda-auto.com/cze/model/octavi...lery/multimedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To vypadá nejdřív na středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Stránka, která u současné prezentace Octavie chybí, po faceliftu asi bude. Nehází to 404, ale 403 http://new.skoda-auto.com/cze/model/octavi...lery/multimedia No úplně správná adresa je trošičku jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.