Září 28, 200816 r Nevím,jestli to už bylo,tak než budou oficiální fotky,tak další info k FL: Nárazníky a přední blatník v novém designu Chromovaná mřížka chladiče Zadní skupinová svítilna v novém designu Označení motorizace a zadní nápis v novém provedení Nové vnější barvy (Zelená Arctic KW45/08, Modrá Aqua KW 2/09, Rosso Brunello KW 25/09) Kryt kola AVANTGARDA pro Classic Nový velkoplošný kryt kola GASPRA Nové Al-kolo DEIMOS 15" Nové Al-kolo CEPEUS 17" Nové Al-kolo PYXIS 15" Nové Al-kolo CRATERIS 16" Nové Al-kolo DRACONIS 16" Boční lišty v barvě vozu Nový interiér TWINKLE Nový interiér VARIETY Nový interiér SHADOW Nový odstín interiéru "Active Grau" Nový štít přístrojů Nové ovládání klimatizace Volanty v novém designu Nové dekorační interiérové lišty, design dle výbavy Dekorační rámeček okolo rádia (navigace) a klimatizace - Dřevěný dekor Bezpečnost Přední opěrky hlavy WOKS Halogenové světlomety s DE-modulem a integrovaným blinkrem Přední mlhovky s deaktivací denního svícení Xenonové světlomety s natáčecím modulem Odrazky v zadním nárazníku Funkčnost a komfort Zrcátko automaticky sklopné ke karoserii Síťka na střední konzole (jen LŘ) Odkládací prostor v zadní loketní opěře - Elektrická zrcátka již od verze Classic Nové rádio Blues Nové rádio Swing Nové rádio Bolero Nová navigace Amundsen (náběh později) - MDI Příprava pro telefon Premium
Září 28, 200816 r No je to z tama,ale mě to poslal známej ze salonu. Tam jsem to dávál já. Upraveno Září 28, 200816 r od Dix1
Září 28, 200816 r Tak zasa jedna drobná novinka - mala by pribudnúť výbava "Sport" aj u OII, podobne ako je to u FII a R...
Září 28, 200816 r No je to z tama,ale mě to poslal známej ze salonu. Tam jsem to dávál já. ahá tak tebe tam sleduju, ale nepřispívám..sleduju reakce na mé fotomontáže,apod jj..dozvím se, jak vypadá facelift...a už tu budu přebytečný - tato místnost (většinou) fajn lidí zanikne, jinam kvůli "nejmenovaným" nejdu - proč, viz. 3D ikonka pod avantarem..více se vyjadřovat enchci, zasvěcení chápou
Září 29, 200816 r já jsem docela počítal s tím, že se dnes nic nedozvíme..dle mého se podobu faceliftu dozvím až z Paříže, či tak den, dva, před..
Září 29, 200816 r Stránka, která u současné prezentace Octavie chybí, po faceliftu asi bude. Nehází to 404, ale 403 http://new.skoda-auto.com/cze/model/octavi...lery/multimedia
Září 29, 200816 r Stránka, která u současné prezentace Octavie chybí, po faceliftu asi bude. Nehází to 404, ale 403 http://new.skoda-auto.com/cze/model/octavi...lery/multimedia No úplně správná adresa je trošičku jinak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.