krysarr Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 No co no, je to bohata firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 ona ta otázka byla spíše mířena Petrovi07 - psal, že je objednáno, tak jsem zvědav, kolif faceliftů se tu společně s našim za čas objeví Cest sousede, pochopil sem spravne, ze ste objednali novy facelift (opet v kombajnu) ? Pokud jo, tak gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 povídátka, kdo si co objednal sem nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrovic Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Nevěříte doufám tomu, že by Škodovka měla po republice stát 150 000 aut, že ne? Kdyby jedno stálo 250 000, tak má ve skladovkách 37,5 miliardy... Ja nerikal v CR na svem vlastnim sklade !!!!! Ja rikal neprodana auta sklad + dealeri a myslel min. Evropu, navic bez ohledu na typ a vybavu..... Jen pro zajimavost - skladova auta dle webu Skoda Auto (ted jsem se dival): Octavia II - 650 ks Octavia II Combi - 526 ks Tj. jen skoro 1 200 ks octavii II je u dealeru (a to nepocitam ze ne vsechny musi byt na tom webu). Otazka je kolik jich je ve fabrice? Budu-li pocitat, ze v CR se proda 10% z vyroby tak by to bylo 12 tis. aut u dealeru, ale to asi na zapad od nas budou mit vetsi skladovky, pochybuji ze tam bude oficialni dealer co ma 3 octy skladem (na to ze auto v teto cene si neprolednou ve sve vybave tam asi moc staveni nejsou)...... Proc by tedy skodovka nemohla mit skladem 2x tolik co maji jeji dealeri? Ten udaj 150 tis. aut jsem prevzal z jine diskuze.... ja tam nepracuji.... ale mne to jako nerealne nepripada, neni to prodejce rohliku a holt kdyz 1ks stoji co stoji ..... navic je to soucet s dealerama, takze to co maji oni nejsou penize skodovky, ale tech stovek firem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Jen pro info: OII se prozatím na sklad nevyrábí. Mají cca na 4 dni objednávky. Třeba v Dubnu to bylo na 1 – 2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Trebárs pre SK trh je to tak, že autá u dealerov sú v tzv. "burze", kedy je možné si po dohode vymeniť skladové auto s iným dealerom, alebo potom sú v tzv. "eurosklade", ktorý spravuje importér. Z času na čas sa objaví fakt zaujímavá cena na staršie autá z euroskladu (3 a viac mesiacov), bohužiaľ často sú to vcelku zvláštne kombinácie motorizácií, výbav a farieb. Dá sa ale nájsť fakt bezkonkurenčný kauf, je to vždy o kompromise Aj tak by ma zaujímalo, odkiaľ máte ten 48KT na výrobu O2FL - u nás stále platí informácia, že 45KT, prvé vozy u predajcov 46KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 .... a čo myslíte, kedy sa objavý cenník na FL OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Aj tak by ma zaujímalo, odkiaľ máte ten 48KT na výrobu O2FL - u nás stále platí informácia, že 45KT, prvé vozy u predajcov 46KT. No od toho 48KT by se měly dělat zákaznický vozy, jinak předváděčky samo dřív...někdo házel na net dopis ze škodovky, tam to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Nevite kde ma bejt ta predvadecka pro novinare v Plzni, abych dosel nafotit ty krasavce?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pade Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Mozna, kdyby se na faceliftu Octavie priznaly blinkry, nevypadal by vysledek jako cinsky konglomerat... Octavia s blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Doli: Taky se těšíš na focení? Jsem rád, že je to v Plzni. Doufám, že taky něco cvaknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Jinak viděl jsem Octavii živě a musím říct že živě je ještě lepší. Ty přední světla mi na živo přišli supr. Není to tak moc vytažené dozádu jak to vypadá na fotkách Editováno: 10. Říjen 2008, autor: P2M P2M: krysarr svůj příspěvek máznul, tak si na tzv. admin téma reaguj v sekci, kam to patří, tady je to OT... Dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Další nové fotešky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 tvé fotky mi hned zodpovědily 2 otázky: jak vypadá rádio Blues a zda-li mají tu "ploutev" u antény všechny modely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 nebo je to zase nelakovaný swing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) krysarr: Jinak viděl jsem Octavii živě a musím říct že živě je ještě lepší. Ty přední světla mi na živo přišli supr. Není to tak moc vytažené dozádu jak to vypadá na fotkách Jinak k fotkam, zajimavy, sem na ni zvedavej nazivo, dle pocasi taky zavitam na Autoshow, kdyz bude hnusne Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Bobik na tzv. admin téma reaguj v sekci, kam to patří, tady je to OT... Dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 P.S. mohli z toho aspon utrit prach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 přijde mi, že na promo fotkách je to auto nějak shozený dolů, když porovnám mezeru mezi koly a blatníky s fotkama, co tu dal třeba zabijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak jsem dnes taky už seděl ve faceliftu........Brácha mě dnes vzal do MB kde on jako zástupce třech firem pro ně domlouval více jak 100ks nových škodovek včetně OII FL........já jsem bohužel neměl možnost se v tom svést,ale bráchovi ještě z nějakýma chlapíkama z firmy půjčily na svezení 1.4TSI 7.st.DSG......což mě sere že jsem se v tom nemohl svést,tahle kombinace mě totiž moc zajímá jako možný nástupce za moje současné OII 1.9TDI......Brácha byl s toho motoru+7st.DSG úplně nadšenej a po cestě zpět do Prahy nemluvil o něčem jinym...... Ta OII FL co jsem tam oblejzal byla v černý barvě,ale měli tam kus od nás ještě zaparkovaný dvě OII FL a jedna z nich byla ta Zelená Arctic.....můžu říct že i když jsem spíš na tmavý barvy,tak takhle zelená Octávce sakra sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Viděl jsem ji včera na vlastní oči a ze začátku se mi líbila(na obrázkách) ale skutečnost a realita ... neee.Nemužu si pomoct ale ten předek se mi moc nezamlouvá.Zadní část je moc pěkná a povedená.Snad se na mě nikdo nebude zlobit ale to je pouze můj skromný názor na OII facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak to mě se to líbí i v reálu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 A tá nová zelená je metalíza alebo nie? Nemáte predstavu, či bude nový prístrojový štít ponúkať aj nejaké nové kontrolky a funkcie? Prípadne či má už novšiu verziu CAN protokolu, alebo ako sa zmení zobrazovanie u Maxi Dot displeja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 V realu to vypada jeste suproveji jak na fotkach Budiky se taktez povedly - jen maxik mohl byt udelanej "postaru" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Uvidim nazivo, ale zatim dojmy porad stejny spredni svetla tam nesedi moc vytazeny, stejne tak volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Dnes jsem ji videl a musim rict, ze se fakt povedla Jak predek, tak zadek. U ty predface mi chybel nejakej smrnc, ta nova ho ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.