Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chlapci nemate aj exteriery?

Snad oznacenie motorizacii bude trosku jasnejsie z tychto fotiek...1,4 je cisto chromovany napis, 1,8 je cervene I

post-10844-1226873710_thumb.jpg

post-10844-1226873715_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

1,4 je cisto chromovany napis, 1,8 je cervene I

Jupí, měl jsem pravdu...takže co jsem vyhrál?? :p

Můžeš mít celochromové TSI místo Tvého TDI :smich:

Nevie mi niekto povedat ci bude v Oktavke aj motor 1,6 TDi CR? V buducnosti :help:

Nevie mi niekto povedat ci bude v Oktavke aj motor 1,6 TDi CR? V buducnosti :help:

Během příštího roku nahradí 1.9 TDi PD. Mělo by to být v první polovině roku 2009

Nevite někdo jestli teda bude ten Face OI Tour??

z těch fotek se mi zdá, že FL Scout nemá madlo???!!!

Nevite někdo jestli teda bude ten Face OI Tour??

V to som dufal aj ja...ale VELMI o nom pochybujem. Myslim, ze nebude :aggressive:

se ti opravdu jen zda

FL madlo pro Vorlajze:

Jj,taky už jsem to četl přes pár týdny......to by vůbec nebyl špatnej motor......

No podle toho co jsem slyšel a četl tak do octavky se dostane jen ta 1.6TDI CR (místo 1.9TDI PD)

To jo,ale 1.6TDI-CR 77kw má taky dostat i novej Golft či Passat...teda dle staršího článku v NewsAuto.......Ale potom nechápu jakej to bude mít smysl když budou dávat do stejnýho auta motory 1.6TDI-CR 77kw a 2.0TDI-CR 81kw.......Taky bych řekl že už ani nevědí co psát.....Počkal bych si na to jaká bude realita!!!!!!!!!!!!!!!!

dneska jela naproti mě a teda jsem z ní trochu rozpačitej...

No mě se zamlouvá. Hlavně v šedé metle a v červené corrida lol

FL madlo pro Vorlajze:

A co je an tom madle faceliftované??

co jsem někde četl tak 2,0/81 by měl bejt jenom takovej přechod mezi tím než naběhne 1,6/77 coz by urcitou logiku davalo

Fotky exterieru tam dají, až po tom co ho někde představí. Ale složky už tam pro to mají připravené lol

Mam z toho takovej korejskej pocit ... ale korea pred par lety ... ouvidime az si na ten FL trosicku privyknu, zatim rikam rozhodne EEEE.

mam stejnej pocit jak michal, v nedeli na me jeden face vykouk na parkovisti v cernej barve a neeeee, vcera jsem videl stribrnou v salon ua taky neee :-(

vypada to sice honosnejc ale pro me ne lip, ale myslim ze vetsine cechacku to takle sezere :-)

Ja zrovna tak a jak pise Amogh, myslim, ze tohle je to, co dav chce :) Videl jsem je o vikendu, na kamionu a nevim no, na prvni pohled to vypada celkem rozumne, ale i korea uz je dal, myslim, ze je to jen tim, ze je to neokoukany, pak celkem zapadne. Ale sem zvedavej na RS.

A co je an tom madle faceliftované??

Nic, ale řešilo se, jestli tam vůbec je nebo není.

Fotky exterieru tam dají, až po tom co ho někde představí. Ale složky už tam pro to mají připravené lol

Presne tak lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.