Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nevie mi niekto povedat ci bude v Oktavke aj motor 1,6 TDi CR? V buducnosti :help:

Během příštího roku nahradí 1.9 TDi PD. Mělo by to být v první polovině roku 2009

Vloženo

To jo,ale 1.6TDI-CR 77kw má taky dostat i novej Golft či Passat...teda dle staršího článku v NewsAuto.......Ale potom nechápu jakej to bude mít smysl když budou dávat do stejnýho auta motory 1.6TDI-CR 77kw a 2.0TDI-CR 81kw.......Taky bych řekl že už ani nevědí co psát.....Počkal bych si na to jaká bude realita!!!!!!!!!!!!!!!!

Vloženo

mam stejnej pocit jak michal, v nedeli na me jeden face vykouk na parkovisti v cernej barve a neeeee, vcera jsem videl stribrnou v salon ua taky neee :-(

vypada to sice honosnejc ale pro me ne lip, ale myslim ze vetsine cechacku to takle sezere :-)

Vloženo

Ja zrovna tak a jak pise Amogh, myslim, ze tohle je to, co dav chce :) Videl jsem je o vikendu, na kamionu a nevim no, na prvni pohled to vypada celkem rozumne, ale i korea uz je dal, myslim, ze je to jen tim, ze je to neokoukany, pak celkem zapadne. Ale sem zvedavej na RS.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...