XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Chlapci nemate aj exteriery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Snad oznacenie motorizacii bude trosku jasnejsie z tychto fotiek...1,4 je cisto chromovany napis, 1,8 je cervene I Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 1,4 je cisto chromovany napis, 1,8 je cervene I Jupí, měl jsem pravdu...takže co jsem vyhrál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Můžeš mít celochromové TSI místo Tvého TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nevie mi niekto povedat ci bude v Oktavke aj motor 1,6 TDi CR? V buducnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nevie mi niekto povedat ci bude v Oktavke aj motor 1,6 TDi CR? V buducnosti Během příštího roku nahradí 1.9 TDi PD. Mělo by to být v první polovině roku 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nevite někdo jestli teda bude ten Face OI Tour?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 z těch fotek se mi zdá, že FL Scout nemá madlo???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Nevite někdo jestli teda bude ten Face OI Tour?? V to som dufal aj ja...ale VELMI o nom pochybujem. Myslim, ze nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 se ti opravdu jen zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 FL madlo pro Vorlajze: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Nevie mi niekto povedat ci bude v Oktavke aj motor 1,6 TDi CR? V buducnosti akurát čítam toto http://news.auto.cz/nove-modely/volkswagen...ne-edition.html neviem som zvedavý či to dajú aj do Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Jj,taky už jsem to četl přes pár týdny......to by vůbec nebyl špatnej motor...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 No podle toho co jsem slyšel a četl tak do octavky se dostane jen ta 1.6TDI CR (místo 1.9TDI PD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 To jo,ale 1.6TDI-CR 77kw má taky dostat i novej Golft či Passat...teda dle staršího článku v NewsAuto.......Ale potom nechápu jakej to bude mít smysl když budou dávat do stejnýho auta motory 1.6TDI-CR 77kw a 2.0TDI-CR 81kw.......Taky bych řekl že už ani nevědí co psát.....Počkal bych si na to jaká bude realita!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 dneska jela naproti mě a teda jsem z ní trochu rozpačitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 No mě se zamlouvá. Hlavně v šedé metle a v červené corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 FL madlo pro Vorlajze: A co je an tom madle faceliftované?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 co jsem někde četl tak 2,0/81 by měl bejt jenom takovej přechod mezi tím než naběhne 1,6/77 coz by urcitou logiku davalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Fotky exterieru tam dají, až po tom co ho někde představí. Ale složky už tam pro to mají připravené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Mam z toho takovej korejskej pocit ... ale korea pred par lety ... ouvidime az si na ten FL trosicku privyknu, zatim rikam rozhodne EEEE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 mam stejnej pocit jak michal, v nedeli na me jeden face vykouk na parkovisti v cernej barve a neeeee, vcera jsem videl stribrnou v salon ua taky neee :-( vypada to sice honosnejc ale pro me ne lip, ale myslim ze vetsine cechacku to takle sezere :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Ja zrovna tak a jak pise Amogh, myslim, ze tohle je to, co dav chce Videl jsem je o vikendu, na kamionu a nevim no, na prvni pohled to vypada celkem rozumne, ale i korea uz je dal, myslim, ze je to jen tim, ze je to neokoukany, pak celkem zapadne. Ale sem zvedavej na RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 A co je an tom madle faceliftované?? Nic, ale řešilo se, jestli tam vůbec je nebo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Fotky exterieru tam dají, až po tom co ho někde představí. Ale složky už tam pro to mají připravené Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.