Mr.Ham Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Zdravím všechny, Mám oct. 1.9 TDI PD, r.v. 06/2003 ... najeto 143 000 km Chtěl bych se zeptat na radu... Při nižších rychlostech něco hučí (když lehce přišlápnu plyn)... neumím to přesněji popsat...je to takový zvláštní zvuk... Myslel jsem že je to ložiskem, ale ložisko jsem vyměnil a nic se nezměnilo ... tak nevím čím by to mohlo být.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Zdravím, také mě začala hučet....na volnoběh a na začátku zátahu. R.v 2000, 170 000 km. Vypadalo to na setrvák.......vyměněno, po chvilce nešla zpátečka a začala špatně řadit... Skončilo to výměnou převodovky, pod kulisou řazení byl nějaký kovový "bordel", který nedovoloval správný chod vidliček řazení. Proč a kde se vzal nevím do teď ? Nyní zase vše perfektní a řadit jde jak po másle...fakt , nekecám! Až na těch 20 tis. za materiál a práci Editováno: 6. Červen 2007, autor: Octavka TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Takže převodovka? .... Mě jde zatím řadit normálně .... a nemohla by to být třeba poloosa? Nebo něco v řízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Takže převodovka? .... Mě jde zatím řadit normálně .... a nemohla by to být třeba poloosa? Nebo něco v řízení? Oleje tam mas dost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Olej jsem kontroloval....a všechno je O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 no hele tychle zvuky co slyšíš .. tak jak chceš poradit po netu.. to asi musí někdo slyšet a pak ti řekne.... ale bude to něco co se točí... když tak telefon na mně je dole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 no hele tychle zvuky co slyšíš .. tak jak chceš poradit po netu.. to asi musí někdo slyšet a pak ti řekne.... ale bude to něco co se točí... když tak telefon na mně je dole.... a odkud jsi, že bys sis to poslechl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 zdravím ... taky mi tam něco hučí, objevilo se to po rozvodech (myslím výměnu) a je to zvuk něco jako když taháte kočku za ocas ... všechno jsem zkontroloval a je to v pořádku...myslím si že to může být způsobeno ložisky a novým materiálem na rozvodech než se zajede jak by měl. nebo máte jiný nápad díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Lidičky, Vy ty auta moc posloucháte, mě tam hučej gumy, hučí mi tam ložisko v kole a co, jede to, vím o tom a až bude čas tak to vyměním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Lepší, než kdyby ti hučelo v klacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Lepší, než kdyby ti hučelo v klacku Á tady je zas někdo vtipálek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.