Pepa72 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Ahoj, mám doma novou tourku a z okolí se na mne valí mnoho názorů. Chránit lak voskem, nebo není ještě vytvrdlý, a můžu ho poškodit? Díky za radu, nechci udělat víc škody jak užitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Ahoj,mám doma novou tourku a z okolí se na mne valí mnoho názorů. Chránit lak voskem, nebo není ještě vytvrdlý, a můžu ho poškodit? Díky za radu, nechci udělat víc škody jak užitku. jen to navoskuj-až z tebe pot poteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Ahoj,mám doma novou tourku a z okolí se na mne valí mnoho názorů. Chránit lak voskem, nebo není ještě vytvrdlý, a můžu ho poškodit? Díky za radu, nechci udělat víc škody jak užitku. Určitě voskůj ...kup nějaká kvalitní vosk (hlavně né leštěnku) a per to tam. Doporučuji nějaký vosk od Sonaxu nebo já mám s voskem i dobrou zkušenost od Simonish. Vosk je ochrana laku před nepříznivým počasím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Ahoj, díky. Radši to pořádně nanesu. Známej byl u moře a posr... mu to racek, ten flek na stříbrný metalíze tam měl ještě co jsem ho naposledy viděl. bůh ví co ty potvory žerou. Používám tento vosk v plechovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Taky čekám na novou tourku a tohe mě taky hodně zajímá.Není auto chráněno z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 taky voskuju. Určitě se vyplatí investovat do nějakého kvalitního vosku - Sonax, želví vosk , já používám vosk od 3M a jsem spokojen - je to asi to nejlepší, co jsem kdy měl. 1l stojí kolem 1200,. Kč , ale je to asi na 12 pořádných naleštění - takže cca 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 taky voskuju. Určitě se vyplatí investovat do nějakého kvalitního vosku - Sonax, želví vosk , já používám vosk od 3M a jsem spokojen - je to asi to nejlepší, co jsem kdy měl. 1l stojí kolem 1200,. Kč , ale je to asi na 12 pořádných naleštění - takže cca 2 roky No já používám kosmetiku od RIWAXU a co se týkalo údržby starého laku tak super. Mrkněte na to profesionální kosmetika. www.riwax.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) Samozřejmě voskuju taky , ale nový lak bych alespoň 6 měsíců nechal vyzrát. Editováno: 9. Červen 2007, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Samozřejmě voskuju taky , ale nový lak bych alespoň 6 měsíců nechal vyzrát. Tak co chlapy!?!? Voskovat nový lak ano nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Samozřejmě voskuju taky , ale nový lak bych alespoň 6 měsíců nechal vyzrát. Tak co chlapy!?!? Voskovat nový lak ano nebo ne. Myslím že tady Pepa007(agent s povolením zabíjet) :-) má pravdu ...jestli je to uplně nové tak to navoskůj až před zimou. Nic se tím nepokazí když to teď necháš. Když se nad tím tak zamyslíš tak je spousty aut které ani vosk neviděli za celý svůj život a jsou taky hezké. Vem si že služební auta se taky nevoskují...sic vypadají strašně ale když se potom naleští a navoskují tak tam je barvička jak z výroby. Udělal bych to jak říká Pepa007 ...chvilku bych to nechal a potom hurá a voskujem. Nemusí to být 6 měsíců ale jestli je to uplně nové tak chvilku počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Když je auto nové z výroby, tak by měl ten lak být ošetřen už z fabriky. Alespoň u Fabie jsem to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Dobře chlapy koupím kvalitní vosk a na podzim tomu dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Nový lak bych nechal zrát a potom bych voskoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ahoj, taky jsem si říkal, že ho ho nechám ještě chvíli odpočívat a na podzim ho navoskuju, že se bude blýskat jako...., teď mne nic slušného nenapadá Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj,taky jsem si říkal, že ho ho nechám ještě chvíli odpočívat a na podzim ho navoskuju, že se bude blýskat jako...., teď mne nic slušného nenapadá Díky za rady. PS: Říká se jako psí kulk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Pri prebirani auta jsem byl sezname, ze lak se ma nechat vyzrat 1/2 roku, nez se zacne clovek k nemu chovat jako cune mycka, vosk, lestenky... Je osetren necim z Bolky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.