tom.ace Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Zdárec, chci se zeptat jestli někdo nenarazil na nějakej střešní nosič co se dá namontovat rovnou na střechu, a nebo si mám rovnou nachystat 5600 na montáž origo hagusů + 1500 příčníky Hakr? Thx Ace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tiez by ma dana otazka zaujimala. Napriklad ci su nejake magneticke drziaky, alebo neznackove hagusy. Ja som si totiz nenechal od vyroby namontovat pozdlzne stresne nosice a teraz by sa mi zisli...no 10tis za namontovanie dodatocne sa mi zda dost... Ak mate nejake stranky, kde by sa dalo nieco zohnat, budem vdacny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AH Litomyšl Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Tiez by ma dana otazka zaujimala. Napriklad ci su nejake magneticke drziaky, alebo neznackove hagusy. Ja som si totiz nenechal od vyroby namontovat pozdlzne stresne nosice a teraz by sa mi zisli...no 10tis za namontovanie dodatocne sa mi zda dost...Ak mate nejake stranky, kde by sa dalo nieco zohnat, budem vdacny! Tak konkrétně na lyže magnetické držáky jsou - házet sem fotku mi přijde zbytečné, protože si každý dovede asi přestavit jak to vypadá. No a na jeden pár vycházejí 1.300,- Kč. Jak je to s nosiči ostatních věcí ( kola, surfy apod.) tak u toho si nejsem jistý, zda se něco na principu magnetu vyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Ja by som bral magneticke hagusy. Potom by som si na ne uz dal hoc co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Editováno: 14. leden 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) našel jsem něco co se tváří jako nosiče, ale není tam přesné foto ,příčníky to nejsou jsou v jiném oddělení ted zrovna reším origo hagusy chci se objednat na montáž a teď jsem našel tohle tak nevím , origo hagusy vyjdou na 5500kč i s montáží plus mínus litr podle ofiko servisu http://www.automotoprikryl.cz Bacha ,jsou to pricniky na hagusy.Kdyz ani Thule jeste na to neprislo.Ted si nejsem jisty ,ale ani skodovka nedodava pricniky na roomstra bez podelniku.Ono je slozite vymyslet ten uchyt,nema zadne fixacní body a patka pod dvere by byla az moc dlouha.Ale nechme se prekvapit. Jo a pro info .Magneticke nosice jsou jenom lyží a jejich maximalni rychlos pouziti je kolem 100 km/h a nepodcenoval bych to. Editováno: 14. leden 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Bacha ,jsou to pricniky na hagusy.Kdyz ani Thule jeste na to neprislo.Ted si nejsem jisty ,ale ani skodovka nedodava pricniky na roomstra bez podelniku.Ono je slozite vymyslet ten uchyt,nema zadne fixacní body a patka pod dvere by byla az moc dlouha.Ale nechme se prekvapit.Jo a pro info .Magneticke nosice jsou jenom lyží a jejich maximalni rychlos pouziti je kolem 100 km/h a nepodcenoval bych to. jo jsou to jen příčníky už mi to napsali mají tam chybu takže už jsem objednán do škody na hagusy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jo jsou to jen příčníky už mi to napsali mají tam chybu takže už jsem objednán do škody na hagusy.... A na kolik prijdou hlinikove od skodovky.Jen ze jsem je videl a motoval na ne box a jsou hodne siroke,takze levnejsi nosice kol tam nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 malinko off. Zjistil sem, ze kdyz si podelne nosice objednate od skody, tak maji znacku skody, ale jsou to orig hagusy, jen o dost levnejsi. Teeeda bylo to tak pred rokem, kdyz sem to resil na OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 ja mam příčný nosiče..pro roomstra ..ale je to vyráběný na OII ...(je tam i obrázek jako) a aby se to dalo dat na roomstra musiš si je upravit ...(maš tam navod) prostě tam vložit nějaký placky uměly. ..ale to je v poho...jinak sem i líbjej jestli hcete foto jak vypadaj na romovi ...tak ho sem klido dam..ale nic neobyčejnýho to neni :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 ja mam příčný nosiče..pro roomstra ..ale je to vyráběný na OII ...(je tam i obrázek jako) a aby se to dalo dat na roomstra musiš si je upravit ...(maš tam navod) prostě tam vložit nějaký placky uměly. ..ale to je v poho...jinak sem i líbjej jestli hcete foto jak vypadaj na romovi ...tak ho sem klido dam..ale nic neobyčejnýho to neni :-/ foto foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 foto foto tak kde jsou ty fotky? nezdá se mi že by to tam šlo a nechtěl bych box někde ztratit , jinak neví někdo jaká je délka příčných nosičů na roomster? dělají několik šířek a nestojím o to aby mi přesahovali o 15cm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 mnojo no....je musim někdy dat na střechu ... jinak ..voni to sou totiž originál příslušenství od škodovy za 3500.- , nebojte ..možnao víkendu je zkusim dat.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak hagusy dnes hotové díky autoplus chomutov cena 5530kč teď bych potřeboval poradit s příčníky, přemýšlím o hakr alu, a nebo atera alu ,nevím ale délku příčníků nemáte je někdo, měřil jsem rozteč hagusů ta je cca1metr, tak jsem myslel ty hakr 108cm co dělají ale v jednom internetovém obchodu doporučují ty 117cm pro roomster, zase nechci aby to moc přečnívalo přes hagusy raďte chlapci sypte to do mě...... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tak hagusy dnes hotové díky autoplus chomutov cena 5530kč teď bych potřeboval poradit s příčníky, přemýšlím o hakr alu, a nebo atera alu ,nevím ale délku příčníků nemáte je někdo, měřil jsem rozteč hagusů ta je cca1metr, tak jsem myslel ty hakr 108cm co dělají ale v jednom internetovém obchodu doporučují ty 117cm pro roomster, zase nechci aby to moc přečnívalo přes hagusy raďte chlapci sypte to do mě...... :-) Cus.Nejlepe se ridi v pripade pricniku u thule.Doporucuje tyce 861(120CM).Ono je to slozity.Radeji si treba zajet do specialky a zkusit to tam jak to sedne.Jestli nechces vrazet penize do thule tak vem hakr Alu .Ma uz kvalitni tyce i patky.Jen pro zajimavost.Tyce od hakru jsou siroke 5cm,thule 5,5 a atera 6cm.Uz jsem ho montoval na roomstera(je to ale stejny jak na vsechna auta) a zda se mi ze ta delka 120 sedela pekne ,ale dala by se dat 108 ale bylo by to jen tak tak vpredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 neumann, http://www.nosice.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 ja mam příčný nosiče..pro roomstra ..ale je to vyráběný na OII ...(je tam i obrázek jako) a aby se to dalo dat na roomstra musiš si je upravit ...(maš tam navod) prostě tam vložit nějaký placky uměly. ..ale to je v poho...jinak se mi i líbjej jestli chete foto jak vypadaj na romovi ...tak ho sem klido dam..ale nic neobyčejnýho to neni :-/ tak sem prihazuji fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Mohl by někdo zjistit, jestli se vyrábí i originál hagusy ve stříbrné barvě? A nebo si je musím nechat nastříkat. Popřípadě i cena. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Áno, existujú aj strieborné hagusy na Roomster, od MR08. Cena? Bohužiaľ stoja 2x toľko, čo tie čierne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 potvrzuju, koukal jsem se ale jen na skodováckej konfigurátor( nechapu proč zrovna 2x tolik, to je ta barva tak drahá, nebo chtej jen aby byla stříbrna barva výsadou bohatých??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Já jsem se byl dneska ptát a říkal mi že sada černých hagusů stojí 4000Kč. Je to možné? + montář 1000Kč - 1500Kč. Tak je asi objednám, nechám nastříkat na stříbrno a potom je dám zpátky do škodovky ať mi je namontují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No ktozvie ci su len malovane...aby sa ti ta barva neolupovala...predsa tam dochadza k treniu ked tam montujes ci mas tie priecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No ktozvie ci su len malovane...aby sa ti ta barva neolupovala...predsa tam dochadza k treniu ked tam montujes ci mas tie priecne... No něco na tom bude taky bych měl strach že se podřou když je nastříkám ale asi by se to dalo řešit nějakou gumou pod ty příčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) No něco na tom bude taky bych měl strach že se podřou když je nastříkám ale asi by se to dalo řešit nějakou gumou pod ty příčný. Mám černé hagusy, příčníky HAKR Al - 1990, Kč. Příčníky se dotýkají hagusů z obou stran gumovými podložkami, celkem přesně kopírují tvar, neměly by s povrchem hagusů, ať už je nátěr více či méně odolný, nic udělat. Sám bych to ale nestříkal, (líbí se mi černé, stříbrné budou vypadat mohutněji - ale je to věc vkusu), jedině snad nějakou práškovou kvalitní barvou, stříbrné barvy, které se prodávají, nebývají moc otěruodolné. Editováno: 5. Květen 2008, autor: Moa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Original nosic ma pod kovanim taky gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.