Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám firemní Fábii Praktik mám schválenej nákup centrálu, ale řídící jednotka originální centrál nepodporuje. Má někdo zkušenost s tímto vypadá to lehce pokud by byli fotky předních a zadních dvěří budu rád ;)

P.S. Praktik nepraktik centrál bude na všech dvěřích i těch z fabriky zamčených.

http://www.tuningshop.cz/centralni-zamykani-skoda-fabia.htm

Upraveno od _GK_

No prečo nie? :) je to pre FABIU pripravene takže s montažou by nemal byť problem ako môže byť na univerzaloch takže OK.

Každopádne keby si ťahal origo komfortku a kabeláž do do zámkov narobil by si sa viac...

sorry za OT, ale pořiď si raději rooma praktika, cena je stejná, jednoho nového jsme brali pro montéry, s centrálem, hagusy, 2xbag, ABS za 249.000,- a hlavně - má otvírací všechny dveře a dá se do něj vlízt - je vyšší.

• Autor
sorry za OT, ale pořiď si raději rooma praktika, cena je stejná, jednoho nového jsme brali pro montéry, s centrálem, hagusy, 2xbag, ABS za 249.000,- a hlavně - má otvírací všechny dveře a dá se do něj vlízt - je vyšší.

Tak to porad mému šéfovi ;) Já to uvítám i když mám 1.9SDI s 246 000 km, ale jezdí furt moc dobře jen je potřeba se o něj postarat na oplátku je můj non-stop.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.