Červen 13, 20196 r V 5. 2. 2019 na 7:21, poncijak napsal: Hoj, ok, díky moc za rady. Zkusím to dle vašich instrukcí. Ahoj, tak jak se ti to podařilo?
Červen 18, 20196 r Hoj, běhá jak z výroby ;-) Udělal jsem to podle jipol57. + jsem si udělal v pojistkovce - pod šroubek co drží plast kolem palubky a ten poslední vodič jsem napájel na žluto/modrý kablík co vede do dveří Cele jsém to schoval pod tapec u levé nohy - kousek od páčky na otvírání kufru.. Takže úspěch! Ještě jednou velkej dík všem zúčastněným ;-)
Červen 20, 20196 r Díky za info Upraveno Červen 20, 20196 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Červenec 8, 20232 r Mám trochu jiný alarm (návod dám v příloze) postupoval jsem na půl podle polského návodu na YouTube a podle vašich výše uvedených rad. Takže jsem napájení vzal z motůrku pro stahování oken, k mínusu jsem připojil žlutý a žlutočerný drátek (podle Poláků) a mezi bílý a bíločerný jsem dal odpor 2kOhm a připojil k zámku u dveří na žlutomodrý drátek. Výsledek je ten, že mi to zamyká dveře (tlačítkem pro odemykání) a odemykání nefunguje vůbec. Kde by mohl být problém? 😔 lk_y72__cz_d__lkov___ovl__d__n__ (1).pdf
Červenec 8, 20232 r A ke krerému jsi připojil ten modrožlutý od zámku? K bílému, nebo k bíločernému? Tyhle přehoď a mělo by to snad zamykat správným tlačítkem. Nejsem si jistý jestli odpor 2 kOhm, je správně. A nevím jaká hodnota by pro Fabii měla být. Neměl jsem to nikdy rozdělané a v popisech jsem to taky nenašel. Zkus tam dát potenciometr a nějakou hodnotu nastavovat a zkoušet odemykání. Vyzkoušet pak nějakou střední hodnotu a takový tam dát ten odpor. Viděl jsem na obrázku rozebraný zámek, s viditelným odporem. A podle proužků jsem to spočítal na 180 Ohm. Ale bez záruky. Než jsem to dopsal, tak atlan odpověděl. Typoval jsem správně.
Září 20, 20232 r Chalani, potřebuji centrál na F2 i s motůrkama ale nikde nemužu nic najít, univerzální sadu se mi moc kupovat nechce. Má někdo doporučení?
Září 21, 20232 r V 8. 7. 2023 na 19:09, jipol57 napsal: A ke krerému jsi připojil ten modrožlutý od zámku? K bílému, nebo k bíločernému? Tyhle přehoď a mělo by to snad zamykat správným tlačítkem. Nejsem si jistý jestli odpor 2 kOhm, je správně. A nevím jaká hodnota by pro Fabii měla být. Neměl jsem to nikdy rozdělané a v popisech jsem to taky nenašel. Zkus tam dát potenciometr a nějakou hodnotu nastavovat a zkoušet odemykání. Vyzkoušet pak nějakou střední hodnotu a takový tam dát ten odpor. Viděl jsem na obrázku rozebraný zámek, s viditelným odporem. A podle proužků jsem to spočítal na 180 Ohm. Ale bez záruky. Než jsem to dopsal, tak atlan odpověděl. Typoval jsem správně. V 8. 7. 2023 na 19:09, jipol57 napsal: Díky moc za cenné rady, odpor byl změněn na 180 Ohm a vše funguje jak má.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.