Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hoj,

ok, díky moc za rady. Zkusím to dle vašich instrukcí.

• 4 měsíce později...
V 5. 2. 2019 na 7:21, poncijak napsal:

Hoj,

ok, díky moc za rady. Zkusím to dle vašich instrukcí.

Ahoj, tak jak se ti to podařilo? 

Hoj,

běhá jak z výroby ;-)

Udělal jsem to podle jipol57.

+ jsem si udělal v pojistkovce

- pod šroubek co drží plast kolem palubky

a ten poslední vodič jsem napájel na žluto/modrý kablík co vede do dveří

Cele jsém to schoval pod tapec u levé nohy - kousek od páčky na otvírání kufru..

Takže úspěch!

Ještě jednou velkej dík všem zúčastněným ;-)

Díky za info

Upraveno od Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.

• 4 roky později...

Mám trochu jiný alarm (návod dám v příloze) postupoval jsem na půl podle polského návodu na YouTube a podle vašich výše uvedených rad. Takže jsem napájení vzal z motůrku pro stahování oken, k mínusu jsem připojil žlutý a žlutočerný drátek (podle Poláků) a mezi bílý a bíločerný jsem dal odpor 2kOhm a připojil k zámku u dveří na žlutomodrý drátek. Výsledek je ten, že mi to zamyká dveře (tlačítkem pro odemykání) a odemykání nefunguje vůbec. Kde by mohl být problém? 😔

20230708_085902.jpg

20230708_085922.jpg

lk_y72__cz_d__lkov___ovl__d__n__ (1).pdf

Odpor ma byt 180ohm ziadnych 2000ohm

A ke krerému jsi připojil ten modrožlutý od zámku? K bílému, nebo k bíločernému? Tyhle přehoď a mělo by to snad zamykat správným tlačítkem.

Nejsem si jistý jestli odpor 2 kOhm, je správně. A nevím jaká hodnota by pro Fabii měla být. Neměl jsem to nikdy rozdělané a v popisech jsem to taky nenašel.

Zkus tam dát potenciometr a nějakou hodnotu nastavovat a zkoušet odemykání. Vyzkoušet pak nějakou střední hodnotu a takový tam dát ten odpor.

Viděl jsem na obrázku rozebraný zámek, s viditelným odporem. A podle proužků jsem to spočítal na 180 Ohm. Ale bez záruky.

Než jsem to dopsal, tak atlan odpověděl. Typoval jsem správně.

• 2 měsíce později...

Chalani, potřebuji centrál na F2 i s motůrkama ale nikde nemužu nic najít, univerzální sadu se mi moc kupovat nechce. Má někdo doporučení?

V 8. 7. 2023 na 19:09, jipol57 napsal:

A ke krerému jsi připojil ten modrožlutý od zámku? K bílému, nebo k bíločernému? Tyhle přehoď a mělo by to snad zamykat správným tlačítkem.

Nejsem si jistý jestli odpor 2 kOhm, je správně. A nevím jaká hodnota by pro Fabii měla být. Neměl jsem to nikdy rozdělané a v popisech jsem to taky nenašel.

Zkus tam dát potenciometr a nějakou hodnotu nastavovat a zkoušet odemykání. Vyzkoušet pak nějakou střední hodnotu a takový tam dát ten odpor.

Viděl jsem na obrázku rozebraný zámek, s viditelným odporem. A podle proužků jsem to spočítal na 180 Ohm. Ale bez záruky.

Než jsem to dopsal, tak atlan odpověděl. Typoval jsem správně.

V 8. 7. 2023 na 19:09, jipol57 napsal:

Díky moc za cenné rady, odpor byl změněn na 180 Ohm a vše funguje jak má.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.