Přejít na obsah

babi.michal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení babi.michal

  1. Díky moc za cenné rady, odpor byl změněn na 180 Ohm a vše funguje jak má.
  2. Dobrý den, Jsem v situaci, kdy mám zámek na výměnu doma, ale nemůžu povolit ten současný v autě. Jakým torxem jste to povoloval? Mám největší pouze T40 a řekl bych že by se tam vešel i větší.
  3. Mám trochu jiný alarm (návod dám v příloze) postupoval jsem na půl podle polského návodu na YouTube a podle vašich výše uvedených rad. Takže jsem napájení vzal z motůrku pro stahování oken, k mínusu jsem připojil žlutý a žlutočerný drátek (podle Poláků) a mezi bílý a bíločerný jsem dal odpor 2kOhm a připojil k zámku u dveří na žlutomodrý drátek. Výsledek je ten, že mi to zamyká dveře (tlačítkem pro odemykání) a odemykání nefunguje vůbec. Kde by mohl být problém? 😔 lk_y72__cz_d__lkov___ovl__d__n__ (1).pdf
  4. Ahoj ještě jednou, nakonec jsem koupil univerzální dálkové ovládání centrálu. Je k tomu manuál, ale nějak nevím kde ty drátky hledat v Fabií. Nemáš zkušenosti kam to připojit?
  5. Jak píšeš, kabeláž přerušena není, ale je popraskaná izolace. Díky za odkaz. Ještě bych měl jeden takovej dotaz mimo - nemáš zkušenosti s doděláním dálkového centrálního odemykání? Mám centrál pouze přes klíček. Popřípadě pošleš odkaz na nějaký úplně obyčejný, který si dokážu sám zapojit? Děkuji.
  6. Takže ještě jednou jsem zkontroloval kabeláž. Byla přerušena ještě na jednom místě. Nyní opraveno a funguje naprosto vše, včetně ovládání přes klíček. Moc děkuji JiPol57 za rady a vysvětlení.
  7. Tak kontroloval jsem to opticky, jen tak kam mé oko v tom kloubu dohledne. Jeden drát byl kdysi přerušen, tak jsem ho napojil konektorem 3M. Takže je asi blbost koupit moturek z vrakace? V příloze posílám drátek, který byl prasklý - nyní spojen.
  8. Tak kontroloval jsem to opticky, jen tak kam mé oko v tom kloubu dohledne. Jeden drát byl kdysi přerušen, tak jsem ho napojil konektorem 3M. Takže je asi blbost koupit moturek z vrakace?
  9. Ahoj všem, přečetl jsem si plno závad o stahování oken, ale konkrétně jsem nenašel ten problém co mám já. Poradíte někdo prosím? Mám Fabii combi 2 1.4 63kW /2011/ Stáhování okna u řidiče funguje celkem normálně, až na to že nejde ovládat klíčem při zamykáni - to ani nevadí. Horší je to s oknem u spolujezdce. Toto okno nefunguje vůbec. Kontroloval jsem dráty, pojistky, vše v pohodě. Mám ale vyzkoušeno, že když odpojím baterku, nebo stačí vyndat pojistky od oken - okno u spojezdce se rozběhne. Nefunguje na něm automatický dojezd a nejde ovládat od řidiče. To bych ještě přežil. Ale zase opět samo přestane fungovat cca za 20min (a je jedno jestli auto jede nebo stojí) Poradíte? Může to být motůrek u spolujezdce? Nerad bych ho kupoval a zjistil, že to tím není :-) Díky moc
×
×
  • Vytvořit nový...