peteres Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Poraďte mi prosim někdo, co všechno potřebuju na dodělání zadních oken, zvládnu to sám??? Dík za radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Asi by to chtělo přehodit do sekce "elektrika", dík ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) ještě než to někdo přehodí, tak ti odpovím. Budeš potřebovat hlavně 2x stahovačky s motorkama, mozky stahovaček musí být ze stejné verze komfortu jako zbytek auta 2x vedení zadních dveří 2x ovladač zadních oken 2x zadní tapecy (pokud nechceš mít díru po kličce) 1x klávesnici u řidiče na 4x okna komfortka se možná dá přeprogramovat na 4x el. okna, ale určitě to nevím, pak to bude chtít ještě překopat vedené do zadních dveří, pokud máš centrál, tak by se daly použít stávající kabeláže s úpravou, ale neseděly by barvy, osobně doporučuji to vedení sehnat od komfortky do zadních dveří origo. a ještě pár šikovných rukou, občas i dva doufám, že jsem nic neopoměl. Editováno: 13. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak mám ovladače a "klávesnici" ... Jen by mě dál zajímalo jestli je třeba stahovačky s motorkama nebo jestli nestačí jen motorky, je to přeci stahované přes lanka v obou případech, nebo že by nee??? Další věcí, kde sehnat origo vedení, to že zatim nevim, co jak zapojit bych zatim neřešil, snad to nějak dopadne, nejdřív by to chtělo všechno sehnat ... Dají se koupit samotné kabely třebas v servise? Ale tam to bude asi drahý jako prase ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak mám ovladače a "klávesnici" ... Jen by mě dál zajímalo jestli je třeba stahovačky s motorkama nebo jestli nestačí jen motorky, je to přeci stahované přes lanka v obou případech, nebo že by nee??? Další věcí, kde sehnat origo vedení, to že zatim nevim, co jak zapojit bych zatim neřešil, snad to nějak dopadne, nejdřív by to chtělo všechno sehnat ... Dají se koupit samotné kabely třebas v servise? Ale tam to bude asi drahý jako prase ... na kabeláže doporučuji vrakáč nebo někdo, kdo je tu občas prodává, stahovačky musíš koupit celé komplet - mechanismus, motorek s mozkem, jinak to prostě nejde. Ty kabeláže ke svorkovnici zadních dveří stačí napojit u svorkovnic předních dveří, takže rozebírání v samotném interiéru moc není. Máš centrál? Jinak možná bych to vedení o kterém píšu měl příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Centrál mám, ovládání dálkou ... Podle toho co jsem tu postřehl bych měl mít 3.generaci a mělo by to být nějak asi připravené ... Jakože bys měl ty kablíky, co jsou k tomu třeba??? Tak to by bylo super ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Tak jsem to tak koumal a nebude to tak lehké jak jsem počítal, jsem zapoměl zkontrolovat komfortku a 799A to nepodporuje, tudíž výměna další věci, nějaké to programování atd. a nějak se to finančně balí, že bych se pod 5000 určitě nevešel a to mi za to v současné době prostě nestojí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Tak jsem to tak koumal a nebude to tak lehké jak jsem počítal, jsem zapoměl zkontrolovat komfortku a 799A to nepodporuje, tudíž výměna další věci, nějaké to programování atd. a nějak se to finančně balí, že bych se pod 5000 určitě nevešel a to mi za to v současné době prostě nestojí ... toto jsem také dodělával a faktem je, že 5000 je mááálo kabely 500 stahovačky s motorkem 3000 ovladač k řidiči 500 komfortka 799B 1000 tapecy 800 přepinování komfortky 200 ostatní instalace a matroš 500 tlačítka do zadníc tapeců 240 ----------------------------------- 6740 faktem je, že dnes bych se na to vys.al a za ty prachy koupil radši navigaci Doporučuju postupovat jako já. Nekupovat to všechno najednou a nic aktivně neshánět. Prostě koupit až se to objeví a hotovo... já to tak skupoval 4 měsíce a vůbec mi to nepřišlo. Až když jsem to pak sečetl, tak jsem myslel že mě omyjou... Je to dražší než dodělání climatronicu z manualní klimy!!! Dodělával jsem fakt hodně do avého autí, a zadní okna do elektriky je jedna, nepočítám kola, z nejdražších investic co jsem dělal... Je to daný i tim, že věci které z přestavby zbydou jsou neprodejné... Tak asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Já mám kabeláž do zadních dveří,asi bych našel jednu fungl novou stahovačku a asi i s motorkem,komfortku taky nebo můžu přeflešovat starou,klávesnici do řidičových dveří a spínače do zadních tapeců taky. Když tak cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 podíval jsem se do svého zápisníku a zjistil, že je to po xenonech a navi Dx je to nejdražší věc co jsem do auta dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Můžu potvrdit - z ničeho na 4 el. okna... celkem palba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavně mi tady nenabízejte žádnej matroš, co se k tomu hodí, pořád mi to vrtá hlavou ... ale za ty prachy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak když už jsme u toho, mám vše. Až na tlačítka dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Můžu potvrdit - z ničeho na 4 el. okna... celkem palba. počítám, že s tapecama tak 10 tisíc, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 a což teprve z ničeho na skoro plnou palbu, to je pak pálka LX na SLX cca 20tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Můžu potvrdit - z ničeho na 4 el. okna... celkem palba. počítám, že s tapecama tak 10 tisíc, ne? Tak nějak, budíky a klíčky to ještě trochu navýšily. Pak jsem taky musel koupit novou jednoku ke spolujezdci. No nebylo to zrovna levný, ale byla to jedna z věcí, která mě v autě chyběla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavně mi tady nenabízejte žádnej matroš, co se k tomu hodí, pořád mi to vrtá hlavou ... ale za ty prachy na to No otázkou je jak často větráš zadníma oknama - když to cca od 80km/h začne tak strašně "bouchat" - prostě nějakej vzduchovej vír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavně mi tady nenabízejte žádnej matroš, co se k tomu hodí, pořád mi to vrtá hlavou ... ale za ty prachy na to No otázkou je jak často větráš zadníma oknama - když to cca od 80km/h začne tak strašně "bouchat" - prostě nějakej vzduchovej vír nejsem sám a už jsme si dlouho dobu myslel, že jsem, to bouchání mám taky, když jsme to slyšel poprvé, tak jsme myslel, že mám po ložiskách několikrát jsem jel a druhý poslouchal, co to kde dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 No otázkou je jak často větráš zadníma oknama - když to cca od 80km/h začne tak strašně "bouchat" - prostě nějakej vzduchovej vír ked neotvoris okno na plno, tak to randal nerobi. staci tak 1-2cm. vzduch to pohne a usi usetri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 No otázkou je jak často větráš zadníma oknama - když to cca od 80km/h začne tak strašně "bouchat" - prostě nějakej vzduchovej vír ked neotvoris okno na plno, tak to randal nerobi. staci tak 1-2cm. vzduch to pohne a usi usetri. Jo to máš samozřejmě pravdu. Líbí se mi, že si DO otevřu všechny okna a pak když kousek popojedu - auto se celkem rychle vyvětrá, pak zavřít a pustit klima Na krátkou cestu po městě si stáhnu okno u řidiče a jeto Jinak s tím "boucháním" je to docela zajímavý - passat ten stejný problém v obdobné rychlosti. Nevím teda jak na jinejch autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Hlavně mi tady nenabízejte žádnej matroš, co se k tomu hodí, pořád mi to vrtá hlavou ... ale za ty prachy na to No otázkou je jak často větráš zadníma oknama - když to cca od 80km/h začne tak strašně "bouchat" - prostě nějakej vzduchovej vír No, páč mám vzadu kličky, tak opravdu zadníma nevětrám, bych si zlomil ruku, než bych je otevřel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Hlavně mi tady nenabízejte žádnej matroš, co se k tomu hodí, pořád mi to vrtá hlavou ... ale za ty prachy na to No otázkou je jak často větráš zadníma oknama - když to cca od 80km/h začne tak strašně "bouchat" - prostě nějakej vzduchovej vír No, páč mám vzadu kličky, tak opravdu zadníma nevětrám, bych si zlomil ruku, než bych je otevřel ... Mě je to jasný, to byla spíš úvaha raděj si pusť klimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 jj, klima jasná věc, bez ní bych se neobešel, okna už neřešim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Chlapi dá se zjistit číslo komfortky jinak než přes VAG? Chci dodělat elektriku do zadních oken a nerad bych objednal něco co mi potom nebude fungovat. Mam O1 combi 2003, motor ALH, manuální klima, bez maxidotu, ve předu elektrický okna a vyhřejvaný el. zrcátka, airbagy v sedačkách, centrál na dálku (klíček mam obyčejnej a ne vystřelovák) Dá se podle týhle výbavy určit co je to za číslo komfortky,nebo to budu muset napíchnout? Neznam nikoho s kabelem a nechci s tim jezdit do servisu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Sundat dekl pod volantem. Mělo by to jít, připojíš vše potřebné u A-sloupků dole... celkem 4 dráty na každé straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.