Přejít na obsah

Klapání v pravé straně nápravy

Vrbi

Doporučené příspěvky

Dobrý den potřebuju poradit - teď o víkendu jsem si vyměnil brzdové destičky FS III (Ferodo) a po výměně mi začalo na pravé straně "cvrlikat" náprava. Vypadá to jako by to šlo z kola a je to slyšet pouze slabě když jedu v blízkosti nějakýho objektu jak se ten zvuk odráží. Brzdy fungují bezvadně, na druhé strně to nedělá. Nemohl by někdo vědět čím to může být? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den potřebuju poradit - teď o víkendu jsem si vyměnil brzdové destičky FS III (Ferodo) a po výměně mi začalo na pravé straně "cvrlikat" náprava. Vypadá to jako by to šlo z kola a je to slyšet pouze slabě když jedu v blízkosti nějakýho objektu jak se ten zvuk odráží. Brzdy fungují bezvadně, na druhé strně to nedělá. Nemohl by někdo vědět čím to může být? Děkuji

Zdarec a nedrnči ti brzdič?zkus když jedeš a začne se ti ten zvuk objevovat tak lehce sešlapni brzdovej pedal pokud se zvuk strati je to brzdičem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...