Vrbi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobrý den potřebuju poradit - teď o víkendu jsem si vyměnil brzdové destičky FS III (Ferodo) a po výměně mi začalo na pravé straně "cvrlikat" náprava. Vypadá to jako by to šlo z kola a je to slyšet pouze slabě když jedu v blízkosti nějakýho objektu jak se ten zvuk odráží. Brzdy fungují bezvadně, na druhé strně to nedělá. Nemohl by někdo vědět čím to může být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobrý den potřebuju poradit - teď o víkendu jsem si vyměnil brzdové destičky FS III (Ferodo) a po výměně mi začalo na pravé straně "cvrlikat" náprava. Vypadá to jako by to šlo z kola a je to slyšet pouze slabě když jedu v blízkosti nějakýho objektu jak se ten zvuk odráží. Brzdy fungují bezvadně, na druhé strně to nedělá. Nemohl by někdo vědět čím to může být? Děkuji Zdarec a nedrnči ti brzdič?zkus když jedeš a začne se ti ten zvuk objevovat tak lehce sešlapni brzdovej pedal pokud se zvuk strati je to brzdičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.