Tissot Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Ako zistim kod na moje radio? Je to niekde zapisane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Měl by si mít kartičku v návodu,nebo v zátučáku na auto.Nebo budeš muset do servisu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Potreboval by som to presne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Potreboval by som to presne.. Mě při koupi auta řekli, že žádná kartička s kódem se nedává...pokud odpojíš baterku a radio je v autě, tak není potřeba a pokud ho vyndáváš, musíš do servisu a tam Ti ho zjistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 V mojej prvej Octavke II 04 som mal ten kod.. na karticke v manuali ku radiu.. teraz ale na novej uz nieje... nic mi neostava.. musim.. do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jestli nechceš do servisu,tak si rádio sám vyndej a opiš si číslo rádia,mělo by být 14ti místný a začíná písmeny SKZ.Zamailuj,nebo zavolej do servisu,oni číslo pošlou do Bolky a obratem jim přijde kód.Já ho potřeboval po výměně budíků taky a auto si chtěli nechat v servisu celý dopoledne,což se mi nelíbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Akurat sa vraciam.. zo servisu... ze vraj az pondelok.. vedia.. to zistit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jestli nechceš do servisu,tak si rádio sám vyndej a opiš si číslo rádia,mělo by být 14ti místný a začíná písmeny SKZ.Zamailuj,nebo zavolej do servisu,oni číslo pošlou do Bolky a obratem jim přijde kód.Já ho potřeboval po výměně budíků taky a auto si chtěli nechat v servisu celý dopoledne,což se mi nelíbilo. Pokud je to origo rádio co tam bylo, tak myslím není třeba vyndávat a opisovat čísla, snad to dohledají ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ano bol som v servise staci vin a to 14 miestne cislo na stitku radia.. cakat.. /kedze v KE su primaci technici... nulovy tak dnes.. sa im to nepodarilo.. tak vraj zajtra to budem mat../ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Škodovka eviduje komu kód sděluje, po mě chtěli OTP a OP, rádio jsem vyndal - z výr.č. SKZ... a po ofocení těchto dokladů mi kód sdělili během chvilky. Myslím si, že pokud by na základě mailu sdělili kód komukoliv, pozbývá kódování význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Dnes mi ho dali bez problemov.. a hlavne bezplatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Škodovka eviduje komu kód sděluje, po mě chtěli OTP a OP, rádio jsem vyndal - z výr.č. SKZ... a po ofocení těchto dokladů mi kód sdělili během chvilky. Myslím si, že pokud by na základě mailu sdělili kód komukoliv, pozbývá kódování význam. Tak to každopádně a myslím, že tak to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dnes mi ho dali bez problemov.. a hlavne bezplatne... No to by bylo hodně špatný abys musel platit za kód od svého rádia,který stojí takový prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dnes mi ho dali bez problemov.. a hlavne bezplatne... No to by bylo hodně špatný abys musel platit za kód od svého rádia,který stojí takový prachy. Tak to by som asi vybuchol.. keby nieco take chceli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Dnes mi ho dali bez problemov.. a hlavne bezplatne... No to by bylo hodně špatný abys musel platit za kód od svého rádia,který stojí takový prachy. Ale nepřekvapilo by mě to, u Škoda servisů ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Rádio si pamatuje své autov kterém je namontováno.Ikdyž ho vyndáte a dáte zpět,nepotřebujete code.Pokud ho dáte do jiného vozu,tak ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Rádio si pamatuje své autov kterém je namontováno.Ikdyž ho vyndáte a dáte zpět,nepotřebujete code.Pokud ho dáte do jiného vozu,tak ano... muzu se zeptat - pokud napr. vytahnu navigaci, dam na chvili stream a pak budu chtit navi vratit - bude po me ta navi chtit kod? pokud jo, tak jsem v pytli diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunomi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Takže když jsem radio vyndal (kuli vyčištění) a chtěl ho vyzkoušet (mimo auto) tak to chce kod. Říkáte že když ho dám zpátky do auta tak už kod chtít nebude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 muzu se zeptat - pokud napr. vytahnu navigaci, dam na chvili stream a pak budu chtit navi vratit - bude po me ta navi chtit kod? pokud jo, tak jsem v pytli diky za odpoved. Muzes byt v klidu - kdyz das zpet svou navigaci tak Ti to hned pojede bez kodu a Skodovka to ma udelano tak, ze kdyz znovu vytahnes navigaci a das tam toho sameho Streama co jsi tam mel predtim tak taky nebudes uz muset ten kod zadavat - ono to auto si pamatuje oba kody jak od Navi tak od Streamu. Pokud budes ale davat jine radio - tak zase s kodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabier Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 ano, kody si pamatuje kombipristroj, zvladne treba i 3 nebo 4 zarizeni, kdyz je menis. Akorat pred zamontovanim do auta musis nejdriv zapnout klicek nez pustis radio/navi. Jinak je kombipristroj vypnuty a nema jak poslat kod radiu (nejedna se o safe code!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 TAK JA JSEM POTREBOVAL TAKY KOD A U KLOKOCKY (Praha 6)MI REKLI 1000kc!!!!!!!!!!!!a TAK VOLAM DO JAROVA A ZE POKUD JSEM AUTO KOUPIL U NICH TAK JE SUPER NABIDKA ZA 500kc NA KONEC MI KOD DALI ZA 198KC V LOUNECH U MYSLIVCE!!!!!A to mi to radio prestalo hrat kdyz jsem auto mel ve skoda servisu a ti mi pak rekli ze to radio nehralo i pred tim (autocentrala Hlucin)!!Ale ty 200kc si vymuzu jinak stoji jim auta venku bazaru tak si vezmu kryty sroubu na kola !!!Muze se tady na me nekdo zlobit ale je to nej cesta jak se dostat rychle k penezum a casu ktere jsem musel vynalozit kvuli jejich chybe!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tý woe..to je hustý...jo, nejni servis jako servis. Ale jinak můžu potvrdit - po odpojení baterky, třeba kvůli kapacitní zkoušce, a jejím opětovném zapojení, mi na chvilku naskočilo Code, pak nějaká hláška a pak Nexus naskočil normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floky4428 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No to by bylo hodně špatný abys musel platit za kód od svého rádia,který stojí takový prachy.Tak to by som asi vybuchol.. keby nieco take chceli... ja potrebujem poradiť ale ako autoradio odblokovať a nie ako získať kód.autoradio je zablokované takže ten kód sa mi tam nedá napísať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tohle je podle mě na servis, myslím, že odblokovat ho kvůli riziku krádeží není tak jednoduché a nevím jestli Ti servis poradí když jsi druhý majitel. Osobně bych radil tlačit na toho kdo Ti ho prodal, je to jeho zodpovědnost, takže nebuď hloupej a tlač na něj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Já si myslím, že tohle téma je komplet k smáznutí...Copak nikdo není schopnej si přečíst návod k té navigaci... Tak píšou tam: Že pokud je navi zablokovaná odblokuje se až po 60 minutách při zapnutém zapalování... to je složitost, hlavně, že se tady maže kde co a pak je tady takovéhle téma úplně o ničem a je to OK... odkaz na manuál: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...on/Nexus_A5.pdf strana 5 Ps. Těch 60 minut neurychlí nic ani servis...pokud se k tomu postaví jako správnej servis tak to je hodina práce mechanika... Editováno: 20. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.