Publikováno Červen 17, 200718 r nevíte prosím kde seženu označení OCTAVIA + motorizaci na 5.dveře......a kolik stojííííí???
Červen 17, 200718 r nevíte prosím kde seženu označení OCTAVIA + motorizaci na 5.dveře......a kolik stojííííí??? Co treba Skoda saloon???
Červen 18, 200718 r nevíte prosím kde seženu označení OCTAVIA + motorizaci na 5.dveře......a kolik stojííííí??? Co treba Skoda saloon??? Asi tak, někdy nevím jestli ty příspěvky jsou prdel nebo myšlené vážně
Červen 19, 200718 r Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet
Červen 19, 200718 r Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!!
Červen 19, 200718 r Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit.
Červen 20, 200718 r Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Jízda po dálnici je dlouhá a nudná..ještě když jsem jezdil F, tak mě bavilo se dívat jak kdo koho předjíždí podle motoru, aneb Nemyslete na porážku, oslabuje síly Ale solidně jsem se pobavil i když jsme jeli onehdá na sraz Jihočechů, jeli jsme s bráchou dvěma auty a měli půjčené vysílačky Motoroly a když jsme na dálnici vedli radiový provoz (komunikovali), některé řidiče to silně znervóznilo a nedovolili si nás předjet i když jsme jeli 110 km/h
Červen 20, 200718 r Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Jízda po dálnici je dlouhá a nudná..ještě když jsem jezdil F, tak mě bavilo se dívat jak kdo koho předjíždí podle motoru, aneb Nemyslete na porážku, oslabuje síly Ale solidně jsem se pobavil i když jsme jeli onehdá na sraz Jihočechů, jeli jsme s bráchou dvěma auty a měli půjčené vysílačky Motoroly a když jsme na dálnici vedli radiový provoz (komunikovali), některé řidiče to silně znervóznilo a nedovolili si nás předjet i když jsme jeli 110 km/h To je dobrá prevence. Taky prý stačí na auto, který tě předjíždí, namířit nějaký tmavý fén a účinek stejný.
Červen 20, 200718 r Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Jízda po dálnici je dlouhá a nudná..ještě když jsem jezdil F, tak mě bavilo se dívat jak kdo koho předjíždí podle motoru, aneb Nemyslete na porážku, oslabuje síly Ale solidně jsem se pobavil i když jsme jeli onehdá na sraz Jihočechů, jeli jsme s bráchou dvěma auty a měli půjčené vysílačky Motoroly a když jsme na dálnici vedli radiový provoz (komunikovali), některé řidiče to silně znervóznilo a nedovolili si nás předjet i když jsme jeli 110 km/h Opatrně s těmi vysílačkami, je to samé jako s mobilem. Někteří orgáni jsou na to alegoričtí Upraveno Červen 20, 200718 r od Palo
Červen 21, 200718 r Opatrně s těmi vysílačkami, je to samé jako s mobilem. Někteří orgáni jsou na to alegoričtí To mi je úplně jasný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.