gorca25 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Nazdárek ještě mám takový jeden malý dotaz, ohledně výroby klíče s imobilizerem,alespon si myslím že imobilizer v octavii je .Nevíte někdo za kolik a kde v Jižních čechách by se dal udělat náhradní klíč.Co jsem snad udajně slyšel tak to ve škodovce dělají za extrémně velký peníz tak se ptám jestli někdo neví o něčem jiném a hlavně levnějším díky zatím gorca25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Nazdárek ještě mám takový jeden malý dotaz, ohledně výroby klíče s imobilizerem,alespon si myslím že imobilizer v octavii je .Nevíte někdo za kolik a kde v Jižních čechách by se dal udělat náhradní klíč.Co jsem snad udajně slyšel tak to ve škodovce dělají za extrémně velký peníz tak se ptám jestli někdo neví o něčem jiném a hlavně levnějším díky zatím gorca25 Udela ti ho kazde vybavenejsi stanoviste ci obchudek vyroby klicu vcetne immo ale myslim, ze ti ho jiz nenahraji s ostatnimi. Pak kdyz chces nahrat, musis prehrat zase vsechny klice co k autu mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ja ted ve skode bral podle stitku nahradni klic... tlacitkovej ovladac sem mel, tudiz mi schazel pouze spodej tj. klic s transp./immo, cena 1290 a naprogramovali mi to zdarma, jednalo se o vystrelovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠEBLEF Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dobrý. Nevíte náhodou nakolik by vyšel udělat nový klíč s imob a DO ve Škodovce? Jedná se o Octavii r.v00 a nenajde se zde někdo z okolí Opavy, Hlučina popř Ostravy kdo by to udělal levněji když tak SZ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dobrý. Nevíte náhodou nakolik by vyšel udělat nový klíč s imob a DO ve Škodovce? Jedná se o Octavii r.v00 a nenajde se zde někdo z okolí Opavy, Hlučina popř Ostravy kdo by to udělal levněji když tak SZ? Díky novej klíč ve škodovce tipuju cca 2000,- jde o to jakej máš rok (generaci imma) pokud máš 3.generaci tak můžeš koupit sadu nových klíčů tady v bazaru a vyměnit komplet vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 MR 2000 mam taky . Je tam 2,5generace. Předpokládám, že na trom budeš asi stejně . Mě delalui klíč tady http://www.drapal-novak.cz/ Už nevím přesně ale asi kolem 700.Ale je to v Olomouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Hele borci zeptam se, slo by sehnat vystrelovak, nechat do nej vyfrezovat danou drazku, podle meho origo klice, a nakodovat tak aby mi to paslo na 2.generaci. Zkratka zda jde mit dvojtlacitkovy vystrelovak na 2. gen aniz bych musel predelavat na 3.gen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Hele borci zeptam se, slo by sehnat vystrelovak, nechat do nej vyfrezovat danou drazku, podle meho origo klice, a nakodovat tak aby mi to paslo na 2.generaci. Zkratka zda jde mit dvojtlacitkovy vystrelovak na 2. gen aniz bych musel predelavat na 3.gen? Toto by aj mna zaujimalo, mam druhu gen....... co by bolo vsetko k tomu treba urobit?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) MR 2000 mam taky . Je tam 2,5generace. Předpokládám, že na trom budeš asi stejně . Mě delalui klíč tady http://www.drapal-novak.cz/Už nevím přesně ale asi kolem 700.Ale je to v Olomouci RE: Vystrelovak jede na jine frekvenci 434mhz, nekdo pry prehazovat tycky imobilizeru, ale neni to tak jednoduchy a pry radi praskaj, ale centr DO ti stejne nepude....leda predelat na 3g. vystrel klice se zamkama, dverni jedotky Dckove, a Maxidot budiky a komfortku 799B ... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16715 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16716 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18755 Editováno: 15. Duben 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ahoj, pokud jde pouze o klíč, jde i pro immo 2g (1g) ? Tj., tyčka je stejná? T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Dobrý. Nevíte náhodou nakolik by vyšel udělat nový klíč s imob a DO ve Škodovce? Jedná se o Octavii r.v00 a nenajde se zde někdo z okolí Opavy, Hlučina popř Ostravy kdo by to udělal levněji když tak SZ? Díky Skus cinknout borcovi, dělá alarmy a takovéto cipovinky Je z OV mariánky....721955085 ale ceny netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor70 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Čau, koupil jsem před týdnem v autobazaru Octavii 1.9TDi 2003 ale bohužel mi k ní daly pouze jeden klíč. Nevíte někdo prosím kde bych sehnal náhradní? Klíč je s dálkovým ovládáním na imobilizer ale kody jsem k tomu nedostal. Byl jsem v autorizovaném servisu a tam mi řekli že mi ten kod dohledají ale že tam asi nebude pasovat nový klíč protože v bazarech často mění zámky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 (editace) Pokud je to tak jak píšeš, asi by stálo za uvahu hodně rychle vyměnit zámky spolu s novými klíči. Kdo ví kde je druhej klíč. Editováno: 19. Červen 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Čau, koupil jsem před týdnem v autobazaru Octavii 1.9TDi 2003 ale bohužel mi k ní daly pouze jeden klíč. Nevíte někdo prosím kde bych sehnal náhradní? Klíč je s dálkovým ovládáním na imobilizer ale kody jsem k tomu nedostal. Byl jsem v autorizovaném servisu a tam mi řekli že mi ten kod dohledají ale že tam asi nebude pasovat nový klíč protože v bazarech často mění zámky. vyměnit celou sadu, novou tu někdo v bazaru prodával za 1300 a má to i dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 jj, napiš Jasterovi prodává je v sekci bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor70 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 jj, napiš Jasterovi prodává je v sekci bazar Nemůžu najít sekci bazar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor70 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 jj, napiš Jasterovi prodává je v sekci bazar Kde je ta sekce bazar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 jj, napiš Jasterovi prodává je v sekci bazar Kde je ta sekce bazar? tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 jj, napiš Jasterovi prodává je v sekci bazar Kde je ta sekce bazar? třeba toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27063 jinak bazar je tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davsi Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ahoj, rozbil jsem si klicek u Octavky rv 2002. Imobilizer i klicek funguje, ale dalkove ovladani ne. Rad bych nekde sehnal novej vystrelovaci klicek, nechal vyfrezovat, prendal imobilizer a naucil ho kod na dalkove ovladani. Tak nejak by to melo fungovat, podle toho co tu ctu. Ale uplne jisty si nejsem :-( Muzete mi to nekdo potvrdit a pripadne poradit kde ten novej vystrelovaci klicek koupit? Do skodovky me prosim neposilejte protoze dvojku za dalkac jim nedam :-( Predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 prohledej bazar někdo tam prodával nevybroušenej vystřelovák pak sladění není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav.vobr@seznam.cz Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Zdravím, koupil jsem před 2 lety Octavii I. s dvěma klíči. Jeden normálně funguje, ale náhradní (ten druhý) jsem nezkoušel. Až nyní po cca dvou letech ..... a nefunguje. Vyměnil jsem baterie a pořád nic. Manuálně s ním auto otevřu, ale alarm je stále zapnutý. Čím to je, že jeden klíč funguje a druhý ne (i když jsem oba dva dostal při koupi? Děkuji. jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Nikdo ti takovou dobu neodpověděl?! Klíč znovu spáruj a měl by fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.