Přejít na obsah

Klimatizace-manualni

Seky

Doporučené příspěvky

Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.

Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda.

Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda.

Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno.

je to normalne, je to kondenz z vyparnika

Odkaz ke komentáři

zcela normální, je to kondenzát, dělá to všem

Odkaz ke komentáři

je to normalne, je to kondenz z vyparnika

sakra, byl jsi rychlejší :D

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Přátelé kamarádi, mám malý dotaz (možná ve špatném tématu), ale chci se zeptat zda je běžné, když mi na MaxiDotu ukazuje teplota např. 22st. a po spuštění man.clima po nějaké době jízdy najednou 31,5st. ?Tzn. cca o 8-10st. víc než je reálně venku. po vypnutí clima zase pozvolna teplota klesá... Z toho soudím, že by teplotní čidlo mohlo být někde u výparníku?? a tím ho přihřívá???Bo jsem z toho jelen :-(Díky za kažou radu. :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...