Seky Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci. Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. je to normalne, je to kondenz z vyparnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. zcela normální, je to kondenzát, dělá to všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. je to normalne, je to kondenz z vyparnika sakra, byl jsi rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 A ještě jednou jako pojistka kdyby ti to nestačilo 2x. Je to normální a dělá to všem co mají klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seky Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda. A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda. A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=30352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 A netece ti chladic??? Ba ne, je to vazne normalni, dela to covece i me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 A netece ti chladic??? Ba ne, je to vazne normalni, dela to covece i me... ...a to je co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ježiši, mně to dělá taky, nebude to zkondenzovaná voda od klimatizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skrskod Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=30352 kde presne sa nachadza ta hadička diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Hadičkou co tece ven kondenzat se nic nestrika. Cisteni klimy nas odkaz tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8808 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korek_2003 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Přátelé kamarádi, mám malý dotaz (možná ve špatném tématu), ale chci se zeptat zda je běžné, když mi na MaxiDotu ukazuje teplota např. 22st. a po spuštění man.clima po nějaké době jízdy najednou 31,5st. ?Tzn. cca o 8-10st. víc než je reálně venku. po vypnutí clima zase pozvolna teplota klesá... Z toho soudím, že by teplotní čidlo mohlo být někde u výparníku?? a tím ho přihřívá???Bo jsem z toho jelen :-(Díky za kažou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 (editace) Máš něco špatně Na maxidotu se zobrazuje reálná vnější teplota Čidlo je vlevo vpředu v nárazníku. S manuální klimou venkovní teplota nemá nic společného Editováno: 1. Srpen 2009, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.