Tomm Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdravim,mám Octávku 1,9TDI a spojke bere asi 5cm od podlahy.Nevíte proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdravim,mám Octávku 1,9TDI a spojke bere asi 5cm od podlahy.Nevíte proč? Nevim ale kdyz jsem ja menil spojku tak ta mi brala ze zacatku uz od podlahy uplne.Myslim si ze to je v poradku a ze mas jeste dobrou spojku.Nebo ti to nedela od zacatku?Potom jedine zavzdusneni a pak by to chtelo ovzdusnit spojkovy valecek,najdes ho na prevodovce zvrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 mne tiez na mojom druhom aute bere spojka 5cm od podlahy. Ale robi mi to od nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zdarec, kolega má obdobný problém na Oťasu 1,9Tdi 150000 km 1998.Spojku sešlápne na podlahu a řadí přes zuby.Už jsme to odvzdušňovali a stale stejne.Když při odvzdušňovaní zmačkne pedál a odvzdušňovak se povolí, tak pedál zůstane na podlaze.Poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.