Majký Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 ahoj muže mě někdo napsat číslo čidla ABS na fabču 1.4 74kw na zadní levej kotouč r.v. 2000 díky případně nemáte ho nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 6QO 927 807 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 díky a nemáte ho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Mam doma jeden zvysny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 mám tento problém: na roční kontrole mě vymazal tech. sporadickou závadu na ABS zadního čidla - od té doby někdy svítila kontrolka ABS na palubovce a někdy ne teď zůstal svítit a na diagnostice mě to vyhodilo chybné čidlo ABS + sporadicky přední čidla (to bude jen nějaký klam) ale proč po vymazání to blbne? netušíte cenu čidla raději se bojím zeptat ve škodovce Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Originalny diel v skodovke okolo 2000 CZK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 to je zase paráda díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Mrkni na www.mevek.cz tam maj ty čidla za pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 nazdárek tak pokračuje problém s ABS http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27308 nejprve se jednalo o levé zadní to po 800km přestalo hlásit chybu (nestihl sem nechat opravit) a včera se znovu ukázala kontrolka ABS tentokrát dle VAGu na předku - bylo to po dešti nestalo se někomu něco podobného - zda ano jak se problém vyřešil nehodlám měnit všechny čidla Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 hoši tak mám autí u auto Tukas ohledně ABS - všechny čidla OK zrovna měří kabel po kabelu no bude to zajímave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 tak mám info závada nalezena ucpal se kanálek na odvod vody u předního skla a nateklo to do svorkovnice ABS - svorkovnice bude zítra. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.