Červenec 16, 200718 r škodovka uvolnila oficální fotku prý kvůli zamezení nebezpečného jednání ze strany řidičů když ji zahlídnou v provozu a začnou nahánět Upraveno Červenec 16, 200718 r od kodemi
Červenec 16, 200718 r Mě se líbí hodně, narozdíl od F1 combi. http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspx Takhle by mohla vypadat RS RE: To by slo ale na Clio nebo Corsa OPC je to slaby..
Červenec 17, 200718 r Mě se líbí hodně, narozdíl od F1 combi. http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspx Takhle by mohla vypadat RS no tadle vypada fakt pekne...akorat by mozna mohly mit kola mensi ET,aby to trosec vycuhovalo...
Červenec 17, 200718 r Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... nevim pro nekdo do tuzingu radi lamino.cz a davida blahu...trosku bych se krotil
Červenec 18, 200718 r no zatim podle fotek to vypada lip nez kratka ale to se uvidi az bude jezdit jak bude vypadat
Červenec 18, 200718 r Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... nevim pro nekdo do tuzingu radi lamino.cz a davida blahu...trosku bych se krotil No je pravda, ze umi okopcit i pekny veci
Červenec 18, 200718 r jo a mimochodem je to humus i bez maskovani, stejne jako hatchback Máš pravdu předsedo
Červenec 18, 200718 r Mě se ten kombajn na té ofiko fotce líbí, jsem ale zvědavej jestli i u kombíka bude tak mlátit do očí nepoměr mezi šířkou a výškou. Mě se totiž líbí i krátká, ale při určitých úhlech pohledu si nemůžu pomoct, že by to auto mělo buď být širší a nebo nižší.
Červenec 18, 200718 r Mě se ten kombajn na té ofiko fotce líbí, jsem ale zvědavej jestli i u kombíka bude tak mlátit do očí nepoměr mezi šířkou a výškou. Mě se totiž líbí i krátká, ale při určitých úhlech pohledu si nemůžu pomoct, že by to auto mělo buď být širší a nebo nižší. Jj, je to typickej malej japonec, taky nemusím auta co jsou širší než vyšší
Červenec 18, 200718 r Mě se osobně docela fabia kombi líbí, ale octavia scout je octavia scout Upraveno Červenec 18, 200718 r od century
Červenec 18, 200718 r kolega má krákou v černé a nic moc ale v té cihlové metle je vážné dobrá - ten kombajn je ze strany fážně fešák no necháme se překvapit i zádí zda bude nakopnutej
Červenec 18, 200718 r http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspxTohle by byla bomba.
Červenec 20, 200718 r Tak dneska jsem potkal 2 kombíky s maskováním, první dělal společnost Roomstr a druhé OII, mířily na D1. Měl jsem celkem čas si je prohlídnout, jeli v obci poctivě 50 a krátká se mi tedy líbí víc, kombi moc dojem u mě nezanechalo Aspoň zatím teda ne
Červenec 23, 200718 r Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72
Červenec 23, 200718 r Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit?
Červenec 23, 200718 r Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? Scaner nemam a foto max z telefonu(K750i) muzu to zkusit, ale hodim to sem az v noci, ted sem v praci. Jinak v clanku pisou jen o tom ze premiera bude ve Frankfurtu a pak porovnavaji siluety stare a nove F combi, hadaji rozmery a velikost kufru. Zadni dvere nejsou stejne s hatchbackem a ze cena by mela byt 10700€. Zahajeni prodeje Leden 08. Jinak nic Upraveno Červenec 23, 200718 r od majkl.s
Červenec 23, 200718 r Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? To se nesmí, bez souhlasu vydavatele Nic moc tam nepíšou, jen obecné bludy (jako celý SM teď) a porovnávají siluety F I a F II v combi, ale model potěší
Červenec 23, 200718 r Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? To se nesmí, bez souhlasu vydavatele Nic moc tam nepíšou, jen obecné bludy (jako celý SM teď) a porovnávají siluety F I a F II v combi, ale model potěší Asi tak, navic z toho telefonu je to necitelne a ty bludy potvrzuju, ale model za 20kc potesi
Červenec 25, 200718 r Asi tak, navic z toho telefonu je to necitelne a ty bludy potvrzuju, ale model za 20kc potesi Když ho daruje Škodovka To tuhle jsem v salúnu "lohnul" 4 Škoda reklamní stromečky, z těch byl větší užitek, nesmrdí nejhůř
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.