Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

škodovka uvolnila oficální fotku prý kvůli zamezení nebezpečného jednání ze strany řidičů když ji zahlídnou v provozu a začnou nahánět lol

Upraveno od kodemi

Millotec ? :)

Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení :palec2:

Milotec zas tak hrozný tuZing není... lol

nevim pro nekdo do tuzingu radi lamino.cz a davida blahu...trosku bych se krotil

jo a mimochodem je to humus i bez maskovani, stejne jako hatchback

no zatim podle fotek to vypada lip nez kratka ale to se uvidi az bude jezdit jak bude vypadat

Millotec ? :)

Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení :palec2:

Milotec zas tak hrozný tuZing není... lol

nevim pro nekdo do tuzingu radi lamino.cz a davida blahu...trosku bych se krotil

No je pravda, ze umi okopcit i pekny veci ;)

jo a mimochodem je to humus i bez maskovani, stejne jako hatchback

Máš pravdu předsedo :ble

Mě se ten kombajn na té ofiko fotce líbí, jsem ale zvědavej jestli i u kombíka bude tak mlátit do očí nepoměr mezi šířkou a výškou. Mě se totiž líbí i krátká, ale při určitých úhlech pohledu si nemůžu pomoct, že by to auto mělo buď být širší a nebo nižší.

Mě se ten kombajn na té ofiko fotce líbí, jsem ale zvědavej jestli i u kombíka bude tak mlátit do očí nepoměr mezi šířkou a výškou. Mě se totiž líbí i krátká, ale při určitých úhlech pohledu si nemůžu pomoct, že by to auto mělo buď být širší a nebo nižší.

Jj, je to typickej malej japonec, taky nemusím auta co jsou širší než vyšší :p

Mě se osobně docela fabia kombi líbí, ale octavia scout je octavia scout :)

Upraveno od century

kolega má krákou v černé a nic moc ale v té cihlové metle je vážné dobrá - ten kombajn je ze strany fážně fešák no necháme se překvapit i zádí zda bude nakopnutej

Me se ofiko fotka mooc libi... Jsem zvedav na to az ji uvidim v realu...

na ty ofiko fotce se me proste libí :-) az me to prekvapilo :-)

Tak dneska jsem potkal 2 kombíky s maskováním, první dělal společnost Roomstr a druhé OII, mířily na D1. Měl jsem celkem čas si je prohlídnout, jeli v obci poctivě 50 a krátká se mi tedy líbí víc, kombi moc dojem u mě nezanechalo :feve: Aspoň zatím teda ne <_<

Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72

Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72

Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit?

Scaner nemam a foto max z telefonu(K750i) muzu to zkusit, ale hodim to sem az v noci, ted sem v praci.

Jinak v clanku pisou jen o tom ze premiera bude ve Frankfurtu a pak porovnavaji siluety stare a nove F combi, hadaji rozmery a velikost kufru. Zadni dvere nejsou stejne s hatchbackem a ze cena by mela byt 10700€. Zahajeni prodeje Leden 08.

Jinak nic

Upraveno od majkl.s

To se nesmí, bez souhlasu vydavatele :p Nic moc tam nepíšou, jen obecné bludy (jako celý SM teď) a porovnávají siluety F I a F II v combi, ale model potěší -_-

To se nesmí, bez souhlasu vydavatele :p Nic moc tam nepíšou, jen obecné bludy (jako celý SM teď) a porovnávají siluety F I a F II v combi, ale model potěší -_-

Asi tak, navic z toho telefonu je to necitelne a ty bludy potvrzuju, ale model za 20kc potesi

Asi tak, navic z toho telefonu je to necitelne a ty bludy potvrzuju, ale model za 20kc potesi

Když ho daruje Škodovka :p To tuhle jsem v salúnu "lohnul" 4 Škoda reklamní stromečky, z těch byl větší užitek, nesmrdí nejhůř :)

• 3 týdny později...

já si myslím, že je krásná!!!

Mne se taky libi...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.