kodemi.:R Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) škodovka uvolnila oficální fotku prý kvůli zamezení nebezpečného jednání ze strany řidičů když ji zahlídnou v provozu a začnou nahánět Editováno: 16. Červenec 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Mě se líbí hodně, narozdíl od F1 combi. http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspx Takhle by mohla vypadat RS RE: To by slo ale na Clio nebo Corsa OPC je to slaby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Mě se líbí hodně, narozdíl od F1 combi. http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspx Takhle by mohla vypadat RS no tadle vypada fakt pekne...akorat by mozna mohly mit kola mensi ET,aby to trosec vycuhovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... nevim pro nekdo do tuzingu radi lamino.cz a davida blahu...trosku bych se krotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 jo a mimochodem je to humus i bez maskovani, stejne jako hatchback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 no zatim podle fotek to vypada lip nez kratka ale to se uvidi az bude jezdit jak bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... nevim pro nekdo do tuzingu radi lamino.cz a davida blahu...trosku bych se krotil No je pravda, ze umi okopcit i pekny veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 jo a mimochodem je to humus i bez maskovani, stejne jako hatchback Máš pravdu předsedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mě se ten kombajn na té ofiko fotce líbí, jsem ale zvědavej jestli i u kombíka bude tak mlátit do očí nepoměr mezi šířkou a výškou. Mě se totiž líbí i krátká, ale při určitých úhlech pohledu si nemůžu pomoct, že by to auto mělo buď být širší a nebo nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mě se ten kombajn na té ofiko fotce líbí, jsem ale zvědavej jestli i u kombíka bude tak mlátit do očí nepoměr mezi šířkou a výškou. Mě se totiž líbí i krátká, ale při určitých úhlech pohledu si nemůžu pomoct, že by to auto mělo buď být širší a nebo nižší. Jj, je to typickej malej japonec, taky nemusím auta co jsou širší než vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 (editace) Mě se osobně docela fabia kombi líbí, ale octavia scout je octavia scout Editováno: 18. Červenec 2007, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 kolega má krákou v černé a nic moc ale v té cihlové metle je vážné dobrá - ten kombajn je ze strany fážně fešák no necháme se překvapit i zádí zda bude nakopnutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspxTohle by byla bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Me se ofiko fotka mooc libi... Jsem zvedav na to az ji uvidim v realu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 na ty ofiko fotce se me proste libí :-) az me to prekvapilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Tak dneska jsem potkal 2 kombíky s maskováním, první dělal společnost Roomstr a druhé OII, mířily na D1. Měl jsem celkem čas si je prohlídnout, jeli v obci poctivě 50 a krátká se mi tedy líbí víc, kombi moc dojem u mě nezanechalo Aspoň zatím teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? Scaner nemam a foto max z telefonu(K750i) muzu to zkusit, ale hodim to sem az v noci, ted sem v praci. Jinak v clanku pisou jen o tom ze premiera bude ve Frankfurtu a pak porovnavaji siluety stare a nove F combi, hadaji rozmery a velikost kufru. Zadni dvere nejsou stejne s hatchbackem a ze cena by mela byt 10700€. Zahajeni prodeje Leden 08. Jinak nic Editováno: 23. Červenec 2007, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? To se nesmí, bez souhlasu vydavatele Nic moc tam nepíšou, jen obecné bludy (jako celý SM teď) a porovnávají siluety F I a F II v combi, ale model potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Sice to sem uplne nepatri ale napisu to sem. V dnesnim SveteMotoru je clanek o FII Combi a jeste je k casopisu pribaleny model FII v meritku 1:72 Neuměl bys ten článek naskenovat/nafotit? To se nesmí, bez souhlasu vydavatele Nic moc tam nepíšou, jen obecné bludy (jako celý SM teď) a porovnávají siluety F I a F II v combi, ale model potěší Asi tak, navic z toho telefonu je to necitelne a ty bludy potvrzuju, ale model za 20kc potesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Asi tak, navic z toho telefonu je to necitelne a ty bludy potvrzuju, ale model za 20kc potesi Když ho daruje Škodovka To tuhle jsem v salúnu "lohnul" 4 Škoda reklamní stromečky, z těch byl větší užitek, nesmrdí nejhůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 http://auto.idnes.cz/nova-fabia-combi-vime...7_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 já si myslím, že je krásná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Mne se taky libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.