Září 13, 201212 r Ten není ani u nás Nicméně co bráni nějakém u výrobci v Polsku vyrábět pro náš trh?
Září 13, 201212 r hlavně zapít kvalitním alkoholem, ať z něj není hned sirota Tak to nehrozí lebo ja som v živote nepil ani neplánujem začať
Září 13, 201212 r Tak to nehrozí lebo ja som v živote nepil ani neplánujem začať Někdy je dobré zabít chrobáka
Září 13, 201212 r libero 1071 hahaha na mňa to neplatí Wojnar Chrobáčik je tvor boží nebudem ho zabíjať
Září 13, 201212 r Dovča byla po vlastech českých a moravských. Nějaký ten hrad a rozhledna a tak. Když jste u toho chlastu,před chvilkou jsem se vrátil z hospůdky,kde proběhl nějaký ten bavorák. Doma jsem to ještě lehce zneutralizoval kvalitní vodkou. Upraveno Září 13, 201212 r od Pawouk
Říjen 24, 201212 r Zpět k tématu : letos dovča v Rakousku a potom v Chorvatsku. Oboje paráda Něco z Rakouska :
Říjen 30, 201212 r Taky opět v Rakousku, tejden v červnu Zillertal, a tejden v červenci lokalita Zell am See
Únor 11, 201312 r tak chceme nakonec jet do Chorvatska - Poreč, kdo mi může v tomto městě doporučit nějaké dobré ubytování? Apartmánů je tam fakt strašně moc a neradi bychom se spálili. díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.