Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cawte fesaci, zda se mi ze mam neco s turbem. Motor 1,9 TDI 66KW. pri rozjezdu mi octa zlenivela a pritom se zvisila hlucnost turba (piska).

Par kamaradu mi poradilo skontrolovat hadice na unik vzduchu nebo lozisko. A nebo vubec nejlepsi by bylo asi to dat na diagnostiku. Co vy na to? nenasel by se tu nejakej odbornik co by mi pichnul?

Diky

Odborník sice nejsem, ale právě jsem taky řešil problém s turbem ...

Mám sice 81 kw (rozdíl v naklápění lopatek) a spíše mi tuhl výkon při vyšších otáčkách.

co chci říct je to, že často na diagnostice není nic nalezeno. U mě to byl vadný ventil. Dal se nový a pohoda.

Rada:

- i tak zkus diagnostiku

- ventil

- vyčištění turba

p.s. taky mi turbo pískalo

Takovej blbej dotaz, 66Kw TDi nemaj naklápěcí lopatky??? Vůbec žádný???? :kuk:

ta O1 co máš v podpise už naklápění lopatek má...pevný lopatky byly asi do 8/01 tuším

Cawte fesaci, zda se mi ze mam neco s turbem. Motor 1,9 TDI 66KW. pri rozjezdu mi octa zlenivela a pritom se zvisila hlucnost turba (piska).

Par kamaradu mi poradilo skontrolovat hadice na unik vzduchu nebo lozisko. A nebo vubec nejlepsi by bylo asi to dat na diagnostiku. Co vy na to? nenasel by se tu nejakej odbornik co by mi pichnul?

Diky

Jaký to máš rok výroby? Odkud jsi?

ta O1 co máš v podpise už naklápění lopatek má...pevný lopatky byly asi do 8/01 tuším

sem si to myslel :palec2: dík za ujištění ;)

66 KW ALH má variabilní naklápění lopaek,,agr je obtok

• Autor

Diky

Jaký to máš rok výroby? Odkud jsi?

Je to r.v. 98 // a chtelo by to nejakej servis na SR kdyz nejakej znas

• Autor
Odborník sice nejsem, ale právě jsem taky řešil problém s turbem ...

Mám sice 81 kw (rozdíl v naklápění lopatek) a spíše mi tuhl výkon při vyšších otáčkách.

co chci říct je to, že často na diagnostice není nic nalezeno. U mě to byl vadný ventil. Dal se nový a pohoda.

Rada:

- i tak zkus diagnostiku

- ventil

- vyčištění turba

p.s. taky mi turbo pískalo

Dik za tip... skusim to dat na tu diagnostiku a kdyz nic nenajdou skusim vymenit ten ventil... no a kolik te ten ventil vysel to jen tak for info

jestli to syčí, tak asi prasklá hadice

• Autor
jestli to syčí, tak asi prasklá hadice

Skusim nejdriv vymenit N75 ten ventil a kdyz to nebude v nem tak skontroluju ty hadice. Ale ce jsem tak prosel forum, nekteri tady pisou ze jim turbo ve vyssich otackach pada do nouzaku co se mne netyka. Kdyby se tady nasel nejakej odbornik muzu poskytnout i zaznam z diagnostiky. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.