Benik Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 jsem si koupil masku od milotecu a trochu ji upravil. Me se to docela libi, az na to ze zbytek auta je spinavy jako svina Je mi jasne ze budou i lidi kterym se to libit vubec nebude. A kvalita nastriku neni taky uplne okouzlujici... Ale dekuji za komentare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Můj názor ani nechtěj znát . ¨Jsem alergickej už i na mračítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 jo v pohode :-) jde prece o to co se komu libi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 jo v pohode :-) jde prece o to co se komu libi ne? zahod mracitka a nalakuj tu masku do farby karoserie..inak je to ako past na oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 mracitka si tam necham a s tou maskou popremyslim,... takhle je to dvojbarevna maska... fakt se mi to docela libi... no nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Je to zajimavé. Však to tak nechej každý ma svůj nazor a každemu se libi neco jiného. Mračitka dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Je to zajimavé. Však to tak nechej každý ma svůj nazor a každemu se libi neco jiného. Mračitka dělo Dekuji ti moc... uz jsem se malem rozhodnul, ze to prestrikam cele na zeleno a budu jak vsichni ostatni s maskou Milotec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Dekuji ti moc... uz jsem se malem rozhodnul, ze to prestrikam cele na zeleno a budu jak vsichni ostatni s maskou Milotec... takle to milotec neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 ale jo je to Milotec, ale udelal jsem tam ten stribrny pruh... Ja vim , ze to neni nic svetoborneho, ale asi se mi to libi... jine v tom, ze to neni cele v barve... a neni tam znacek Milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezmar Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Mě se ta nová maska moc líbí. Můžeš prosím uvést katalog.číslo a cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 pokud to chceš mit dvoubarevny tak tam dej černou perlet tohle mlati moc do oci.. ale stou černou perletí by to bylo mazec napad dobrej ale barva nic moc.. jinak pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Hruza des, ale kazdy at si da na sve auto co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaly.s Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) To je fakt totálně dopinděný a že se Ti to líbí se mi nechce věřit. Tyhle díly od milotecu nejsou fakt nic moc. Je to jakoby násilně naroubovaný. Editováno: 4. Červenec 2007, autor: dbaly.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 ja si myslim ze je to v poho, me se to docela zamlouva jen tam stříknout neco tmavšího takhle to je jak kdyby si to nabral nekam a pak tam dal kus plastu co ti přišlo pod ruku v jine farbe .. dej tam černou metlu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Jj...stříkni to do černý metly,pěkně jí zabal a pošly jí kemě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Možná že to na živo vypadá líp,ale lepší by to bylo v barvě autí nebo černy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Pravdupovediac moc sa mi to nepaci. Ale 100 ludi 100 chuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 tak jo, striknu to a poslu ti ji Jj...stříkni to do černý metly,pěkně jí zabal a pošly jí kemě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 děkuji všem za nazory... mozna ze to hodim do te cerne barvy... Se mi libi, jak maji ruzni lide jiny nazor... je pravda, ze lidi co to videli na zivo, tak rikali ze se jim to libi... ... ale vubec to nereste... vezmu barvu a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 nic nelakuj. když se ti to líbí, tak to tak nech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 tak jo, striknu to a poslu ti ji Jj...stříkni to do černý metly,pěkně jí zabal a pošly jí kemě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.