Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jsem si koupil masku od milotecu a trochu ji upravil. Me se to docela libi, az na to ze zbytek auta je spinavy jako svina :)

Je mi jasne ze budou i lidi kterym se to libit vubec nebude. A kvalita nastriku neni taky uplne okouzlujici... Ale dekuji za komentare :palec2:

post-4121-1183441719_thumb.jpg

post-4121-1183441740_thumb.jpg

Můj názor ani nechtěj znát :blbec: . ¨Jsem alergickej už i na mračítka.

• Autor

jo v pohode :-) jde prece o to co se komu libi ne? -_-

jo v pohode :-) jde prece o to co se komu libi ne? -_-

zahod mracitka a nalakuj tu masku do farby karoserie..inak je to ako past na oko ;)

• Autor

mracitka si tam necham a s tou maskou popremyslim,... takhle je to dvojbarevna maska... fakt se mi to docela libi... no nic :D

Je to zajimavé. Však to tak nechej každý ma svůj nazor a každemu se libi neco jiného. Mračitka dělo :palec2::palec2:

• Autor
Je to zajimavé. Však to tak nechej každý ma svůj nazor a každemu se libi neco jiného. Mračitka dělo :palec2::palec2:

Dekuji ti moc... uz jsem se malem rozhodnul, ze to prestrikam cele na zeleno a budu jak vsichni ostatni s maskou Milotec...

Dekuji ti moc... uz jsem se malem rozhodnul, ze to prestrikam cele na zeleno a budu jak vsichni ostatni s maskou Milotec...

takle to milotec neni? :o:huh:;)

• Autor

ale jo je to Milotec, ale udelal jsem tam ten stribrny pruh... Ja vim , ze to neni nic svetoborneho, ale asi se mi to libi... :):)

jine v tom, ze to neni cele v barve... a neni tam znacek Milotec :):):)

Mě se ta nová maska moc líbí. :palec2: Můžeš prosím uvést katalog.číslo a cenu.

pokud to chceš mit dvoubarevny tak tam dej černou perlet :p tohle mlati moc do oci.. ale stou černou perletí by to bylo mazec :) napad dobrej ale barva nic moc.. jinak pekny :)

Hruza des,

ale kazdy at si da na sve auto co chce.

To je fakt totálně dopinděný a že se Ti to líbí se mi nechce věřit. Tyhle díly od milotecu nejsou fakt nic moc. Je to jakoby násilně naroubovaný. :kol-50:

Upraveno od dbaly.s

ja si myslim ze je to v poho, me se to docela zamlouva jen tam stříknout neco tmavšího :) takhle to je jak kdyby si to nabral nekam a pak tam dal kus plastu co ti přišlo pod ruku v jine farbe .. :) dej tam černou metlu ..

Jj...stříkni to do černý metly,pěkně jí zabal a pošly jí kemě.. :smich:

Možná že to na živo vypadá líp,ale lepší by to bylo v barvě autí nebo černy.

Pravdupovediac moc sa mi to nepaci. Ale 100 ludi 100 chuti.

• Autor

tak jo, striknu to a poslu ti ji :p:p

• Autor

děkuji všem za nazory... mozna ze to hodim do te cerne barvy... Se mi libi, jak maji ruzni lide jiny nazor... je pravda, ze lidi co to videli na zivo, tak rikali ze se jim to libi... :D:D ... ale vubec to nereste... vezmu barvu a je to...

nic nelakuj. když se ti to líbí, tak to tak nech. :palec2:

tak jo, striknu to a poslu ti ji :p:p

:):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.