Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jsem si koupil masku od milotecu a trochu ji upravil. Me se to docela libi, az na to ze zbytek auta je spinavy jako svina :)

Je mi jasne ze budou i lidi kterym se to libit vubec nebude. A kvalita nastriku neni taky uplne okouzlujici... Ale dekuji za komentare :palec2:

post-4121-1183441719_thumb.jpg

post-4121-1183441740_thumb.jpg

Vloženo
Je to zajimavé. Však to tak nechej každý ma svůj nazor a každemu se libi neco jiného. Mračitka dělo :palec2::palec2:

Dekuji ti moc... uz jsem se malem rozhodnul, ze to prestrikam cele na zeleno a budu jak vsichni ostatni s maskou Milotec...

Vloženo

ale jo je to Milotec, ale udelal jsem tam ten stribrny pruh... Ja vim , ze to neni nic svetoborneho, ale asi se mi to libi... :):)

jine v tom, ze to neni cele v barve... a neni tam znacek Milotec :):):)

Vloženo (editace)

To je fakt totálně dopinděný a že se Ti to líbí se mi nechce věřit. Tyhle díly od milotecu nejsou fakt nic moc. Je to jakoby násilně naroubovaný. :kol-50:

Editováno: , autor: dbaly.s
Vloženo

ja si myslim ze je to v poho, me se to docela zamlouva jen tam stříknout neco tmavšího :) takhle to je jak kdyby si to nabral nekam a pak tam dal kus plastu co ti přišlo pod ruku v jine farbe .. :) dej tam černou metlu ..

Vloženo

děkuji všem za nazory... mozna ze to hodim do te cerne barvy... Se mi libi, jak maji ruzni lide jiny nazor... je pravda, ze lidi co to videli na zivo, tak rikali ze se jim to libi... :D:D ... ale vubec to nereste... vezmu barvu a je to...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...