Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

pri brouzdani po netu som raz nasiel model laktovej opierky ktory sa montoval na kolajnicky sedaciek (cize nebolo treba robit zasah do stredoveho panelu).. neviete mi poradit kde by som takyto model mohol kupit? neviem ho uz znova najst.. F1 comfort (sedy interier)

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Nemáte někdo prosím originál opěrku na jedničkovou Fábii? Nebo aspoň ted držák? Sehnat opěrku na Octavii není problém, ale na Fábii je to nemožný. Nebo mi prosím aspoň porďte, jak upravit ten držák z Octavie tak, aby pasoval do Fabie.

Díky moc :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Držák loketní opěrky F1 se nedodávál jako náhradní díl. Musela se koupit celá sada pro dodatečnou motáž DAO 409001.

Dneska jsem našel různé části loketek na jednom webu.

Může někdo prověřit tohle číslo v etce? 6Q0885963 a 6Q0885963A

Je tam např. i jen otevírání, či horní kryt. Ceny nelidové. Tlačítko otevírání 210Kč horní kryt za 205A Kč

Tady je třeba držák solo na FII 5J0864273 cena 438 Kč

Vloženo

nojo, to je ale opěrka na zadních sedadlech, nad tou už dlouho slintám... :w00t1:

Ta opěrka není sama o sobě drahá, drahý je to sedadlo, do kterýho se montuje (všechno je jinačí - potah, molitan...)

Vloženo

nojo, to je ale opěrka na zadních sedadlech, nad tou už dlouho slintám... :w00t1:

Ta opěrka není sama o sobě drahá, drahý je to sedadlo, do kterýho se montuje (všechno je jinačí - potah, molitan...)

Aha díky, nechtělo se mi to hledat, ale na FII mají plasty držáku i držák (ten odlitek).

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Host amissus
Vloženo (editace)

Ve dveřích džus, u ručky nějaká zavařenina, to si někdo debužíruje :-)

Editováno: , autor: amissus
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

No origo loketku do F I už těžko seženeš. Novou ne a jedině vrakoviště,nebo sledovat inzeráty. A cena může být jak píše fithusk až 3tis. Pročti vlákno o loketce a bude ti vše jasné. I jak a z čeho upravit.

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Máte někdo zkušenosti s loketkama z martinek-auto.cz

Případně s těmi kapsami do zadních dveří.

Editováno: , autor: Dodo69

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...